نه دوست عزیز این طرح کنسل شده و اجرا نمیشه.
Printable View
نه دوست عزیز این طرح کنسل شده و اجرا نمیشه.
داداش128 نگیر اگه قبلا این مودمو از رو تلویزیون یا جایزه بردی سرعتش رو رو یه مگ بستن وقتی که تموم میشه 128 رو فعال کنی همون 12 تا بیشتر سرعت نمیده از من گفتن بودنقل قول:
بکس امشب عجب سرعتی گرفته بود4.5 گیگی گرفتم برا شما چه جور بود سرعتش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا من رو تلوزیونم بود.. منتها سرعت دانلودم 135 کیلوبایت بود! این یعنی بالای 1 مگ هم بسته بودنم!... حالا اگه شما میگید حتما همینطوره و سرعتها واقعی شده... بنظرم برای افرادی که زیاد در حال جا به جایی نیستن دیگه وایمکس نمیصرفه... واقعا تعرفه هاش گرونه...من خودم 2 سال داشتم از مبین نت هر شب دانلود میکردم شبی 2.5 گیگ میگرفت.... اون زمان هم حتی نمیصرفید با اون مودم مسخره و گرونشون.. منتها دیگه مفتی بود و استفاده میکردم سرویس نامحدود هم انگاری دیگه تو لیستشون نیست درسته؟نقل قول:
پس اینی که تو امضاتون زدین چیه؟ :n13:نقل قول:
اگه کنسل شده چرا هنوز تو سایتش هست؟
من فکر میکنم این طرح برای اونایی که از مبین نت شکایت کردن اجرا نمیشه!! اخه من چون شکایت نکردم سرعتم خیلی پایینه شبا به زور به زورررررررررر 300 مگ شاید بتونم بگیرم اونم با دو مگ:n29:نقل قول:
آره نامحدود رو حذفیدننقل قول:
تو امضامون همین جوری گذاشتیمنقل قول:
تو سایتشم برا ترسوندن افراد از دانلود زیاد اگه الانم به اپراتورش زنگ بزنی بهت میگه که اگه2برابر دان کنی قطع میشی خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا خوش خبر باشی :n16:نقل قول:
پس امشب دانلودو میزنم تو رگ :n20:
من طرحم یه ساله ست گفتم شاید دارم دانلود رایگان یک سال رو تو همین چند ماه اول استفاده میکنم :n09:
خوش به حالتون من که هنوز دانلود شبانم افتضاست که هیچ روزانه هم حتی پیج باز کردن مشکل داره !
کلا اوضاعی شده ماه رمضونی
تا قبل ماه رمضون همه چی اوکی بود سرعت دانلود شبانه هم فیکس 1 کیلو بایت بالا پایین نمی رفت اما الان همه چی بهم ریخته :n27:
اون موقع هم که من ازشون سرویس میگرفتم هی تند تند sms میداد که اینقدر دانلود نکن و این حرفا. البته من هم اهمیتی ندادم و تا روز آخر همونجوری ادامه دادم.نقل قول:
این دو برابر حجم قرارداد هم با اینکه هنوز تو سایتشون هست ولی پس به احتمال زیاد اینم مثل باقی چیزاشون چرند باشه.من مبین نت رو فقط برای دانلود شبانه ش استفاده میکردم که اون اواخر هم سرعتش افتضاح شده بود.
در کل اگه امکان گرفتن ADSL دارین سمتش نرین. بیخوده.
پس قانونه هست :n03:نقل قول:
شاتل هم دقیقاً همین کار رو میکنه اول سرعتت رو نصف میکنه بعد اگه بازم دانلود کنی در حد دایال آپش میکنه بعدم کلاً اینترنت رو قطع میکنه بهش میگن قانون مصرف منصفانه :n21:
ببخشید شما سیگنالتون چنده؟:n01:نقل قول:
خداوکیلی بین7 تا18 در نوسانه:n01:نقل قول:
CINR R3 بین 7تا 18 هست .نقل قول:
RSSI چنده؟
کلا یه اسکرین شات بذارین ببینیم
من که دیشب نتونستم بیشتر از 2 گیگ دانلود کنم
فکر کنم من رکورد دار باشم... همه سیگنالهام 100 درصد بود... هر 3 تاش... واقعا عجب دورانی بود/
روز به روز کاهش کیفیت .... واقعا یکی از مضخرف ترین اپراتور هان و خیلی هم دزد و عوضین
8-9 روز مونده به تموم شدن اعتبارم . حتی با جی پی ار اس ایرانسل بیام دیگه شارژ نمیکنم
کاملا تایید میشه اصلا اوضاع همچیش داغون پینگم کهتا دیشب خوب بود ولی امشب همش تایم اوت دارهنقل قول:
امشب اوضاع داغانه.سایت هم به زور باز میشه.همش هم قطع
حالم داره از اینترنت بهم میخوره.مگر دستم به مدیرعامل دزدنت نرسه
امشب اوضاع سرعت یکم خرابهنقل قول:
اگه مبین نت سرعت بالاتر بده با این وضعیتی که دارید شما تا 12 مگابیت رو هم میتونید داشته باشید قبلا هم گفتم با کمترین سیگنال هم میشه اینترنت 2 مگابیت رو هم داشتنقل قول:
برای شما هم گوگل باز نمیشه؟...
سلام دوستان .
یک نفر بمن یک مودم وایمکس مبین نت هدیه داده . حالا میخوام بدونم که این سرویساش چطورین . کلا کیفیت پینگ سرعت و اینچیزا رو لطفا بگید.
آیا ارزش خریدن رو داره یا خیر ؟
از هر لحاظ بخوای حساب کنی داغونهنقل قول:
کیفیت سرویس که آشغاله الان چند روزی میشه همش تایم اوت و پوکت لاست میده
وضعیت پینگم که قربونش برم با سرور های وطنی هیچوقت زیر 80 نیست سرور های خارجی هم زیر 290 نبوده تا حالا برام
قیمت سرویس هاشم که خدا تومنه(دو برابر ADSL)
کلا سمتش نیایی کلی سود کردی اعصابت هم در آرامشه
من یکم پول دستم بیادمیرم سمت مخابرات الان یک هفته ای میشه داره اینجا سرویس میده ،
من با این وضعیت سیگنال نمیتونم مثل آدم از مبین نت استفاده کنم، قطعی های کوتاهِ فوقع العاده زیاد. (خیلی زیاد) ، سرعتو هم که هیچ. قشنگ توجه کنید!
100 در صد به اون دکلی که وصل میشید ترافیکش زیاده سعی کنید به یه دکل دیگه وصل بشید البته الان حدود یک ماهی میشه کلا سرعت داغونهنقل قول:
بله.........نقل قول:
نقل قول:
نظرم اینه که مودم رو بنداز تو سطل اشغال :n02:
من 6 ماه پیش که داشتم سرعتم روی 240 تا فیکس بود صبح و شب
ولی از 6 ماه پیش تا حالا دیگه تمدید نکردم
به نظرتون میصرفه برم دوباره تمدید کنم؟ شرکت های ISP هم چون خطمون فیبر نوریه سرویس نمیدن فقط مخابرات
که اونم چون شبانه رایگان نداره اصلا به صرفه نیس
چرا شکایت نمی کنید از مبین نت اگر راه دیگه ای جز استفاده از مبین نت ندارید؟! شکایت کنید واقعا جواب میده در سایت 195 که آدرسش هم این پایین هست! شرکت ملزم به گسترش زیر ساخت متناسب با جذب مشتری هست و مبین نت این کارو نکرده و یک شبکه که 1000نفر می تونند بهش متصل بشند رو بین 10000نفر به اشتراک گذاشته و اصلاً کیفت براش مهم نیست فقط بفروشه و پول رو بگیره از خلق الله ! شکایت کنید و پیگیر شکایتتون باشید اگر می خوایید کیفیتتون بالابره و قطعی های مکرر یا افت سرعت شدید نداشته باشید.
وایمکس مبین نت یا ایرانسل در تهران ( انتهای میرداماد ) ؟
دوستان من می دونم اگه وایمکس رو بزاریم کنار ADSL حرفی برای گفتن نداره ولی وقتی چاره ای نیست دیگر کاریش نمیشود کرد،
لطفا دوستان تهرانی که یه راهنمایی بکنند و بفرمایند در نهایت کدام سرعت بهتر و پایدار تری در کل شبانه روز ارائه میدهد.
موارد مصرف : وب گردی + تماس تصویری.
تأیید میشه. من برای 7 گیگابایت شکایت کردم و پیگیرش شدم، مبیننت هم بهم 2 برایر یعنی 14.7 گیگابایت پس داد. یعنی چیزایی که حتی خودمم از قلم انداختم و حسابشون نکردم بهم اضافه شده.نقل قول:
خدا رو شکر مسئله سرعت دانلود من حل شده و به جز یکی دو شب مشکلی برای دانلود نداشتم. دوستان حتما شکایت کنید و پیگیر شکایتتون باشید.
مشترکین عزیز مبین نت که از سرویسشون اصلاً رضایت ندارند و بیش از حد اذیتتون می کنه می تونید درخواست غرامت داشته باشید از ین شرکت (طبق تفاهم نامه سطح خدمات یا همان SLA) برای اینکار به سایت زیر مراجعه و فرم مربوط را پر کنید.
اگر قطعی های مکرر دارید اگر دچار افت سرعت هستید یا مشکلاتی ک هاز شبکه مبین نت ناشی میشه و نه از شما حق شماست که غرامت دریافت کیند.
اما SLA چیست:
منظور از SLA، توافقنامه سطح سرويس يا Service Level Agreement است كه قرارداد تضمين و تامين ميزاني معين از كيفيت سرويس از سوي شركت سرويس دهنده براي شركت سرويس گيرنده يا كاربر است .
امشب چند ساعتی قطع شد الانم که وصل شده کیفیت شیگنال و سرعت پایین اومده :(
مال من از ساعت یازده قطعه و همچنان ادامه داشته تو مودم که نگاه میکنم انگار هیچ سیگنالی نیست که بهش وصل بشه کلا دیگه حالمو بهم زده
قطعی سراسری بود. کل کشور قطع بود اما الآن مشکل حل شده.نقل قول:
کجا حل شده بود تازه الان وصل شد ساعت دو نیم بامداد هر نیم ساعت مودم رو ریبوت میکردم دیدم اصلا ربطی نداره مشکل از فرستندست:n15:نقل قول:
والا موقعی که اون پست رو گذاشتم نتم وصل شده بود و حتی سرعت دانلودم حدود 150 بود که یعنی مشکلی نداشت. اما از ساعت 3 تا الآن قطعی زیاد داشت.نقل قول:
هنوز که هنوزه مشخصه مشکل داره.
سلام
من شکایت کردم
دوبار بهم زنگ زدن ..همش گفتن تست سرعت بگیر
امروز هم زنگ زدن طرحمو عوض کردن ..طرح یه مگ واسم برداشتن ...سرعتمو هم درست نکردن
:n28::n28::n28::n28: