میبخشید ،تو همین پنل مخابرات من میشه میزان مصرف پس پرداختی ها رو دید؟
Printable View
میبخشید ،تو همین پنل مخابرات من میشه میزان مصرف پس پرداختی ها رو دید؟
من که یه چیزی (نمودار دایره ای -pie) دیدم ولی با توجه به تجربه دوستان نمیشه به هیچ نمودار/ریز مصرفی تو هیچ قسمتی از خنواده ی مخابرات 100% اطمینان کردنقل قول:
برای من هنوز سرعت درست نشده 1 به 4 غزال رو دارم سرعت رو 1 مگ هستش
باید زنگ بزنم درست شه ؟
رفتم سایت tci.ir برای مخابرات من ثبت نام کنم ببینم اونجا میشه حجم مصرفی رو دید؟ موقع تعریف پسورد خطا میگیره
ای خدا چکار کنیم یعنی راهی نیست ببینیم چقدر مصرف کردیم؟
همون adsl.tci.ir م هم اکنون از دسترس خارج هست برای من البته فرقی نداره چون هیچ ریز مصرفی نمیده
تماس بگیرید حتما اعلام کنید که کشش خططون چقدر هست، قسمت دیتا رِیت داخل تنظیمات مودم این رو نشون میده، اپراتوری که من باهاش تماس گرفتم شانس آوردم آدم حسابی بود به واحد فنی اعلام خرابی کرد درست شد
Wow
میشه یه تست سرعت بگذاریدSent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalkنقل قول:
2.6MB/s :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یه مشکلی دارم با اینترنت مخابرات اینکه وقتی میزنم چیزی دنلود کنم دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم جز دانلود یعنی هیچ سایتی برام باز نمیکنه چیکار کنم دوستان راهنمایی کنید . چون اینترنت وایرلس داشتم مشکلی نداشت و هر وقتی دانلود هم میکردی سایتها راحت باز میشد
اگر سرعتت پایینه idm رو بزار روی تک کانکشن یا نهایت دو کانکشنه دانلود کنه ، اینطوری به وب فشار نمیاره بخوایی باز کنی راحتترینقل قول:
رفتم نتمو تمدید کنم دیدم قیمتی که زدن با مالیاته بعد تو فرم خرید یکبار دیگه هم روش مالیات میکشه مثلا سرویس 16مگ 1ماهه رو میگه 95 تومن!!
اینم شاهکار جدید مخابرات حالا من موندم رو هوا که چجوری نتمو تمدید کنم :n28:
ذوستان سرویس اینترنت من 19 روز ازش باقی مانده ولی حجم ان تمام شده میشه بدون خرید حجم اضافه سرویس جدید دیگری را تمدید کرد؟چگونه؟از طریق adsl.tci.ir
دوستان، پنل adsl.tci.ir موقت هست؟
یعنی دوباره برمیگرده به ecare.tci.ir?
موقت نیست دایمی هستشنقل قول:
نت من وصل نمیشه الان با رایتل اومدم برا شما هم همینطوریه؟
لطفا کمک کنیدنقل قول:
ذوستان سرویس اینترنت من 19 روز ازش باقی مانده ولی حجم ان تمام شده میشه بدون خرید حجم اضافه سرویس جدید دیگری را تمدید کرد؟چگونه؟از طریق adsl.tci.ir
اره داخل پنل کاربری قسمتی داره به نام تغییر سرویس که میتونی سرویس جدیدی رو جایگزین سرویس فعلی کنی. برای این 19 روزم که باقی مونده یه اعتباری در نظر میگیره از قیمت سرویس جدید کم میکنه.نقل قول:
در قسمت تغییر سرویس برای من این خطا را میرنه:نقل قول:
اره داخل پنل کاربری قسمتی داره به نام تغییر سرویس که میتونی سرویس جدیدی رو جایگزین سرویس فعلی کنی. برای این 19 روزم که باقی مونده یه اعتباری در نظر میگیره از قیمت سرویس جدید کم میکنه.
امکان تغییر سرویس برای شما وجود ندارد، زیرا: سرویس فعال شما بدون رکورد درخواست در سامانه ثبت شده است.
