همین که میگه دانلود رایگان شبانه برداشته بشهنقل قول:
Printable View
همین که میگه دانلود رایگان شبانه برداشته بشهنقل قول:
منبعی ، لینکی ، چیزی ...نقل قول:
پس شهر ما خعلی نفوذ داره تو شرکت اسیات کهنقل قول:
این نت با این دان رو به ما داده...........کم مونده بود یه هارد 5 ترا بده که اگه میداد دیگه دمشون گرم:n10::n02:
بچه ها مگه شماها یادتون نمیاد پرسال دولت فته بود دانلود نامحدود شبانه حذف بشه و هرس به اندازه 2 برابر دانلود روزانش بتونه دانلود کنه فقط ؟؟؟ خیلی عجیبه اربرای این بخش این مطلبو فراموش کرده باشن:n03:
من یادم می یاد که پارس آنلاین و چند شرکت دیگه دانلود شبانه رو برداشتننقل قول:
ولی شما گفته بودی مصوبه دولت
من مصوبه ای یادم نمی یاد
اگر لینکی دارید لطفا بدید تا ببینیم چی هست
کی گفنه این مصوبه دولت بود !!!!! به هیچ عنوان چنین چیزی نیستنقل قول:
پارسال 3 شرکت صبانت پارس آنلاین و شاتل دانلود شبانه را برداشتن یا محدود کردن
و این تصمیم داخلی خود این شرکت ها بوده و به هیچ عنوان به دولت کاری نداشته !!!
آسیاتک و فن آوا و های وب و پیشگامان و برخی از شرکت های مخابرات استانی هنوز دانلود شبانه دارن ....
کی گفنه این مصوبه دولت بود !!!!! به هیچ عنوان چنین چیزی نیستنقل قول:
پارسال 3 شرکت صبانت پارس آنلاین و شاتل دانلود شبانه را برداشتن یا محدود کردن
و این تصمیم داخلی خود این شرکت ها بوده و به هیچ عنوان به دولت کاری نداشته !!!
آسیاتک و فن آوا و های وب و پیشگامان و برخی از شرکت های مخابرات استانی هنوز دانلود شبانه دارن ....
همون اول 10 مگ نمیده ولی بعدش اگر به 1544 زنگ بزنی و خطت بکشه روی 12 مگ میزارن ..... دشواری ندارهنقل قول:
خط منم روی 6 بود زنگ زدم گذاشتن روی 10 .... تا 12 می کشه ولی گفتم ریسک نکنم که نویزش بالا بره
من از 3 ماه قبل دیگه جا ندارم :n02: ..... فقط چیزایی که لازم دارم دانلود می کنم
نقل قول:من سال پیش صبانت داشتم ..... وضعیت خیلی خوب بود ولی یکدفعه محدود کردن و طرح 2 برابر حجم رو راه انداختنقل قول:
بچه ها همگی به سازمان تنظیم مقررات شکایت کردن ... اول می گفتن تو قرار دادن شرکت ها نگفته که همیشه دانلود شبانه دارین و...
وقتی دیدن شکایت ها زیاد شده سازمان تنظیم مقررات به همه گفت که این طرح رو خودشون دستور دادن اجرا بشه و همگیه شرکت ها باید اجرا کنن
شما کدوم شهری؟نقل قول:
این یعنی کلاهبرداری.نقل قول:
اگه شما پول داده باشین که یک سال یا چندماه دانلود رایگان داشته باشین ولی توی قرارداد چیز دیگه ای نوشته باشن براتون حتی اگه نخونده امضا کرده باشین فروشنده مرتکب کلاهبرداری شده و از یک تا هفت سال زندان داره این کارش.
دوستانی که گیگ مجانی میخوان و امتیاز باشگاه آسیاتک ندارن، PM بدن ، 2 گیگ شارژ می کنم براشون ، 1 گیگ هم بر می دارم واسه خودم ... هرکی می خواد PM بده. :n33:
تربت حیدریهنقل قول:
دوستانی که شبانه رایگان دارن امشب نتیجه تست سرعت از سرورهای داخلی رو اینجا قرار بدید.
نوع سرویس رو هم ذکر کنید.:n16:
پاک شــــود....
دوستان اسیاتکی یه اعلام وضعیت کنید از دانلود شبانه دیشب.
دوستانی که 128 یا 10مگ دارن فرقی در سرعت سرور داخلی براشون بود یا خیر؟
خیرنقل قول:
سرعت کماکان بالا بود مثل قبل
سرعت از سرورای داخلی چند بود حدودا ؟نقل قول:
شما جزو استثنائات هستی.:n02:نقل قول:
پ.ن: البته یکی از کاربرای دیگه که سرویس شما رو داشته شبانش مثل شما بوده.
------------
دوستان دیگر هم لطفا اعلام وضعیت کنن.:n16:
راستش من دیشب تا ساعت 2.5 بیدار موندمنقل قول:
یعنی اصلا یادم رفت فایل آماده کنم واسه دانلود
دیگه دیر وقت بود دیگه سیستم رو خاموش کردم
تا همون 2.5 سرور داخل خوب بود
من خطم تا 2 مگ بیشتر نمی کشه بدبختی
تقریبا با سرورهای داخل سرعت بالا بود میشه گفت تا آخر ظرفیت خط
با سرور mul.ir در ایران هم بد نبود و سرعت بالا بود
ولی با سرور خارج کمتر بود
من با میهن دانلود + پی سی دانلود + mul.ir تست کردم
امشب سعی می کنم فایل دانلود پیدا کنم و بزارم و تست کنم
چه سرویس داری شما؟نقل قول:
من زنگ زذم میگه ربطی به سرعت دانلود نداره :n13:
من 2 مگ دارمنقل قول:
از شانس بد من خطم بیش از 2 مگ نمی کشه
سرویس شهاب دارم . تقریبا اکثر لینکای داخلی رو تست کردم سرعت هم چنان پایین بود. سرعت دانلود 250. نکته جالب کاهش سرعت سرور خارج بود که از 250 به 220 کاهش پیدا کرده بود
با دو تا از دوستام که اسیاتک دارن صحبت کردم برای اونا هم تغییری نکرده بود. همگی هم تهران هستیم
تقریبا هر دو ماه یه بار یه شب برا من قاطی میکنه سرعت شبانم بالا میره ! مثلا دیشب روی 350 کیلو بود دانلودم ( سرویس 1 مگ )
نقل قول:
خدا از اینا نگذره اینترنت من دقیقا 3 روز قطع بود هرچی هم تماس گرفتیم میگه مخابراته بعد به مدت زمان سرویس هم اضافه نمی کنن!!!! این درحالیه که قدیما صبانت اگه دو روز اختلال داشتیم 1 هفته به سرویس اضافه میکرد...
درضمن اس ام اس زده بودن که این چند روز اختلاله ولی اختلال نبود به کل رانژه واسه 3 روز پرید رفت!!!!!!
این سرویس یعنی چی ؟
حامی نامحدود برنزی 128 با امکان تبادل حداقل 6 گیگ درماه
سرعت 128 تا چند میکشه ؟
الان پارس انلاینم
1.3نقل قول:
با دانلود منیجر
سلام کسی میتونه پین با ارزش یگ گیگ ترافیک درخواست بده ؟واسه من همش خطای 'تعداد جایزه به اتمام رسیده است.' میده!!! با اینکه فقط یک بار از این طرح استفاده کردم!!!
نقل قول:
نه دیگه نداره تموم شده نوشته تعداد صفر!!!!!
ما هم منتظریم موجود کنه معلوم نیس کی موجودشه......:n36:
من یک سوالی دارم که ذهنم رو مشغول کرده در مورد ضریب 1 به 8 هست. در تبدیل مگابیت به کیلوبایت باید عدد موردنظر تقسیم بر 8 بشه.مثلا 2 مگابیت که همون 2048 کیلوبیت هست تقسیم بر 8 میشه 256 کیلو بایت.یعنی یک سرویس 2 مگابیت باید سرعت دانلودش 256 باشه و براساس ضریب 1 به 8 باز عدد بدست امده تقسیم بر 8 میشه و سرعت 32 کیلوبایت می ده .خب شما حساب کن کسی که توی خارج میره اینترنت 2 مگابیت می گیره خب سرعت دانلود 256 بهش می ده منهای ضریب اشتراک 1 به 8 .اگه درست گفته باشم خب اینا دارن با 2 مگابیت سرعت بالاتر میدن لطف کردن :n13:
یک چیز هم بگم من زنگ زدم بهشون در مورد طرح درون شبکه ای اسیاتک یکیشون می گفت به دانلود ربطی نداره یکی دیگه گفت محدودیت مرکز مخابراتی برداشته میشه و سرعت دانلود افزایش پیدا میکنه.در هر صورت فعلا برای ما خبری نیست مثل هر روزه. امروز فکر کنم بخاطر جمعه سرعت پایین تر اومده صبح هم توی ساعات رایگان چک کردم سرعت دانلود همون 256 و خورده ای میده.حالا تا فردا ببینیم خبری هست یا نه که اونم فکر کنم خبری نباشه.نکته جالب اینجاست که سرعت دانلود از tinymovie از سرعت دانلود از میهن دانلود یا دانلود ها بیشتره.:n02:
تو که هر روز خدا همین سرعت رو داری چه افزایش پیدا کنه چه کاهش پیدا کنه.بهت حسودی می کنم.:n23:نقل قول:
لطف کردن؟؟!!!!!!!!!!نقل قول:
مرد حساب این سرعت ها دیگه تو هیچ جای جهان داده نمیشه
آمار کاربر اینترنت 5 مگابیت به بالا حساب میشه..
یعنی زیر این سرعت......حساب میشن:n02::n03:
یه نکته رو خدمت دوستان عرض کنم : اگه خبر رو با دقت خونده باشین گفته شده محدودیت سرعت فقط برای سایتهایی که رو دیتاسنتر های آسیاتک هستن برداشته میشه نه هرسایت داخلی ! مثلا mul.ir از دیتاسنتر شاتل استفاده میکنه و شامل این قضیه نیمشه !
دوتا از سایتای معروفی که از دیتاسنتر آسیاتک تک استفاده میکنن ، uploadbaz.com و uploadboy.com هستن که میتونین ازشون واسه تست استفاده کنین .
واسه اینکه بفهمین کدوم سایت از دیتاسنتر آسیاتک استفاده میکنه میتونین لینک دانلود رو در سایت زیر وارد کنین تا نشون بده روی کدوم دیتا سنتره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو سه روزه که سرعت خیلی افت کرده جوریه که دانلود منیجر رو میزارم رو 32 کانکشن سرعتش میرسه به 70 کیلوبایت
تک کانکشن سرعتش 4 تا 5 کیلوبایت اگه بشه
ولی قبلا سرعتش از 800 کمتر نمیشد
این رو هم در نظر بگیریدنقل قول:
مثلا امکان داره که هاست دانلود یا هاست وب سایت فرق داشته باشه
مثلا هاست یک سایت در آلمان باشه و هاست دانلودش در ایران باشه
واسه همین گفتم "لینک دانلود" رو از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک بکنید .نقل قول:
جریان از چه قراره؟منظور شبانه هست یا فقط از تو روز؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر رو اینجا خوندم ولی درست متوجه نشدم
فکر کنم 24 ساعته باشه یعنی هم روز هم شب ! من اطلاع دقیقی ندارم اونایی که شبانه رایگان دارن بیان اطلاع رسانی کنن !نقل قول:
یه سوال از دوستانی که سرویس نامحدود دارن : واسه اونها تغیری ایجاد شده یا فقط حجمی ها شامل این تغیرن ؟!