واسه من مشکل نداره.نقل قول:
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
Printable View
واسه من مشکل نداره.نقل قول:
سلام
مشکلی با تری جی نداره. فقط نکته ای که داره اینکه که می بایست دیتای مودم روشن باشه. من الان با مودم 3533 تست کردم.برنامه خیلی خوبیه.
نقل قول:
یعنی چی؟!!! خب وقتی دیتا روشن نباشه اصلا وصل نمیشه دیگهنقل قول:
من با مودم 3372 تست کردم تریجی چیزی نیاورد
sent from Huawei mate 8
دوستان روی این مودم های 4g ایرانسل،نمیشه سیمکارت رایتل گذاشت؟:n02:
اگر آنلاک شده باشه میشه گذاشت و استفاده کرد .نقل قول:
دوستان بنده مودم mr 200 گرفتم تو منطقه ای که پوشش فور جی نداره یک انتن بهم میده . تو دانلود شبانه از 500 تا 700 کیلو بایت بهم این یه دونه انتن سرعت دانلود میده . البته از سرورهای داخلی .
لطفا مدل انتی بهم معرفی کنید که تو گیرندگی سیگنال فور جی تاثیر گذار باشه . من به سرعت دانلود خیلی بالاتری نیاز دارم
دوستان یک سوال
من الان با ایفون 5 اس وصل میشم 2 تا انتن داره صفحات رو دیر باز میکنه اما سرعت دانلود با نوسان بالا روی 800 کیلوبایت هست
الان هم که نامحدود یک ساعته خریدم سرعت از 40 تا 120 کلوبایت متغیره !
اما سوال
اگر مودم TP-LINK Archer MR200 Dual
بخرم سرعتم بیشتر میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
صفحات زود تر باز میشن و.... ؟
قدرت سیگنال بهتری دریافت خواهید کرد نسبت به گوشینقل قول:
بنده می خواستم سیم کارت رایتل بگیرم . ولی سرعت وبگردی mr 200 مثل اینترنت 10 مگ اسیا تک می مونه دیگه همون ایرانسلو استفاده کردم . یک هفته ست دارم کاملا راضیمنقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
چه ربطی به مودم داره
برعکس mr200 مودم فوق العاده ای به شرطی میتونی از تمام امکانات و سرعت اون لذت ببری که حداقل نت مورد قبولی داسته باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
سلام .نقل قول:
تو منطقه ما پوشش فور جی نداره اما با مودم mr 200 می تونم یک سیگنال فورجی بگیرم که سرعت دانلود شبانمو تا 700 .800 کیلو بایت (سرور ایران) و سرعت وبگردیمو در حد خیلی خوب بالا ببرم با همون یک انتن
سلام دوستان یه سوال داشتم....
من الان از بسته سه ماهه اینترنت استفاده میکنم....آیا میتونم همزمان از این اینترنت ساعتی شبانه هم استفاده کنم یا باید بزارم تا بسته اینترنت سه ماهم تموم بشه؟
بله می توانیدنقل قول:
بله شما میتوانید همزمان از دو بسته اینترنت استفاده کنیدنقل قول:
sent from Huawei mate 8
کار خاصی لازم نیست؟نقل قول:
اتومات شب از سرویس شبانه کم میکنه؟
دوستان ۱ سوال
من ۳-۴ شب هست از اینترنت ساعتی شبانه نامحدود ایرانسل استفاده میکنم.کلا هم چون طبقه پایین هستیم ۲ تا آنتن دارم در وضعیت LTE, از طریق USB هم وصل میکنم به لپ تاپ،گوشیم هم 5S هستش.
شب اول تقریبا سرعت دانلود 2 Mbps بود،شب دوم اما از همون سایت ۱.۵Mbps شب سوم از همون سایت ۱Mbps و از سایت های دیگه نهایتا تا ۱۰۰Kbps
این سرعت دانلود بستگی به اون سروری که دانلود میکنیم هم داره یا فقط به آنتن موبایل داره؟مثلا من اگه ۵ تا آنتن داشته باشم سرعتم چقدر افزایش پیدا میکنه؟
از سایت سافت98 یه دانلود بالای 50مگ بذارید ببینید میانگین سرعت روی چند هستنقل قول:
در ضمن شما از دیوایس مناسب و قوی هم برای اتصال به اینترنت استفاده نمیکنی. پیشنهاد میشه با توجه به موقعیت جغرافیایی از مودم استفاده کنید تا گوشی.
