internet security 2010
Printable View
internet security 2010
من اینکارو کردم ولی حجم فایل ایزو ایجاد شده هیچ تغییری با فایل ایزوی اول نمیکنه اگر آپدیتهای روز بهش اضافه میشد تغییری درحجم ایزوی ایجاد شده میکردنقل قول:
دوستان برای یه مشکل لیست صفحه اول رو نگاه کردم.اتفاقا جواب سوالم هم بود.ولی کامل توضیح نداده بود.
برای بلوک کردن دسترسی یه برنامه به اینترنت در کاسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2010.
وقتی لیست برنامه ها رو در اون قسمت برنامه نگاه می کنم برنامه مد نظرم نیست.ولی نمی تونم ادش کنم.شاید هم روشش رو بلد نیستم.
ممکن هستش که کسی توضیح بیشتر و کاملی بده در این مورد؟
شما مطابق تصاوير زير عمل كنيد.توجه داشته باشيد كه در تصوير سوم بايد Custom setting را انتخاب كرده و تيك سبز رنگ مقابل network را به علامت ضربدر قرمز رنگ تغيير بديد تا دسترسي آن برنامه به اينترنت قطع بشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من آخرین نسخه ی کاسپر رو دانلود کردم چه جوری باید اکتیوش کنم؟
من الان دوباره اینو تست کردم ، به حجم فایل دقت نکردم ولی توی Properties فایل ، Date Modefied تغییر می کنه و این نشون میده که فایل رو تغییر میده.نقل قول:
يا سريال قانوني داريد و قسمت Activation Online را انتخاب ميكنيد(در حاليكه به اينترنت متصل هستيد).اما اگر سريال قانوني نداريد و ميخواهيد از key استفاده كنيد در حاليكه به اينترنت متصل نيستيد گزينه Activate Trial را انتخاب كنيد.پس از تلاش ناموفق كاسپر براي اتصال به سرور خودش صفحه اي براي شما باز ميشه كه شما ميتونيد با استفاده از گزينه Browse كليد مورد نظر خود را وارد كنيد.نقل قول:
دوست گرامی اینکه تاریخ فایل تغییر میکنه دلیل نمیشه تو این فاصله کلی آپدیت اضافه شده به نظر شما منطقیه که حجم فایل ثابت بمونه ؟نقل قول:
من چند بار دیگر با فایلهای مختلف تست کردم به نظر من فقط تاریخشو تغییر میده و فایل ایجاد شده با آپدیتهای آنتی ویروس آپدیت نمیشه
سلام
من از کاسپر 2010 استفاده می کنم (البته ا ین مشکلی رو که عرض می کنم با ورژن 2009 هم داشتم)
کاسپر هنگام اسکن درایوهای یه کم بزرگ (مثلا 200 به بالا ) هنگ میکنه
چند بار هم که این کار رو انجام میدم دقیقا روی همون فایلی هنگ می کنه که قبلا هنگ کرده بود
اینو تو ویندوزهای مختلف هم امتحان کردم فرقی نکرد
سیستم من هم ضعیف نیست
cpu:E 8500
RAM: 2 GIG BUS 1200
MAIN : P45
البته من 5 تا هارد دارم ممکنه علت همین باشه
با تشکر
میشه یه key به من بدین؟نقل قول:
يا سريال قانوني داريد و قسمت Activation Online را انتخاب ميكنيد(در حاليكه به اينترنت متصل هستيد).اما اگر سريال قانوني نداريد و ميخواهيد از key استفاده كنيد در حاليكه به اينترنت متصل نيستيد گزينه Activate Trial را انتخاب كنيد.پس از تلاش ناموفق كاسپر براي اتصال به سرور خودش صفحه اي براي شما باز ميشه كه شما ميتونيد با استفاده از گزينه Browse كليد مورد نظر خود را وارد كنيد.