چرا مخابرات قطعه ؟ خیلی رو اعصابه:n34:
Printable View
چرا مخابرات قطعه ؟ خیلی رو اعصابه:n34:
قطع نیستنقل قول:
صبر کن وصل میشه
یه هفته است اینطوریه خیلی وقتها قطعه 4 ساعت قطعه و نییم ساعت وصله باز دوباره.... . چرا اینطوریه اخه؟نقل قول:
مودم من نهایتش قطع بمونه ربع ساعتهنقل قول:
البته اکثر مواقع بلافاصله وصل میشه و اصلا قطع نمیمونه
حدود 10 روزه اینجوری شده از همون موقع که نامحدود شدیم:n33:
نشد دیگه ! خود پشتیبانی گفت اواسیس 1 و 2 داریم ! گفت ماناماد هم جداست ! الان قطعی ضحی غیبش زد ؟؟؟ :n04: ضحی که اپراتور اول بود و بیشترین کاربر رو هم داشت چی شد یک دفعه ؟؟؟ :n29: فرشاد شفاف سازی کن باو !! :n29:نقل قول:
من که مانامادم هر موقع هم زنگ میزنم پشتیبانی وصل میشم به اواسیسنقل قول:
تا حالا هم اواسیس 1 و 2 نشنیدم :n13:
فرشاد میدونه قطعا ! :n02: نیستش اما ! :n15::n24: داره یه تنه کل نت استان رو میزنه به بدن ! :n09:نقل قول:
پیگیری کردم ! دیگه چیزی به اسم ضحی وجود نداره ! جمع شد رفت ! اواسیس 2 داریم به جای اون ! الان من باید برای تخلیه چه کار کنم ! هر چی به 2020 زنگ میزنم پاسکاری می کنن و میگن اصلا شماره فکس برای تخلیه نداریم ! یعنی چی آخه ؟؟ شماره فکس ضحی رو دارم اما ضحی که دیگه وجود نداره ! الان برای تخلیه باید چه کار کرد ؟ هیچکس نیست جواب بده ؟؟؟؟
این چه اینترنت مسخره ای هستش که ما داریم همش که قطعه یا سرعت نداره یا حجم خوری داره شارژ انلاین هم مشکل داره تمدید میکنی پول واریز میشه ولی نت تمدید نمیشه پشتیبانی 2020 هم همش شده پاس کاری اخه مگه بهمون نت مجانی میدن که این کار رو باهامون میکنن و این رفتار و باهامون دارن قبلا یادتون میاد چطور خودشون زنگ میزدن بیاید نت ثبت نام کنید؟؟! بفرمایید اینم نتیجش خودمون بزرگشون کردیم حالا این کار رو باهامون میکنن توی این چند سال هم که از مخابرات نت داشتم تا حالا نشده یک روز هم جبران قطعی هاشون رو کنن فقط قطع قطع قطع سرعت داغون با نت مخابرات ...
اکسین هم جدا شده از مخابرات خوزستان؟ من تو قسمت بررسی شماره تلفن شماره م رو وارد میکنم میزنه خط دارای adsl است. (هنوزم وارد پارتاک نشده شماره م)
اینترنت من یک هفته ای میشه قعطی داره .... کسی میدونه داستان چیه؟ باز دارن چیکار میکنن؟
چون واسه یه عده کنتور نمیدازه اینا هم 24 ساعته رو دانلوده حتما فشار میاد به سیستم هاشون دیگهنقل قول:
این سامانه ما هست کاری میشه کرد؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
37.221نقل قول:
2.189
2.185
دو هفتس یه خط در میون تایم اوت هست پینگ زیره 250 هم نیومده
یکی از دوستای اینترنتی اهوازی من یه 11 روزی میشه که نیومده و من خیلی نگرانشم. احتمال داره به خاطر وضعیت این روزهای اهواز کلا اینترنتش قطع شده باشه؟ مخابرات بود.
