Ship Storm جان چرا آی دی من بلاک شده؟!!نقل قول:
در ضمن این customer care رو از کجا میشه گیر اورد؟
نمیشه خودتون باهاش تماس داشته باشید و بهش بگید آی دی من رو از بلاک در بیاره؟
ممنون میشم..
Printable View
Ship Storm جان چرا آی دی من بلاک شده؟!!نقل قول:
در ضمن این customer care رو از کجا میشه گیر اورد؟
نمیشه خودتون باهاش تماس داشته باشید و بهش بگید آی دی من رو از بلاک در بیاره؟
ممنون میشم..
آی دی ها براساس شرایطی بلوک میشننقل قول:
یک نمونش تحریم
یک نمونش اسپم دادن
و ..
باید برید تو بخش help یاهو بخش yahoo mail و اونجا مشکلتون رو به زبان انگلیسی مطرح کنید تا ظرف 24 ساعت جواب شما رو بدند
من آی دی خودم رو هرچی پیغام زدم نتونستم پس بگیرم ولی دادم یکی از دوستان برام ایمیل زد و کراش رو انجام داد و یمیل ما رو از بلوک بودن در اوردن
با سلام .
دوستان کسی بلده که از کجا میشه فهمید یه id آخرین بار کی آن شده ؟
اگه کسی بلده ممنون میشم بگه . :11:
ُروش جان من این موضوع رو دیشب سند تو آل هم زد و خیلی ها جواب دادن وراهمنایی کردن فقط انگار میشه آی دی ها رو تو سایتنقل قول:اد کرد و بعد این سایت آی دی رو 24 ساعته تحت نظر میگیره و جالب اینه زیرش هم نوشته اگه طرف اینویزیبل بیاد انگار نمیتونه این سایت تشخیص بده پس با این تفاسیر زیاد جالب نیستکد:www.myspytool.com
یکی از دوستان هم که تو این زمینه وارده گفت یاهو اجازه چنین کاری رو نمیده حالا شما دیشب گفتی قدیم الایام یه کارایی میشد کرد ولی من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم
Ship Storm جان شما لینکی یا ایمیلی از این yahoo helper یا همون customer care به ما بدید ممنون میشیم..نقل قول:
شما بیا اینجانقل قول:
حالا اون بغل سمت راست نوشته Contact Yahoo! Customer Care روی اون بزن بعد یک ایمیلی که فعال هستش و سالمه رو بزن و sign in کن و بعد برو سوالت رو بپرسکد:http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/messenger/messenger9/messenger/mstanoconnect.html;_ylt=Ah.7WUONqBXVHlAtBE9J70KQLCV4
سلامنقل قول:
د حال گشت و گذار تو اینترنت پیدا کردم.
Yahoo Archive Viwer
با این نرم افزار شما می توانید آرشیو پیام های آیدی خود را بدون نیاز به وصل شدن به یاهو و اینترنت ببینید و بخوانید.
لینک دانلود
اگر بعد از اجرا خطای Richtx32.ocx داد آدرسی که زیر دادم رو دانلود کن . به پوشه ویندوز بریز.کد:
http://www.box.net/index.php?rm=box_v2_download_shared_file&file_id=f_18719633
کد:http://www.ocxdump.com/download-ocx-files_new.php/ocxfiles/R/RICHTX32.OCX/6.01.9782/download.html
نقل قول:
ار اینکه خیلی کمک کردید ممنونم
نقل قول:
نوشته شده توسط امير موسر
سلام !
یه سوال داشتم ! که چجوری میشه کاری کرد که همیشه online بمونی حتا وقتی به نت وصل نیستی یا کامپوتر خاموشه !؟ تو ورژن 9 !
زیاد لازم نیست به مفهوم کلمه ی آنلاین دقت کنید.دوستان مزاح می کنن.برای آنلاین شدن وقتی که کام خاموشه یا به نت وصل نیستی در سایت زیر ثبت نام کن (نه با یاهو 9 اگر یاهو چنین کاری میتوانست کند بی شک در بوق و کرنا میکرد)در ضمن تا یک پیغام هم میتونی سیو کنی ،به دلخواه تا برای کسایی که بت پی ام میدن بفرسته.من چکش کردم ،کارش درسته!
و این راه :بااينکار شما حتي اگر در اينترنت هم نباشيد در ليست دوستانتان به شکل آنلاين هستيد. براي اين کار از منوي Login گزينه preferencec را انتخاب کنید و از صفحه باز شده گزينه Firewall with no peroxie را تیک بزنید.