مزدا3نقل قول:
به نظر من سگش می ازه به یاریس
یاریس هیچی نداره
مزدا3نقل قول:
به نظر من سگش می ازه به یاریس
یاریس هیچی نداره
سلام دوستان عزیز
بنده قصد گرفتن ماشین تو رنج 28 تا 30 تومان دارم
ماشین قبلیم هیوندای کوپه بود که هم مصرفش بالا بود و هم خشک بود به همین خاطر با کلی ضرر نسبت به خریدش فروختم.
و چون ماشینی که می گیرم بیشتر از 1 سال نگه نمیدارم میخوام ماشینی باشه که موقع فروششم افت قیمت زیادی نداشته باشه.
در حال حاضر این شرایط برام مهمه ^^
هزینه پایین نگهداری و مصرف پایین بنزین - راحتی و نرمی ماشین - برای استفاده بیشتر تو شهر
خودم نظرم رو کمری GL کارکرده مدل بالا هست
میخواستم ببینم ایا این مدل با پیشنهادهای من همخوانی داره یا نه و ارزش خرید هم همینطور
و اگر این مدل پیشنهاد میشه مصرف شهریش و هزینه نگهداریشم تو ماه و سال بگید ممنون میشم (نمیخوام ماهی بیشتر از 300 خرج برداره)
ممنون میشم کامل راهنماییم کنید :11:
ممنون ازمشاوره جامع وکاملتون!!نقل قول:
یه توضیح دیگه مزدا 3 که دیدم موتور1600 هستش
سلام دوست گرامی.نقل قول:
تویوتا کمری GL رو حداقل باید 32000000 تومان بودجه داشته باشید که شما فرمودین تا 30000000 تومان.
با بودجه ای که شما دارین میشه مزدا 3 نسل قدیم یا مگان 2000 مدل بالا خرید.
حلا فکراتون رو بکنید و ملاک هاتون رو طبقه بندی کنید و تصمیم بگیرید.
سلام.نقل قول:
هر کدوم از این 2 خودرو اهداف خاصی رو دنبال میکنن.
مزدا 3 خودرویی با قابلیت اسپرت هست در حالی که تویوتا در یاریس سعی کرده مصرف سوخت رو برای خودروی خانوادگی به حداقل برسونه و به صرفه هست.
مزدا 3 خودرویی جوون پسند با طراحی اسپرت و خشن و جذاب با قدرت و شتاب مناسب اما رانندگی خشک و تویوتا یاریس خودرویی خانوادگی کوچک با رانندگی نرم و لذت بخش.
حالا شما باید ملاک هاتون رو بچینید کنار هم و ببینید اهدافتون تو کدام یک از خودروهای ذکر شده وجود داره.
نقل قول:
ممنون از پاسختون
من الان مدل 2009 2 تا دیدم سفید که تقریبا 29 تا 30 تومان قیمت گذاشته بودند
حالا 1 یا 2 تومانم مشکلی نداره اگر ارزششو داشته باشه فقط اگر امکان داره کامل راهنمایی کنید هم مصرفشو هم خرج ماهیانه و سالیانشو و کلا ماشین خوبی هست یا نه و تو این قیمت بهترین انتخاب هست یا نه
پیشاپیش ممنون از پاسختون :11:
در مورد کمری GL مدل 2009 فکر میکنم اشتباه میکنید یا اینکه خودرو مشکلی چیزی داره خلاصه یه جای کار میلنگه.نقل قول:
در مورد مصرف سوخت کمری GL باید بگم که مناسب و به صرفه هست موتور 2400 CC با قدرت و شتاب مناسب در حد خودش.خرج ماهیانه رو نمیدونم منظور شما چی هست اما شما اگر کمری رو سالم و در حد بسیار تمیز پیدا کنید که سرویس هارو به مرتب برده باشن و فیلترها رو هم مرتب عوض کرده باشن اصلا خرجی نداره.
بهترین انتخاب هست شک نکنید.
رانندگی یسیار راحت و لذت بخش-فضای مناسب صندوق جادار خلاصه همه جوره تامین میکنه آسایش و راحتی سرنشین رو.
کمری GL ایمنی خوبی هم داره 2تا ایربگ داره و در تست تصادف نمره خوبی گرفته.
خلاصه اینکه خرج و مخارج این خودرو بستگی به عملکرد شما با خودرو هم داره.
موفق باشید.
آقا تخصصی ترین سایت های بررسی کننده ماشین ها چیه؟ (پولی هم باشه فوقش عضو میشم)
الآن به نسبت همه تو ایران میگن سورنتو به قشقایی سره و خودمم به این رسیدم (مخصوصا با مقایسه س موتورهاشون). ولی چندتا سایت عکس این رو میگن. مخصوصا تو هندلینگ ..!
کد:http://www.whatcar.com/car-reviews/kia/sorento-4x4/summary/25902-3
الآن تو قشقایی یا سورنتوهایی که تو ایران ارائه شدن ، چه آپشن های اصلی ای حذف شدن که در هندلینگ و پایداری تاثیر منفی میذاره؟ (مثل DBC یا ABS و نه سان روف یا تنظیم ارتفاع چراغ ها)کد:http://www.whatcar.com/car-reviews/nissan/qashqai-crossover/summary/25583-5
ممنون
ممنون از راهنمایی خوب شمانقل قول:
باتوجه به آشنایی شما با چابهار وقیمت های اینجا دومدل فوق تقریبا یک قیمت هستند البته مزدا3 رو ده نیم میگه.
درکل سوالم اینه مزدا3 سال ساخت 2006 کدوم تیپ هست؟موتورش 1600 و فرق تیپهای 1 تا3 مزدا 3 با همدیگه؟
مزدا 3 که در سال 2004 معرفی شد و در سال 2006 وارد کشور شد و در سال 2007 تا 2010 در ایران مونتاژ شد.نقل قول:
در 3 تیپ تولید شد.
مزدا با موتور 1600 زیاد چنگی به دل نمیزنه بهتره مدل 2000 cc رو پیدا کنید.
تیپ های 1 تا 3 مزدا رو دقیق نمیدونم چه فرقی دارن اما میتونه تو سیستم های ترمز-ایربگ-آپشن ها-تجهیزات جانبی و ... فرق داشته باشه.
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
شما اگر میخواین اطمینان داشته باشید که آپشنی حذف نشده باشه بهتره سورنتو وارداتی بخرید که خیالتون هم راحت باشه.نقل قول: