مگه اصلا قراره سرویسی بدن که بدرد بخوره؟نقل قول:
فقط قراره پول بگیرن؟
هیچ شرکتی (مخصوصا تو گیلان) قرار نیست سرویسی بده که بدرد بخوره
Printable View
مگه اصلا قراره سرویسی بدن که بدرد بخوره؟نقل قول:
فقط قراره پول بگیرن؟
هیچ شرکتی (مخصوصا تو گیلان) قرار نیست سرویسی بده که بدرد بخوره
سیاستی هست که از مرکز دریافت میکنن و اینها اجرا میکنن. کلا جمهوری اسلامی با اینترنت مخالفه.نقل قول:
چند تاپیک پیش هم یکی دیگه از یوزر ها حرف مشابه شما زدند و من اینطوری جوابشون رو دادم:نقل قول:
اگر حرفی که شما می زنید درست بود همه ی استان ها مشکل داشتندنقل قول:
من فکر نمی کنم حرفتون صحت داشته باشهنقل قول:
یه سری مفت خور مثل انگل افتادن به جون اینترنت (مخصوصا تو گیلان) این ربطی به موضوعی که می فرمائید نداره
وگرنه همه ی استان ها مشکل داشتند
شرکتها منافعشون تو همینه هرچی گرونتر بهتر،
به همین خاطر سرعت سرویس 2مگ رو کم می کنن، دو روز بعد سرویس 5مگ میارن گرونتر، شما هم اجبارا می ری اونو خرید می کنی
اونم یه مدت خوبه تا مشتری جذب کنن بعد دوباره به همین وضع دچار می شه و ...
مشکل حذف اینترنت نامحدود و شبانه رو همه ی استان ها دارننقل قول:
من که خیلی وقت میام تو سایت همیشه میبینم اکثر افراد در استانهای کشور از اینترنتشون راضی نیستن. اگه منظورتون تهرانه چون اکثر وزرا و رهبر اونجا ساکن هستن به این خاطر شاید وضعیت اینترنتشون و چیزهای دیگه بهتر باشه نه به خاطر مردم عادی اونجا.نقل قول:
مازندران اینرتنت مخابرات مرگ نداره ، من شبی 4-6 گیگ دریافت داشتم با 512 ، الان هم اونجا این 60 کیلوبای اجرا نمیشه .
گیلان دیگه سنگ تموم گذاشته ...
قابل توجه شما:نقل قول:
نقل قول:
منم چند وقت پیش مازندران بودم خیلی خوب بود اینترنت، حیف که شرایطش رو ندارم وگرنه از گیلان می رفتمنقل قول:
من یه بار برای پشتیبانی اندیشه با همچین لحنی اعتراض نوشتم بعد فردا در جواب نوشتن که از شما به پلیس فتا شکایت میکنیم:n25: این شرکت ها پشتشون گرمهنقل قول:
داخل مودم Keep Alive را روی چند باید باشه ؟ اشتباهی دستم خوذد اعدادش عوض شده . ممنون
Lcp Echo Interval (sec)
و
Lcp Echo Failure
درست شد یعنی؟
این 5 دیقه رو که خوب بده :n27::n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من از این دست تیکت ها به مخابرات زیاد زدم ، خدا رو شکر فعلا چیزی بهم نگفتن :n02:
ولی اینطوری هم نیست که هرکاری بخوان بکنن ما هم صدامون در نیاد ، باید یکاری بکنیم دیگه :n13:
سرعتم از 60 رسید به 30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 15 فروردین هم سرویس دارم ازشون نمیدونم چه غلطی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 10 مگ یک ساله با شبانه رایگان داره رشت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خنده ها هیستریکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر کنم سیاست محابرات به مرگ گرفتن و به تب راضی کردنه .. اول سرعت رو اوردن سر 60 همه دادشون رفت هوا بعد از 60 اوردن 120 که باز هم نصف سرعت قبلی(220) هست ولی همونطور که میبینید دیگه کاربرا مثل قبل معترض نیستند و شاید حتی شکرگذار هم باشند!!
هیچکاری نمی تونن بکنن ، مگر به شخصیت حقیقی توهین کنید یا تهمت و افترا به شخصیت حقیقی و حقوقی بزنید . کلا فتا کارش اینها نیست . اون مینویسه شمارو بترسونه .نقل قول:
البته همون نامه رو میشه منطقی نوشت و اثرش هم بیشتر باشه ، با استنادات به قانون ، اینطوری طرف حساب کار دستش میاد که شما خیلی قانونی و خوشگل از حقتون دست بر نمیدارید .
ضمن اینکه شکایت از شما ، صورت جلسه ، پیگیری دادگاه ، چند میلیون هزینه میبره و بسیار طولانی میشه و نهایتش اول اسم خودشون بد در میره که از مشترکشون شکایت می کنن و دوم ماکزیم 400-500 تومن این پول رو شما جریمه بدی که باز هم بسیار بعیده .
پس از این نوع تهدیدها نترسید ( همونطور که اونها به تهدیدهایی مثل این از جانب مشترک عادت دارن و نمیترسن ) ، اما ادب رو در کلام بکار ببرید سریع تر جواب میگیرید ، خونسرد ولی قاطع برید جلو.
داداش من 9 ماه دیگه از قراردادم مونده ! تو که فروردین میتونبی بری شرکت دیگه .نقل قول:
سرعت برای 1 مگ از اول 128 بود که شد 30-40 که یه شب شد 60 و الان دوباره همون 30-40 .نقل قول:
تنها کاری که میشه کرد زنگ بزنید سازمان تنظیم و مقرراتا رادیویی ، تهران و جریان رو بگید که پول این سرویس رو میدید و اندازه شیر 1 به 10 سرویس میگیرید شب ها ، حجم شکایت زیاد بشه به اینها فشار میارن ، وگرنه هیچ کاری نمیشه کرد ، چون اینا فروششون رو کردن و دیگه غمی از بابت تخلیه سرویس شما ندارن.
** شاتل چند سال پیش ، یعنی آخرین باری که از شاتل سرویس گرفتم و به کسی هم معرفی کردم ، سرعت های شبانش رو نصف کرد و روزانش رو دوبل کرد . الان مخابرات هم همین کار رو کرده .
سلامنقل قول:
آره درسته ، من وقتی با خالقی صحبت میکردم گفت که قراره به همکاراش پیشنهاد بده بجای شیر 1 به 8 ، 1 به 4 یا 1 به 2 شیر کنن ، الان اگه سرعتتون 120 هست یعنی اینکه 1 به 2 شیر شده که باز جای شکر داره / در واقع همون چیزی میشه که شما گفتید و حرف آخر اینکه ایجا ایرانه و بس
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه چیزی دیگه هم هست که من فراموش کردم تو پست های قبلیم بگم این بود که ، خالقی گفت ما میخوایم از شرکت های دیگه یه سری نرم افزار مخصوص برای کاربرا بگیریم که همه کاربرا رو زیر نظر بگیریم و کسایی که دانلود زیاد دارن رو محدود کنیم نه همه کاربرا رو ( البته گفت فعلا پیشنهادش مطرح شده و داریم روش بحث میکنیم )
تجربه من از اندیشه باعث شد اینجا ماهیانه سررویس بگیرم
می میرم hiweb واقعا عالیه
اگه میخاید جایی زنگ بزنم شمارش رو بزارید
بلدم چطور حرف بزنم که موضوع تو مغز طرف بشینه
خوب این همون شاتل میشه که . با همون دانلود نکنید فرقی نداره . شاتلم میگه ماهی بیشتر از 15 گیگ دانلود کنی محدودت می کنیم. تو این مدت که دارن پول 2 مگ رو می گیرن و نت دیال آپ میدن دست ملت ما باید به کی اعتراض کنیم و حق خودمون رو بگیریم.:n21: همون موقع هم که 200 بود مگه شبی چقدر دانلود می شد؟ 3 گیگ تهش بود که مثلا در ماه دو روز در نظر نگیریم مشه 84 گیگ که اونم مگه چند تا کاربر داریم که اینجوری دانلود کنن. پس همه ی اینا بهانه ای بیش نیست جزء قطع کم کم نت. اول دانلود رو قطع می کنن و بعد نت رو که میگن نت می خواید چی کار اصلا:n21:نقل قول:
چرا سرعت من نصف شده ؟؟؟؟؟ :| چرا حجم سریع تموم می شه :| چرا واقعا چرا ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط mtn877 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه بار برای پشتیبانی اندیشه با همچین لحنی اعتراض نوشتم بعد فردا در جواب نوشتن که از شما به پلیس فتا شکایت میکنیم:n25: این شرکت ها پشتشون گرمه
وای ترسیدم وای وای ... بهشون بگو اگه کار به اونجا بکشه که اول شما خودتون پاتون گیره دوما به قول دوستمون اگه هیچ فحشی ندید هیچ کاری نمیتونن بکنن و فقط یه تهدید بچه گانه هست (مثل این بچه ها ابتدایی که میگن میریم ببه ناظم مدرسه میگیم) من خودم بارها که بهشون زنگ زدم و وقتی روی اعصابم رفتن لحنم عوض شد و کمی خشن ولی توهینی نکردم در عین حال با جدیت هر چی میگفتن یه جوابی داشتم اون وقت حساب کار اومد دستشون.
خب دیگه ، تیکتی که من صفحات قبل زدم رو برو بخون ، اون قسمت که با عدد براشون توضیح دادم ، همینو به خالقی گفتم ، هنگ کرد چون جوابی براش نداشت !!!!نقل قول:
اینا اومدن کلا محدود کردن همه رو ، بعد که شاکی زیاد شده ، گفتن کم کم داریم اینکارو ( شناسایی پر مصرف ها ) میکنیم که حق کسی ناحق نشه ( زرررررشک )
منم با این طرح مخالفم ، چون 1 ماه میبینی 10 گیگ هم دانلود نمیکنم ، یه ماه میبینی 100 گیگ دانلود کردم
بعدش از کجا معلوم وفتی شما 1 ماه مصرفت بالا رفت ، وقتی محدودت کردن ، ماه بعد که مصرف نداشتی از لیست محدود ها درت بیارن؟گرفتیم تا اخر عمر محدود کردنت ، اینا چیزایی که جوابشون معلوم نیست فعلا
ولی با این گند کاری ها به نظرم برای همه 1 به 2 شیر کنن شب خوبه ( باز حداقل شبی 120 یا 130 کیلو داریم )
داداش محدود کنن یعنی چی ؟نقل قول:
شده داستان آزاد شدن باد شکم توسط پادشاه (داستانش رو سرچ کن یا از دوستات بپرس میدونن)
برادر محدودیت نباید باشه !
شما پول یکساله یا 6 ماهه رو دادی واسه اینکه شبانه دانلود داشته باشی ! پول بیشتر دادی !
پول دادی !
سرویس شما در هر 24 ساعت باید تو یک سرعت ثابت باشه !
بیخود میکنه آفر رایگان میذاره ، حالا تعهد کرده باید پاش وایسته .
با این وضع که شما داری توجیه می کنی که 1 به 2 محدود کنن هم خوبه که کار تمومه . ما میگیم محدودیت نباید باشه ! اینا اینجورین ، وای به حالیکه به 1 به 2 رضایت بدیم .
داداش پول دادی ! حقت هست که سرویس بگیری ، کوتاه نباید بیای ! با حرف من و شما هم 1 به 2 نمی کنن ، فقط گزک دست اینا میدیم که آقا یهو فشار ندین ، آروم آروم باشه ما راضی هستیم .
ما پول دادیم و در اون شرایط ایده آل سرویس رو انتخاب کردیم ،با همون سرویس مورد توافق هم دوره مون رو تموم میکنیم ! همین .
** پیشنهاد من خوندن کتاب قلعه حیوانات جورج اورول به تمام دوستانی هست که به آروم آروم تا بعد ببینیم خدا چی میخواد راضی هستن .
اونایی هم که تو مخابرات یا اندیشه کار میکنن حتما خوک های داستان قلعه حیوانات هستن :n02: .نقل قول:
مشترک گرامی دانلود رایگان شبانه شامل سرویس های 1024 با حجم 5 گیگ و به بالا با قرارداد 12 ماهه می باشد.
این چه وضعشه :| (حذف شد)..... اقا کسی شرکت دیگه ای سراغ نداره قیمتش خوب باشه بریم اونجا ؟؟؟
اینجا ایرانهنقل قول:
اروپا که نیست قانون داشته باشه :n01:
منم دوست ندارم محدود بشه که ، اگه دیدی گفتم 1 به شیر بشه بخاطر این بود که اینا محدود کردن رو میکنن و کاری به حرف و شکایت ما ندارن ، اینو خود خالقی گفتنقل قول:
اما !!!!!!
