سلام.بچه ها یه هدفون- هد ست بلوتوث واسه tv قیمت مناست ارزون چی سراغ دارین؟اونوقت اینا باتری خوره؟چه قد دوام داره؟ممنون
Printable View
سلام.بچه ها یه هدفون- هد ست بلوتوث واسه tv قیمت مناست ارزون چی سراغ دارین؟اونوقت اینا باتری خوره؟چه قد دوام داره؟ممنون
نقل قول:
یکی دو صفحه قبل رو نگا کنی درباره وایرلس ها صحبت شد لطفا یه مروری بکن.
پیزفول عزیز جواب نمیدی ؟ صفحه ی قبل رو اگه یه نگاه بندازی ...نقل قول:
Phonak Audo PFE 112نقل قول:
از اون پست آخریم منظورم به آخرین پست تاپیک بود نه به شما.
شرمنده چند روزیه خیلی گرفتارم الان هم خیلی خسته هستم برای همین غلظ تو پست های زیاد دیده میشه.
ویرایش:
از دید من شما که محدودیت مالی نداری یه EX1000 بگیر به قیمت خیلی می ارزه .بعدا اگه پلیر جوابگو نبود به مرور زمان یه راه حلی براش پیدا میکنی مرحله به مرحله...
سلام. ایرفون AKG K330 برای گوش دادن به متال ایرفون خوبیه یا نه؟ توی اون رنج قیمت به جز Klipsch s4 چی پیشنهاد می کنید؟
AKG 518LE خوبه ؟؟ بیسش چطوره ؟
برای iPod میخوم .
-
بعد جایی میشه هدفون های Razer رو پیدا کرد ؟ مدل Electra ??
--
من الان یک دونه MDR-PQ1 دارم میخواستم بدونم میشه از amp براش استفاده کرد ؟ ایا تو ایران amp برای دستگاه های portable هست ؟
الانbass ش کمه
دوستان عزیز من ایرفون برا گلاکسی نوت میخون.دوستان klipse s4 را پیشنهاد دادن.
ولی با توجه به اینکه جای فیش گوشی من رو سر گوشیه از ایرفونایی که فیششون زاویه داره نمیتونم استفاده کنم.تو عکسا هم که دیدم کلیپس فیشش زاویه داره.
کسی با قیمت 120-150 ایرفنی سراغ نداره برای سبک متال و راک؟با بیس توپ؟
نظرتون در مورده beats tour چیه؟
کسی میدونه اصلیش کجا گیر میاد؟
دوستان سلام
لطف کنید منو راهنمایی کنید
ایرفون میخوام,بیشتر ترنس گوش میدم
تا 100 تومن بودجه دارم
پیشاپیش ممنون از کمکتون
من بودجمو تا 200 افزایش دادم...تو این قیمت باز هنوزم همون klipsch s4 توصیه میشه؟
سوال اولت : محصولات AKG بیس کمتری نسبت به Creative یا audio technica دارن و برای سبک های الکترونیک به نظر من جالب نیستن البته من تجربه خودم در رابطه با K430 رو گفتم .نقل قول:
سوال آخرت : نه گیر نمیاد .