نکنه قفل جدید رو این بازی اومده؟؟:41:نقل قول:
اساتید نظر بدین.
نکنه قفل جدید رو این بازی اومده؟؟:41:نقل قول:
اساتید نظر بدین.
سلام
منم امروز یه اسلیم 4 گیگ خریدم...کلا گفتم در جریان باشید! :31:
سوالی بود در خدمتیم...
اکانت لایو هم: Alireza94
اسلیم؟ کوفتت بشه!:31:نقل قول:
شوخی کردم مبارکت باشه!:46:
مبارکت باشه. چند گرفتی؟ کپی خور شده؟نقل قول:
سلام . دوستان من فردا میخوام از بین xbox360 و ps3 یکیو بخرم . ولی هنوز مرددم که کدومو بخرم .
xbox360 چه مدلی و با چه مادربردی باید بگیرم که کپی خور باشه و مشکل براش بوجود نیاد؟
کینکت تو ایران هیست؟ قیمتش چنده؟
و یه جا رو معرفی کنید تو تهران یا کرج که مطمئن باشه برای خرید.
از نظر من xbox360 خیلی بهتره ...نقل قول:
سلام . دوستان من فردا میخوام از بین xbox360 و ps3 یکیو بخرم . ولی هنوز مرددم که کدومو بخرم .
پیشنهاد من مدل Elite هست که هارد هم همراش هست ....نقل قول:
xbox360 چه مدلی و با چه مادربردی باید بگیرم که کپی خور باشه و مشکل براش بوجود نیاد؟
بهتره با مادربورد jasper بخرید
قیمت دقیق ندارم ولی 230 تومن باید باشه .. !!نقل قول:
کینکت تو ایران هیست؟ قیمتش چنده؟
برو پیش میثم ..نقل قول:
و یه جا رو معرفی کنید تو تهران یا کرج که مطمئن باشه برای خرید.
خیلی بچه گلی هست :10::31:
مشكل من حل شد....نقل قول:
سلام.
بازي Dragon Age 2 با اينكه روي هارد نصبه ولي وسط بازي ارور The disk is Unreadable ميده.يا 3 تا ديسك هم امتحان كردم،3 بار هم بازي رو نصب كردم+توي ديسك بازي يه آپديتي بود كه بايد نصب ميشد و LT+ هم داره كنسول....(با بقيه بازي ها مشكلي ندارم)
مشكل چيه؟
ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این امتیاز های که تو بازی میگیریم به چه درد می خوره یکی توضیح بده من 10500 تا دارم
سلامت باشی، من ایران نیستم، در نتیجه کپی خور هم نیست:19:، 199 یورو...:46:نقل قول:
از کجا خریدی ؟نقل قول:
دیروز زاتورنِ آلمان بودم ، حراج کرده بود 170 یورو .
به درد کل کل:31:نقل قول:
به نظر من الان اکانت لایو نمی ساختین بهتر بود میزاشتین crysis 2 بیاد که یک بازی قشنگ و جدید برای مولتی پلیر باشه. این جوری یک ماه گلد ممبر رایگانتون تقریبا هدر رفت.:13:نقل قول:
به نظر من خرید یکی از این دوتا کاملا سلیقه ایه و بسته به این که از بازی های انحصاری کدوم بیشتر خوشتون میاد همون رو بخرین.اگه خیلی قیمتش براتون مهم نیست مدل اسلیم 250 گیگ بگیرین.کینکت هم آخرین باری که قیمت گرفتم(حدود یک ماه پیش) ارزون ترین جا 220 تومن بود الان خبر ندارم.اگه کلا پولش براتون مهم نیست هر دوشو بگیرین که بهترین حالت هم هست.مدل اسلیم با کینکت می شه حدودا 650 تومن. شما 100 تومن بزار روش یک 360 الیت(به نظر من تلفظش الایت هست اما همه می گن الیت من هم که تابع جمع هستم:31:) بخر با یک PS3 120 گیگ بهترین حالت هست.بازی های موو هم به نظر من فعلا قشنگ تر از کینکت هست و کینکت هنوز بازی جالبی به اون صورت نداره(پاورقی: جالب=خشن):31:نقل قول:
دوستان کمک کنید ایکس باکس من پارسال 3 چراغه شد بعد تعمیرش کردم تا امسال سالم بود بعد یه دفعه خواستم روشنش کنم که دوباره 3 چراغه شد :18: بعد دوباره روشنش کردم ایندفعه نشد ولی هر بازی میکنم وسطه بازی خط خطی میشه خیلی همزود داغ میکنه الان من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
این امتیازهارو میتونی تو XBOX LIVE خرج خرید DLCهای بازیها و بازیهای Arcade و Trailer و ... کنی و مثلا در ازای پرداخت 1000 امتیاز یه چیزی دانلود کنی .نقل قول:
الیت درست هست داد ;-) اتفاقا اکثرا به اشتباه میگن الایت مخصوصا تو پشت شهرداری (توپخونه) که بگی الیت بهت میخندن میگن الایت درسته :31:نقل قول:
اين امتيازها كاري نميشه باهاشون كرد،اوني كه شما منظورتونه Microsoft Point هست كه ببايد جداگانه خريداري بشه....نقل قول:
این امتیازهارو میتونی تو XBOX LIVE خرج خرید DLCهای بازیها و بازیهای Arcade و Trailer و ... کنی و مثلا در ازای پرداخت 1000 امتیاز یه چیزی دانلود کنی .
درسته منم فکر کردم منظور امتیازهای مایکروسافته . شرمنده:11:نقل قول:
سلام
من یه 3 سالی هست ایکس باکسم آپدیت نشده
میشه یکی بگه اسم آخرین آپدیت چیه که بشه بازی های جدید رو روش اجرا کرد ؟
و هزینش معمولا چقدره؟
LT+ 1.1
6 تا 10 تومن
تمام بازی های جدید نیاز به LT+ دارن
مثل : AC : brotherhood - NFS:HP و....
170 یورو؟:blink:نقل قول:
شما اونور ابی ها هم حال میکنیدا :thumbsdow
:31:
باز هم هکرهای بی انصاف!
مایکروسافت 1.2 میلیون دلار از دست داد!
هکرها این بار به مایکروسافت حمله کردند و با دست کاری کدهای مربوط به پوینت های شبکه ی لایو، حسابی به این شرکت ضرر زدند.
دیروز بعد از ظهر یک سایت اینترنتی اعلامیه منتشر کرد که هر کس در نظرسنجی این سایت شرکت کند پوینت رایگان لایو جایزه می گیرد. هزاران نفر به سایت حمله کردند به طوری که بعد از مدتی سایت با ارور 404 مواجه شد و دیگر بالا نیامد. قضیه این بود که هکرها توانسته بودند با دست کاری شماره سریال های مربوط به خرید پوینت، کاری کنند که پوینت هایی که قبلا خریداری شده اند دوباره فعال شوند و کاربرها می توانند دوباره از آن ها استفاده کنند.
البته مایکروسافت به موقع متوجه این حقه شد و اقدام کرد اما در همین زمانی که مایکروسافت توانست واکنش نشان بدهد، هکرها توانسته بودند معادل 1و2 میلیون دلار پوینت به کاربرها بدهند و کاربرها هم هر چه می توانستند از لایو خرید کرده بودند!
فکر خرید گیم هم باشیدنقل قول:
شما اونور ابی ها هم حال میکنیدا :thumbsdow
اون امتیاز ها باید تو لایو باشه درسته پس الکی امتیاز میگیریم :31:نقل قول:
چندتا بازی توپ معرفی کنید تا تو عید حالشو ببریم :21:
عجب هکر های خوبی پیدا میشند ، خدا پدر و مادرشونو بیامرزه :31:نقل قول:
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
کپی خورش کردیم :31: اون هم توسط کارمند اخراجی خود مایکروسافت :31:نقل قول:
هنوز فعالش نکردم بابا، چرا میزنی!؟:31: فعلا یه ماه رایگانه...:8:نقل قول:
ایرلند هستم من، چقدر اونجا ارزونه! :29:نقل قول:
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
دقیقا! به طرز دیوانه واری گرونه، Call of Duty : Black OPS رو زیر 54.00 یورو پیدا نکردم!:18:نقل قول:
اینجا بعضی وقتها این طوری میشه ، قبل از اینکه اسلیم بیاد ، آرکید رو حراج کرده بود 110 یورو :31:نقل قول:
من همون موقع 3-4 تا خریدم بعد که حراج رو برداشت فروختم دونه ای 140 یورو :31:
سلام دوستان،
من یه الیت دارم، امشب یه شیفت هات پر سوییت رو گرفتم، گفت باید آپدیت کنی!