اما گفت باید کاری کنیم که کاربرا هم راضی باشن ، حالا به نظرت بین 1 به 8 و 1 به 4 و 1 به 2 کدوم بهتره؟مسلما 1 به 2
اگه قرار به محدود نکردن باشه که من از خدامه ولی اینجوری که این بشر میگفت ، محدود کردنشون حتمی هست ، فقط دارن سر میزان محدود کردن بحث میکنن
حالا اگه پیشنهادی داری من پایه ام
از شکایت به سازمان تنظیم مقررت گرفته تا مراجعه حضوری و .....
حرف زدن و وقت تلف کردن اینجا فایده نداره ، دوستان گفتن کسی شماره داره بزاره ، من شماره چند نفر رو گذاشتم ولی چند نفر از بچه ها زنگ زدن ببینن چی شد؟کی اینجا فیدبک داد؟
2020 که هیچی ، باید مستقیم به خودشون در تماس باشیم
ختم کلا ، یکاری کنیم که اثر داشته باشه ، تنها حرف زدنمون فایده نداره
من متوجه کلام شما شدم ، اما کلام بنده این بود که اینها در محدود کردن از من و شما نظر نمیخوان ، حتی در شیر 1 به 2 و ... هم نظر من و شما مهم نیست و حتی نظر خالقی هم مهم نیست.نقل قول:
خالقی فقط فیدبک بر میگردونه ! یعنی میگه کاربرا به شیر راضی هستن ، ولی 1 به 2 ! این میشه که بعدا نهایتا شیر 1 به 4 یا هر بازی دیگه ای اعمال میشه .
به شیر راضی نباشیم دوست عزیز ، به کمتر از حقمون راضی نباشیم ، حتی اگر حقمون رو ندن !
مسلما مخابرات ریزش مشتری خواهد داشت و به این روش خودش ادامه میده ، و کاری هم از دست ما بر نمیاد ، من نهایتا خودم یکسر برم 4 راه گلسار و یک تماس هم با سازمان تنظیم مقررات میگیرم ، بعد از اون از دست ما خارجه !
کمپین درست کردن و ... هم قبلا نشون داده جواب نمیده .
ریزش مشتری تنها عاملیه که در مدیریت ایرانی میتونه تاثیر گذار باشه که باید بود و دید آیا این ریزش اونقدر زیاد میشه که مسئولین مخابرات گیلان رو بنشونه سر جاش !؟ یا اینکه اونها ملت طرف حسابشون رو به درستی شناختن و از مقدرا این ریزش نمیترسن .
آخرین چیزی که در پایان میمونه ، خود فرد هست ! که به کمتر از حقش رضایت نداده باشه .
من متوجه کلام شما شدم ، اما کلام بنده این بود که اینها در محدود کردن از من و شما نظر نمیخوان ، حتی در شیر 1 به 2 و ... هم نظر من و شما مهم نیست و حتی نظر خالقی هم مهم نیست.نقل قول:
خالقی فقط فیدبک بر میگردونه ! یعنی میگه کاربرا به شیر راضی هستن ، ولی 1 به 2 ! این میشه که بعدا نهایتا شیر 1 به 4 یا هر بازی دیگه ای اعمال میشه .
به شیر راضی نباشیم دوست عزیز ، به کمتر از حقمون راضی نباشیم ، حتی اگر حقمون رو ندن !
مسلما مخابرات ریزش مشتری خواهد داشت و به این روش خودش ادامه میده ، و کاری هم از دست ما بر نمیاد ، من نهایتا خودم یکسر برم 4 راه گلسار و یک تماس هم با سازمان تنظیم مقررات میگیرم ، بعد از اون از دست ما خارجه !
کمپین درست کردن و ... هم قبلا نشون داده جواب نمیده .
ریزش مشتری تنها عاملیه که در مدیریت ایرانی میتونه تاثیر گذار باشه که باید بود و دید آیا این ریزش اونقدر زیاد میشه که مسئولین مخابرات گیلان رو بنشونه سر جاش !؟ یا اینکه اونها ملت طرف حسابشون رو به درستی شناختن و از مقدرا این ریزش نمیترسن .
آخرین چیزی که در پایان میمونه ، خود فرد هست ! که به کمتر از حقش رضایت نداده باشه .
صفحه بدون ف.ل.تر ش.ک.ن باز نمیشه
یعنی واقعا برای مخابرات متاسفم
اندیشه ترکیده، سایت ها شدیدا کند باز میشن ، زنگ زدم میگه دچار کمبود پهنای باند شدید هستیم!
البرز هم وضعیتش امروز خرابه شدید. اعصاب برامون نذاشته. حداقل اینترنت قطع باشه میدونم باید سرمو بکوبم به دیوار٬ ولی اینجوری فقط دیوانه میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت تایم وب برای کسایی که مصرف زیادی دارند خیلی به صرفه است
فعلاً مثل آسیاتک و های وب مناطق محبی شهدا و قندی را پوشش میدهد
من باهاشون تماس گرفتم و گفتند که اگه استقبال بشه ما میتونیم تجهیزات نصب کنیم ولی برای بعد از تعطیلات عید امسال.
از اونجایی که مخابرات فقط فضا بهشون بابت نصب تجهیزات میده و پهنای باند هم مستقیماً از شرکت زیرساخت تامین میشه
قیافه مخابرات و اندیشه دو رفیق جدا نشدنی دیدن داره
شما هم میتونید بعد از دیدن تعرفه ها تقاضا بدین شاید زودتر از شر این شرکت های بی خودی خلاص شدیم
به سلامتی پهنای باند کشور وارد فاز دوم اجرای فیلترینگ هوشمند و اینترانت ملی شد
دهه فجر مبارک
خب همین دیگه ، اوما به نظر ما اهمیت نمیدن ، البته اینطوری هم نیست چون اگه اینطوری بود تا حدودوی محدودیت رو برنمیداشتننقل قول:
ولی من خود مخابراتم رفتم و حتی برای سازمان تنظیم و مقررات هم شکایت زدم ، اصلا خود تنطیم مقررات شماره خالقی رو بهم داد
ولی میدونی قضیه چیه ؟ خود تنظیم مقرات قانون گذاشته که سقف دانلود برای 2 مگ 60 کیلوبایت باشه.اونوقت اگه زنگ هم بزنی میگن کار مخابرات قانونی هست / چیزی که به من گفتن
منم گفتم صحبت ما اینجا و کلا هرجای دیگه فایده نداره ، باید کاری کنیم که تاثیر گزار باشه/ما حتی اینقدر اتحاد نداریم و هماهنگ نیستیم که یه تصمیم بگیریم که همه انجام بدن/
چه اشکالی داره دوستان همینجا همفکری کنیم و یه راه حل خوب پیدا کنیم و همه یوزر هایی که اینجا فعالیت میکنن ( دوستان مخابراتی ) انجام بدن اینطوری تاثیرش هم بیشتره قطعا.
راستی برای کتاب هم ممنون گرفتم.
آره مشکل داشت الآن کمی بهتره شدهنقل قول:
من 20 روز دیگه اکانتم برای سرویس 2 مگ مخابرات تموم میشه اگه قرار به تمدید سالیانه برای داشتن دانلود شبانه رایگان باشه ترجیح می دم تقاضای جمع آوری سرویس بدم و سرویس ا مگ اندیشه بگیرم
با آسیا تک تهران تماس گرفتم و گفتند که pc گلسار در اولویت قرار داره و کاراش داره انجام میشه و منتظر اختصاص لینک هستیم ولی زمان دقیقی را برای راه اندازی نگفتند
ولی احتمالاً حداکثر تا اوایل سال آینده است
من تا 6 روز دیگه سرویسم تموم میشه میرم های وب
در نظر داشته باش که های وب همه جای رشت را پوشش نمیدهنقل قول:
امیدم به آسیاتک هست که سرویساش را برای pc گلسار راه اندازی کنه
تنظیم مقرارت یکسری تعرفه های خاصی رو ابلاغ میکنه و مطابق اون تعرفه ها شیر 1 به 10 رو آزاد میدونه . مثلا یکی از شرکت هایی که تعرفه شرکتی و تعرفه سازمان تنظیم رو جدا با هم قرار میدن ( یا لااقل چند سال پیش توسایتشون بود ) شاتل هست . برای سرویس هایی که خارج از اون تعرفه هست شرکت موظفه سرویس درست و حسابی بده . قاوپنونی حساب کنیم تمام شرکت ها باید تعرفه شرکتی رو بردارن و مطابق تنظیم مقررات فروش کنن . پس برای سرعت شرکتی معنی نداره محدودیتی قرار داده بشه !نقل قول:
میگن شب زیاد دانلود می کنین ؟! خب پول دادیم شب دانلود کنیم ، 1 ساله گرفتیم که دانلود کنیم ! یعنی شما (مخابرات) نمیدونی که آفر میذاری ؟ میخوای حق منو قسطی و با منت به من برگردونی ؟
من رگ و ریشم تو گیلانه و خودم رو گیلانی میدون ، اما تو مازندران به دنیا اومدم ! اما اگر از من ناراحت نمیشی ، هر شرکتی مردم طرف حسابش رو و جربزه اونها رو تخمین میزنه و دست به یک چنین اقدام پر عاقبتی میزنه ، اونم شرکتی مثه مخابرات که نه پشتیبانی درستی داره و نه سرعت و پایداری همیشگی ! پس میدونه ریزش آنچنانی ای نداره .
میگم که ، من و شما یوزرهای نهایتا چند نفر میشیم ، و تنها کاری که می تونیم بکنیم گفتن حقیقت ماجرای سرویس دهی مخابرات در هر جا و به هر کسی که میشناسیم هست تا از مخابرات گیلان سرویس نگیرن . این رو میگن عکس العمل و عاقبت ! درسته ما حقمون پس داده نمیشه ، اما کار اونها هم بی جواب نمیمونه :)
* سرویس های این چند شب بهتر نشده دوست گلم ، خیلی ها مکنه واسشون پول برق و اصطحلاک با توجه به سرعت صرف نکنه و از شیر شما اونشب برن کنار که شما بعد فکر میکنی سرعتت بالاتر رفته . یا نهایتا اینها هم مثل شاتل نمودار دانلود میگیرن و دانلودرهارو تو یه شیر قرار میدن ! چند شب خوبه ، بقیه شب ها افتضاحه .
در مورد کتاب هم کار بسیار عالی ای کردی ! درسته مسیر زندگی آدم رو تغییر نمیده اما برای همیشه داخل مغز آدم حکاکی میشه و فرد رو آگاه تر میکنه.بعد از این اگر به کتاباش علاقه پیدا کردی 1984 کتاب دیگرش هست که بخونی میبینی که چقدر واست همه چیش آشنایست ;)
با توجه به شبانه اینها که کنسل هست ، بله های وب یکی از بهترین گزینه هاست ! مخصوصا طرح های ترافیکیش ، البته های وب هم قبلا شبی 4-5 گیگ میداد ، بعد اومد ترافیک هارو بسیار ارزون کرد و شب رو به 1-2 ساعت محدود کرد.نقل قول:
قبل تخلیه زنگ بزن های وب یا تو سایتشون یه قسمت هست شماره رو بدی میگه تحت پوشش هستی یا نه . مثلا بلوار گیلان رو چون فیبر نوری بود قبلا پوشش نیمدادن .
اول در مورد کتاب بگم :n02: این یکی تموم بشه اونم میگیرمنقل قول:
سرعت الان نسبت به یه هفته پیش بهتر شده که شبی 30 کیلو بود ولی در کل که صد در صد بدتر شده جون قبلا هر شب 230 بود
اون کاری که گفتی تاثیر داره که نزاریم کسی مخابرات بگیره ولی مگه الان چند نفر هستن که میخوان نت بگیرن؟الان یا اکثر نت دارن یا اینکه کارش در حدی نیست که این چیزا ( دانلود شبانه ) براش مهم باشه
چون کسی که نت باز باشه یا کارش با نت باشه تا حالا نت گرفته.این روش شما تاثیر داره ولی نه در حدی که خسارت ما جبران بشه / این مخابرات باز فردا یه مودم رایگان میذاره کل کشور میان یوزش میشن
هم خودشون بدبخت میکنن هم ما رو / اینه دیگه وضع کشور ما / همه باید این طرز فکرو داشته باشن تا پیشرفت کنیم ( همونی که به کم راضی نشیم )