این خطا چی هست چه کار کنم؟
پسورد اونجا با پسورد قسمتای دیگف فرق داره,باید تعداد بیشتری کاراکتر +ترکیب حروف و اعداد باشهنقل قول:
ضمنا تاییدیه میفرسته به موبایل + زنگ میزنه به خط ثابت که باید اون رو وارد کنین
اینترنت من بالاخره وصل شد , سرعت به اون چیزی که گفتن نرسید , رمز اینترنت رو از بعد از چند روز پیگیری پشتیبانی گرفتم (این دفعه دسترسی داشتن) وگرنه اینا کار رو پیش نمیبردن!
شما چرا 2020 تماس نمیگیری ؟نقل قول:
وقتی مشکل از پنل هست فقط از طریق تماس میشه پیگیری کرد
ممنون نه سرعتم خوبه 8 مگ هست ولی وقتی دانلود میکنم سرعت دانولد 940 هست ولی هیچ سایتی باز نمیکنه ! ولی وقتی وایرلس داشتم سرعت دانولد یک بود سایتها هم راحت باز میشدنقل قول:
اکه اینترنت مشکلی نداره و فقط مروط به مرور سایت ها میشه , بررسی کنین که روی مرورگرتون پروک30 فعال هست یا نه و اگه بود اون پروک30 فعال/پایدار/قابل اتصال هست؟نقل قول:
من هم دیروز بعد از 10 باز تماس تونستم خرید بزنم!
تازه رفت تو رزور و سرویس فعلی هم 100 مگ 30 روزه بود که میگفت چون بیشتر از 15 روز ازش مونده نمیتونی رزرو رو فعال کنی!
گفتم باز داستان جدیده دیگه، با نا امیدی دوباره زنگ زدم ولی طرف فعالش کرد و 2-3 ساعت بعد هم سرعت اوکی شد هم سرویس فعلی شد، همون 700 گیگ 16 مگ.
فقط وقت نکردم ببینم باگ حجم که تو tct بود رو درست کردن و بین الملل 4 برابر حساب میشه یا همون مثل قبل کل 700 گیگ بین الملله.
اون موقع هم که من شارژ کردم جزو اونایی بودم که دوبار مالیات دادم و 95 تومن شد، الان که چک کردم درستش کردن و همون 87200 در میاد، ببینیم اضافه رو بر میگردونن به اعتبار یا نه
مربوط به مروگر نبود من مشکلم با اینترنت مخابراته که وقتی دانلود میکنم هیچ سایتی باز نمیشه ولی از اینتر وایرلس که استفاده میکنم هم دانلود میشه و هم سایتها باز میشه .نقل قول:
متاسفانه باگ رو درست کردند و دیگه 700 گیگ بین الملل نیست، وقتی 16 مگ با حجم 700 گیگ میخری، تقسیم بر 4 میشه و فقط 175 گیگ بین الملل یا به عبارتی روزی 5.83 گیگ بین الملل داری :(نقل قول:
الان من طرح غزال 4 مگ چهار برابر 700 گیگ پیش پرداخت 12 ماهه گرفتم یعنی ماهی 700 گیگ یا کلا برا 12 ماه 700 گیگ هست
و بعد اینکه 700 گیگ داخلی و بین والملل یه مثل دوستمون بالا 175 گیگ بین الملل داریم؟
سلام دوست عزیز برای شما اضافه اعتبار رو برگردوندننقل قول:
من یه سرویس 6 ماهه 512 گرفتم 4 ماهش مونده تغییر سرویس بزنم به طرح غزال 512 به 2 مگ این مابه تفاوتش به پنلم اضافه میشه؟
من به 2020 زنگ زدم گفتن نمیشه البته معلوم بود خودشون هم دقیقا نمیدونن ولی اگر اینجوری بشه تو پنل ما به تفاوت اضافه شه خوب میشه
سلام.هرماه ۷۰۰ گیگ داخلی یا ۱۷۵ گیگ بین الملل دارید.نقل قول:
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
سلام
دوستان با توجه به اینکه خط به نامم نیست بهترین و سریع ترین و کم دردسرترین راه ثبت نام اینترنت مخابرات چیه؟
اینکه خط به نامم نباشه نمیتونم پیش پرداخت بگیرم درسته؟
اینکه از 2020 اقدام کنی دیگه حضوری جوابگو نیستن درسته؟
اصلا تو مورد من حضوری بهتره یا 2020؟
پیشاپیش ممنون
نقل قول:
سلام شما از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام کن نیازی به حضوری نیست ولی موقع ثبت نام حتما مشخصات صاحب خط وارد کن و به هر دو صورت پیش پرداخت و پس پرداخت هم می تونی اقدام کنی
ممنون دوست عزیزنقل قول:
پس پرداخت هیچ مزیتی نسبت به پیش پرداخت داره که ارزش ریسک قبض نجومی رو داشته باشه؟
میگه سرویس 20 mb و 30 mb فقط برای vdsl هست و تغییر سرویس هم برام انجام نداد گفت سرویس فعلی باید تمام بشه بعدنقل قول:
اگر منظورتون پنل adsl.tci.ir هست باید زنگ بزنید 2020 سرویسی که مدنظرتونه رو بگید تا دستی براتون فعال کنند تا داخل پنل نمایش و قابل خرید بشه.
در بخش ثبت نام تمام فیلدها رو با مشخصات خودم پر کنم و فقط فیلد "نام مالک خط" رو اسم صاحب خانه رو وارد کنم؟
یا کلا تمام فیلدها با مشخصات صاحب تلفن پر بشه؟
قاعدتا فقط نام مالک خط باید اسم ایشون باشه ولی از مخابرات هیچی بعید نیست. گفتم بپرسم ضرر نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی خبر نداره این سایتecareکی درست میشه؟
ما پس پرداخت ها حجم مصرفی رو نمیتونیم ببینیم....
۸ روز هست همش زده در ساعت های آینده و در روزهای آینده مراجعه کنید.....
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
دوستان کسی تجربه نداره کمک کنهنقل قول:
با تک کانکشن دانلود کنید و تست بفرماییدنقل قول:
احتمالا دانلود منیجر کل بندویث رو در اختیار میگیره
بسیار هم عالینقل قول:
95 تومن دادیم برای 175 گیگ
من نمیدونم این برداشتن انحصار و دیدار و دست دادن و میوه خوردن مدیرعامل آسیاتک با مخابرات چی بود که این همه خبر ازش در اووردن و عکس این ور اونور گذاشتن. خب نمیخواید غیر انحصاریش کنید چرا الکی خبرشو میدید بیرون
البته من پسر عمهم رئیس مخابرات یکی از شهرهای نسبتا بزرگه، میگفت اگه این ای دی اس ال نبود ما از پس هیچ کدوم از هزینه هامون بر نمیومدیم و همینه که داره چرخ مخابرات رو میچرخونه
با این وضع مشخصه چرا از انحصار درش نمیارن، چون فرداش همه از مخابرات میرن جای دیگه!
تا این لحظه که خیرنقل قول:
بعید میدونم مخابرات مابه تفاوت بده، مخصوصا که الان پنلشونم هنوز کلی ایراد داره
من 27م تو 195 شکایت نوشتم، هم مشکلات تمدیدم رو نوشته بودم هم گرون شدن سرویس. با اینکه تونستم تمدید کنم شکایت رو حذف نکردم تا بتونم اون پول اضافه رو پیگیری کنم. هنوز که نه تماسی گرفتن، نه تو خود سامانه شکایت جوابی دادن
وقتی از طریق تغییر سرویس اقدام کنی، هنگام خرید سرویس جدید، هزینه اون 4 ماه باقی مونده از هزینه سرویس جدید کم میشه.نقل قول:
سلام.
دوستان چرا سرعت خیلی اومده پایین؟ من 2 مگ 160 گیگ دارم قبلا با سرعت یک مگ هم دانلود میزدم الان چند روزه از 250 کیلو بیشتر نمیره سرعت!!! به 2020 هم که زنگ میزنیم میگه 20 دقیقه تو نوبت وایسید و اخرشم کسی جواب نمیده!
کسی میدونه مشکل چیه؟ موقتیه یا ...؟
با تک کانکشن هم همینطوره نمیدونم چیکار کنمنقل قول:
با براوزر یا دانلود منیجر دیگه تست کنیدنقل قول:
همچنین میشه با نت لیمیتر اولویت تعیین کرد.البته خیلی موثر نیست
یا میشه سقف سرعت گذشت رو دانلود منیجر