هیچ چیز از مخابرات خوزستان بعید نیستنقل قول:
دوستانی که میخوان ipشون عوض بشه فقط و فقط با دکمه روی مودم مودم رو خاموش/روشن کنید در غیر اینصورت اگر با برنامه ای یا از تنظیمات مودم ipرو عوض کنید باید 5-10دقیقه بمونید تا مودم ipبگیره
یا اگر میخواید با برنامه ای یا از تنظیمات مودم ipعوض کنید گزینه Retry PPP password on authentication error (در بعضی مودم ها اسم دیگه ای داره و روی تنظیمات پیش فرض مودمها فعاله)رو غیر فعال کنید که مودم راحت ipبگیره و دیگه 5-10دقیقه معطل نشید
با تعویض پورت مشکل snr آپ استریم حل شد قبلا رو 5بود ولی الان شد 18 خوشبختانه دیگه احتیاجی به دستکاری پریز تلفن نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرشاد اون گزینه ای که گفتی توی مودم تی پی لینک از کدوم مسیر قابل دستیابیه ؟ اصلا تو مودم من هیچ گزینه ای نیست که تیک داشته باشه همشون مقدار عددی دارن
فرشاد گوش شیطون کر قصد نداری به کامنت های قبلی من پاسخی بدی ! :n02::n16:
باید بگردی پیداش کنی عینا همین جمله نیست تو tp-linkنقل قول:
مخابرات فعلا سرو سامون درست و حسابی نداره دارن جا به جا میشن فعلا چیزی معلوم نیست ممکنه ضحی اسمش بشه اوآسیس فعلا اوضاعشون بهم ریختسنقل قول:
انگار دان استریمت بدتر شده:n13:نقل قول:
الان مشکل پینگت حل شد؟
از حالت اتوماتیک هم دراومدی دیگه:n09:
مهم نیست همین که snr آپ استریم بالا رفته و از دستکاری خط تلفن راحت شدم کافیه دیگه مثل قبلا نیست که سرعتا باز بشن و دان استریم بالا به کار نمیادنقل قول:
پینگم همونجوره
آره دیگه استریم ها عوض میشن
رفتی ضحی گفتی واسه مرکز درخواست بفرسته یا خودت رفتی مرکز شروع کردی به چونه زدن؟:n31:نقل قول:
مرکز ما بدون درخواست از طرف خود isp انجام نمیده
گروهت عوض نشده؟:n13:
مرکز مخابراتی که بدون اجازه شرکت پورت عوض نمیکنهنقل قول:
اگر گروهت عوض نشده نشون میده گروه از پورت نیست واز طرف خود ibs هستش و اداره دیتا:n33:نقل قول:
آره دیگه خیلی وقت هم هست که ibs از کار نیفتاده اگه خاموشش کنن کل ipها آزاد میشن:n19:نقل قول:
هنوز پورتت free هست؟نقل قول:
اگر منظورت توانایی در استفاده از اکانت دیگه ای غیر از اکانت خودمه آرهنقل قول:
ترافیک باقی مانده هم دیگه منتقل نمیشه به ماه بعد فقط ترافیک رزرو منتقل میشه
مطمئنی؟ از کی پرسیدی؟نقل قول:
سلام.
دوستان اینجا شبیه چت روم شده.
فرصت بدین کاربران دیگه هم سوالاتشون رو بپرسن !
مرسی
ای کاش میشد قسمت سوالات رو از نظرات(یا به قول شما قسمت چت روم) جدا کرد یا یه جایی دیگه رو به یکی از این دو موضوع رو اختصاص بدیم . پیشنهاد میکنم تاپیک جداگانه برای سوالات ایجاد بشه و اینجا برای نظر دادن باشه.نقل قول:
سلام دوستان
من سرویسم رو تمدید کردم برای اولین بار 360 مگ ترافیک باقی مانده داشتم و 1 گیگ هم رزرو ولی بعد از تمدید سرویس اون 360 مگ منتقل نشده ولی 1 گیگ رزرو منتقل شده!
چرا اون 360 مگ منتقل نشده؟
چون دیگه ترافیک باقیمانده منتقل نمیشه فقط رزرو منتقل میشه قبلا ترافیک باقیمانده هم منتقل میشد ولی الان نهنقل قول:
به دلیل تصمیمات لحظه ای که مخابرات میگیرهنقل قول:
تا چند وقت پیش منتقل میشد امروز منتقل نمیشه فردا هم معلوم نیست چی بشه:n31:
اخ اخ اخ
برادرم 4 گیگ ترافیک باقی مونده داشت چقدر خوشحال بود....همش پرید:n27:
در یک کلام نه حتی نمیشه موقع ثبت نام انتخاب سرویس کردنقل قول:
سر همین مسئله زنگ زدم بهشون جوابی داد بهم که قانع شدم ولی البته من قطع نکردم اون قطع کرد گفت که همینی که هست :n21:نقل قول:
میلاد جان کسی سوال بپرسه دوستان دریغ نمیکنن در صورتی که بدونن جواب میدن ولی سوالی پرسیده نمیشه مشالله همه وارد هستن دیگه :n26:نقل قول: