سلام: کم کم یاد میگیریم . از عواقب اماتور بودنهنقل قول:
سلام: کم کم یاد میگیریم . از عواقب اماتور بودنهنقل قول:
سلام
دوستان عزیزhmdfghوfoxازتون متشکرم که دوباره کار نقد عکسهارو شروع کردین؛
ولی به نظر من اون بخش از تصویر اضافه نیست!(نظره دیگه)
. . .
دوستان نظرتون راجع به ادیت این عکس چیه؟
عکس اصلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس ادیت شده:
خودم فکر می کنم شارپنس زیادی شده.
شما با گذاشتن اصل عکس ها و ادیت شدشون موافقید؟
به نظر من این جا علاوه بر افزایش اطلاعات درباره عکاسی می تونه اطلاعات دوستان رو درباره ی ادیت هم افزایش بده،به قول یک نفر وقتی یه عکس می گیریم هنوز 50درصد از کار اون عکس مونده و اون 50 درصد بخش ادیت عکسه؛
میشه این جا عکس هامون رو بذاریم و از دسوتان بخواهیم که ادیت پیشنهادیشونو برای عکسمون بذارن؛
با تشکر
عکس اصلی:نقل قول:
1- خود عکس از لحاظ موضوع و سوژه فوق العاده است.
2- اگه من بودم و فرصت اجازه می داد حتما بدون فلاش هم عکس می گرفتم. چون فلاش عکس شما رو از کیفیت انداخته.
3- کادر عکس باید جمع تر می شد (حتی بعد از ادیتی که انجام دادید).نظر من:
و اما در مورد ادیت:
افتضاحه. کار شما رو به یک نقاشی دست کاری شده تبدیل کرده. هیچ جای صحبتی از لحاظ فنی نداره.
اما از لحاظ نگرش ادیت نظر من اینه:
تمام نکته عکس اینه که در دنیای تماما بی جان ( طناب، گیره ها با رنگ های سرد و بی روح، حتی شاخه های خشک درختان در پس زمینه) و در فضای تاریک اطراف؛ سنجاقک طناب سبز را به عنوان تنها تشبیه یا استعاره ای از دنیای زنده و طبیعت سبز یافته و بر روی آن نشسته. شما حق نداشتید به این طناب سبز دست بزنید.
1- باز تاب نور گیره ها را کم کنید تا ضعف استفاده از فلاش را حذف کنید.
2- شاخه های خشک درختان در پس زمینه را حذف نکنید. بلکه اگر می توانید آنها را برجسته تر کنید تا دنیای بی روح اطراف پر رنگ تر شود.
3- تیرگی رنگ شب خوب نیفتاده است. اگر می توانید آن را بهبود ببخشید.
پاینده باشید
شما درست می گید بهتر بود توی انجام ادیت بیشتر دقت کنم؛
اگه می خواستم از فلاش استفاده کنم باید یه جوری نور عکس رو جبران می کردم یه با استفاده از سرعت شاتر کمتر یا حساسیت بالاتر؛نقل قول:
اگه من بودم و فرصت اجازه می داد حتما بدون فلاش هم عکس می گرفتم. چون فلاش عکس شما رو از کیفیت انداخته.
امکان استفاده از سرعت شاتر پایین نبود نور محیط کم بود سه پایم هم توی خونه بود تا می رفتم بیارم فرار می کرد چند تا عکس هم با سرعت پایین شاتر گرفتم خراب شدن؛
امکان استفاده از حساسیت بالا هم نبود چون دوربین ضعیفی دارم؛
درسته که فلاش بعضی وقت ها کیفیت عکس رو خراب می کنه ولی به افزایش شارپ عکس کمک می کنه و برای ثبت های ماکرو مناسبه؛
اگه حواسم بود درجه ی فلاش رو کم می کردم این تخریب کمتر میشد؛
با تشکر
امیدوارم این عکس مورد توجه دوستان قرار بگیره ، خوشحال می شوم نظرات دوستان را بدونم.
این هم یه عکس قبل و بعد از ادیت به درخواست دوستان (البته مال خیلی وقت پیشه!):31:
قبل
بعد
چطوره ؟
سلام
چون این روزا نمی رسم عکس بذارم یه دفعه چهارتا گذاشتم
این مال امروزه ناودون توی حیاطمونه
FZ40
F4
iso80
0.62sec
اینو جمعه گرفتم
F5.6
ISO80
1/500sec
این دوتا هم ماله حدود یک ماه و نیم پیشه
F2.8
Iso100
1/125
F5.2
ISO100
1/125sec
دوستان از بیان عیب و ایرادات عکس ها دریغ نکنن:11:
سلام دوستان
من نه عکاسم نه میدونم هنر یعنی چی رشته تحصیلیم هم الکترونیک بوده تازگی یه دوربین fz100 پانا خریدم از شما چه پنهون یکمی به عکاسی علاقه مند شدم. اگه مقاله ای چیزی که بدردم بخوره دارین ممنون میشم .
واسه این که خیلی مطلب بی ربط به موضوع forum نباشه اولین عکسایی که با این دوربین گرفتم رو میزارم.
:31::20:زیاد بهم نخندین .
هر سه تا با همون fz100 گرفتم فوکوس و شاترو ازین چیزا هم حالیم نیست زیاد ولی دارم یه چیزایی یاد میگیرم همه سوژه ها هم کاملا اتفاقی بوده در مورد کلاغه باید بگم تا آخر زوم کردم دوست داشتم نزدیک تر بود .ممنون
اولا که خیلی دلم می خواد بدونم دوربین شما چیه و با چه مشخصاتی عکس گرفتید. لطف کنند دوستان بنویسند.نقل قول:
ابتدا در مورد خود عکس:
کار قشنگیه و با نمونه هایی از این دست می شه کارهای فوق العاده ای خلق کرد.
1-کادر بندی شما مناسب نیست. بخش زیادی از سمت راست و همچنین بخشی از پایین کار اضافه است. همون طور که شما هم اون رو کراپ کردید. اما بخش اصلی تصویر پرتاب گلوله های آب به بالاست که اون ها رو به خاطر کادر بندی نامناسب از دست دادید.
2-به نظرم قطره های آب روی لنز شما افتاده. درسته؟ دیافراگم تنظیمی چند بوده؟
ادیت:
1- از بالای کادر زیاد حذف کردید.. بعد از اون قطره های آب باید فضای خالی می گذاشتید.
2- خود حفره آب رو عالی کار کردید. اما فضای اطراف رو نمی پسندم.مثل اینه که یک سطل رنگ روش پاشیده شده. به نظرم جای کار داره.
پاینده باشید