توی توضیحات mr200 که گفته نمیتونید شبکه رو روی حالت "فقط 4G" بزارید و خود مودم تصمیم میگیره 3G باشه یا 4Gنقل قول:
چطوری واسه شما با یک سیگنال روی 4G میمونه و به 3G سوییچ نمیکنه؟
این مودم سه گزینه برای انتخاب شبکه دارهنقل قول:
خیر، اما شما جهت اطمینان یکبار نت رو قطع و وصل کنید، اما من شخصا هیچوقت قطع و وصل نمیکنم و مشکلی هم پیش نیومدهنقل قول:
sent from Huawei mate 8
Newسلام من اگه یه بسته یک ماهه ایرانسل بگیرم بعد همزمان میتونم بسته شبانه هم بخرم؟ اینترنت ماهانه ام نمیپ
Newسلام من اگه یه بسته یک ماهه ایرانسل بگیرم بعد همزمان میتونم بسته شبانه هم بخرم؟ اینترنت ماهانه ام نمیپره؟
بلهنقل قول:
معمولا نه
وای جهت اطمینان نت رو قطع و وصل کنین
دوستان این نقشه مناطق تحت پوشش 4جی توی سایت ایرانسل چقدر بروزه ؟ طبق این نقشه خونه ما در فاصله تقریبا 200 متری 4 جی هست الان من شانس اینو دارم که 4جی داشته باشم ؟ از نظر 3جی هم دارای فضای باز خوب هست یعنی اگه مودم usb بگیرم جواب نمیده ؟
شانسی دوست مننقل قول:
باید تست بشه
اگر میتوانیم قبل از هزینه کردن برای مودم حتما تست کنین
3G Irancell
ســـــــبزوار
یک سوال
در ساعات خلوتی/شلوغی/صبح/ظهر/عصر با 4G تونستم سرعتهایی بین 15 تا 36 مگابیت بگیرم ولی در همون زمان و مکان 3G بین 500 کیلوبیت تا 3 مگ بوده. چرا اینطوریه؟
مثل اینکه دانلود نامحدود را عملا محدود کردن
شماره 8080 ماله همراه اوله...ربطی به ایرانسل نداره که.....!نقل قول:
وقتی قانون سازمان تنظیم مقررات باشه ایرانسل هم مجبور به اجرا هس حتی adsl هم باید محدود کنهنقل قول:
داداش من استفاده میکنم اصلا sms نمیاد که چطور واسه شما میزنهنقل قول:
تا اونجا که اطلاع دارم...قانون مصرف منصفانه....قانونی مستقیم و مجبوری از سمت سازمان تنظیم مقررات نیست....و رویه ای هستش که بعضی شرکت های اینترنتی ADSL پیش گرفتن...مال امروز دیروز هم نیستش....از سال 90 به اینطرف فک کنم باب شده.نقل قول:
شرکت هایی که به اسم سرویس نامحدود، بعد از گذشت یه حجم خاص، کاربرشون رو محدود میکنن....چیز طبیعی هستش.
P.S
اگه اون sms واقعی باشه....همراه اول داره کاربرای پر مصرف ـش رو از نامحدود محروم میکنه و باید دید که طرف در طول چقدر، چقدر دانلود کرده....
از طرفی تو این تاپیک دیدیم یه کسایی تا الان ترابایتی از ایرانسل دانلود کردن و خبری از این داستان ها نبوده
همراه اول از اول هم نامحدود نبود
٢ تا ٧ ٢٠ گيگ بوده
١ تا ١١ هم ٣٠ گيگ بوده
اين اس ام اس هم مال همين هست
البته بصورت قطعی نمیشه گفتنقل قول:
بنده خودم ۲ تا ۷ بیشتر از ۴۰ تا گرفتم اون اوایل
شما مدل گوشیت چیهنقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
گوشی شما چیهنقل قول:
کدوم منطقه کدوم شهر تشریف دارید
سلام من یک سوال دارم
خونه تا مغازه دو خیابون فاصله داره
وقتی توی خونه هستم مودم روی 4g یک خط یا دو خط می ده که سرعت خوبی داره ولی با 3g که بیشتر خونه رو هم می گیره سرعت افتضاح هست
توی مغازه 4g s یک خط و سرعت افتضاح ولی وقتی می گذارم روی 3g تا دو مگابایت هم سرعت دانلود داره.
چطوری که بین 3g و 4g این اختلاف هست
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
درود.
دوستان سؤالی دام.
ایرانسل بسته ی نامحدود حجمی داره؟ اگه آره کد دستوریش چیه؟
پ.ن: همراه اول چنین بسته ای رو از ساعت 2 تا 7 بامداد و 1 تا 11 داره.
سلام ایرانسل سه تا بسته نامحدود حجمی شبانه داره که کد فعالسازی نداره فقط با برنامه ایرانسل من میتونی این سه تا بسته نامحدود حجمی رو فعالش کنینقل قول:
واسه قیمت و ساعت استفاده و جزئیات بیشتر به سایت ایرانسل این قسمت مراجعه کن :
کد:http://eform.irancell.ir/Portal/Home/?142470/
سلامنقل قول:
در این تصویر از زد 2 استفاده کردم.