انجام دادم ولی ارور The disk is Unreadable میده برای هات پر سوییت ولی دی آی ار تی و شیفت رو اجرا میکنه!
حتی نصبش هم کردم.
لطفا" راهنمایی کنید.
بابا تو دیگه عجب سوء استفاده کنی هستی میلاد :31:نقل قول:
داداش شما بدون ریختن +LT دستگاه رو Update کردی و بعدش هم دقیقا بازی ای رو داخل کنسول گذاشتی که AP2.5 توش هست !!نقل قول:
پس در واقع Flag شدید :31:
دستگاه رو ببرید پیش میثم واستون درست میکنه :
کد:http://forum.p30world.net/member.php?u=411575
نقل قول:
میشه یکم بیشتر توضیح بدید ؟ ال تی ؟ فلگ ؟
این آقا میثم تهرانه ؟ باید دستگاه رو ببرم پیشش ؟
خودم نمیتونم ؟ من فولادشهر اصفهان هستم هاااااا !
خوش به حالت دادا. واسه ماها هم دعا کن :41:نقل قول:
ای ول مغز ایرانی که هر جا باشه خوب کار میکنهنقل قول:
ای کاش 1.2 میلیارد دلار می دزدیدن. مایکروسافت بیشتر از اینا هم به ملت ضرر زده (RROD). خبرت حال داد دمت گرم.نقل قول:
عزيز فريمور درايوت بايد آپديت بشه تا بتوني بازيهاي جديد كه قفل ap2.5 دارنو اجرا كني مثل همين cod.BO كه اگه اين بازي هاي قفل AP2.5 دار رو بدون فريمور LT+ بزاري تو دستگاه كنسول فلگ ميشهنقل قول:
"فلگ شده" هم به دستگاهي ميگن كه در ليست سياه مايكروسافت قرار گرفته و در آينده مايكروسافت نميزاره ديگه آنلاين بازي كنه
نقل قول:
ممنون ، نه لیو بازی نمیکنم خدا رو شکر که بخام تو بن ویو بعدی بن شم !
حالا چطور میشه فریمورمو آپدیت کنم ؟ یا فلگ رو در بیارم ؟ و یا حتی به فریمور قبلی آپ کنم ؟ هر چی باشه انجام میدم که درست شه :10: .
کاشکی قبلش فریمور هه ال تی رو میریختم !
والا توضیحش که تا حالا 599 بار دادیم :31:نقل قول:
LT:
جدیدترین فریم ور هست برای درایو کنسول که اونو -- میکنه و باعث میشه دیسک های کپی اجرا بشن.
Flag:
شناسایی شدن شما توسط Server مایکروسافت برای BAN شدن در LIVE
میثم جان تهرانه . تونستنش رو که میتونید ولی خیلی ریسک بالایی داره و کمی هم پیچیده هست !
میتونید تمام سوالاتتون رو از خودش بپرسید.
شما روش رو بگین؛نقل قول:
هر روشی باشه انجام میدم:27:.
میگم از این روش میشه استفاده کرد ؟!
کد:http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=712231
اینم آموزش :نقل قول:
فقط باید بهش بگم عکس هارو یبار دیگه UP کنه.کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=5665569&postcount=20237
دیگه بعضی وقتها آدم باید سوء استفاده کنه دیگه :31:نقل قول:
ممنون ، شاید هم بردمش بیرون همونجایی که خریدم ، بهش بگم فلگ شده !نقل قول:
خودش بلده ال تی رو بریزه ؟
چقدر میگیرن ؟ سیو هام چی ؟ اونا پاک میشن ؟
زندگی خرج داره دیگه :31:نقل قول:
نه عزیزم شما که الان میخوای درایو رو Update کنی دیگه کاری به Flag شدن نداری ! اگه شده باشی دیگه کاریش نمیشه کرد.نقل قول:
فقط الان شما باید درایو رو UP کنی تا بتونی بازی هاتو بازی کنی.
معمولا بین 8 الی 10. هیچ چیزی رو از دست نمیدی نگران نباش.
گیج شدم ، اگه ممکنه سعید جان ( هم اسم عزیز ) تک تک سوالامو جواب بده :دی !نقل قول:
متوجه نشدم .
یعنی مثل قبل از فلگ شدن میشه ؟ فلگ پاک میشه ؟
یا اینکه برای همیشه فلگ میمونم ؟
سیو هام پاک میشن یا میمونن ؟
----------------
اون برنامه ای که لینک دادم چی ؟