نميدونم والا ديگه خودم هنگ كردم صبحا و شبا خوبه تصوير خيلي كم فريز ميشه ولي ظهرا بد جور رو اعصابه :دي
دادا دمت گرم حال دادي اساسي
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
نميدونم والا ديگه خودم هنگ كردم صبحا و شبا خوبه تصوير خيلي كم فريز ميشه ولي ظهرا بد جور رو اعصابه :دي
دادا دمت گرم حال دادي اساسي
Sent from my iPhone using Tapatalk
در مورد زیر نویس چون من خودم از اینترنت می گیرم و فقط زیرنویس های srt رو از subscene می گیرم مشکلی ندارم(چند کیلوبایت که بیشتر نیست!). فونت سایز و رنگ زمینه زیرنویس قابل تنظیم هست اما زمان زیرنویس خیرنقل قول:
سلام با توجه به این که فرمودید آنتن ایرانسل در همسایگی شماست، ممکنه سیگنال های ارسالی از آنتن برای گیرنده شما نویز یا پارازیت محسوب شوند. پیشنهاد می کنم که 1- از آنتن بوستر دار یا اتوبوسی برای دریافت سیگنال های تلویزیونی استفاده کنید 2- در صورت اتوبوسی بودن آنتن بوستر را قطع کنید و گزینه قدرت آنتن را از گیرنده دیجیتال (در صورت وجود) روشن کنید 3- آنتن ر ا حتی الامکان در بالاترین نقطه نصب کنید.نقل قول:
نبود؟؟؟؟؟؟
نظرتون درموردش چیه ارزش خریدن داراه درکل چطوریه ؟من رفتم مارشال بخرم گفتند خوب نیست وهمچنین گفتند بهتره جدا بخرید یعنی یک دی وی دی پلیر ویک گیرنده ی دیجیتال چون هردو باهم شاد مشکل پیدا بکنه درسته ؟نقل قول:
گیرنده سما یا همان الکومکس سابق کاملا FLV رو ساپورت می کنهنقل قول:
گیرنده گیش که قویه. ما که تا حالا مشکلی نداشتیم بیشتر هم دیجیتال میبینیم تا دی وی دی پلیر! :n02:نقل قول:
مشکل هم که پیدا بکنه گارانتی که داری :دی
ایکس ویژنا برعکس FLV را ساپورت می کنه ولی صدای دالبی را نه یعنی MKV را درست پخش می کنه با هر کیفیتی فقط اگر صداش دالبی باشه باید کانورت کنینقل قول:
در مورد زیرنویس هیچ دستگاهی فکر نمی کنم باشه که بشه زیرنویس را جلو عقب برد. چون توشون زمان را مشخص کرده که مثلا فلان ثانیه فیلم فلان تکست را بنویس و شما نمی توننی جلو و عقب کنید
فرکت ها هم معروف ترینشون که srt هست را همه میشناسه و فراوون هم هست
ضمنا آقا قیصر
خیر عمر دستگاه کوتاه نمیشه اگر هم پلیر باشه هم گیرنده
سلام به دوستان عزیز
دنبال گیرنده ای میگردم که قابلیت گیرندگی قوی و سرعت خویب باشه هزینه گیرنده مهم نیست
من معمولا با گیرنده خیلی زیاد ضبط میکنم و تبدیل به dvd میکنم برای همین قابلیت ها ضبط کردنش مثلا کیفیت ضبط فیلم و برنامه دهی برای ضبط خیلی مهمه
گیرنده ای میخوام که مثلا اکثر گیرنده به هنگام ضبط دایره قرمزی روی صفحه تلویزیون ظاهر میشه که نشانگر ضبط است چون این اعصاب خردکنه در بعضی گیرنده ها بعد از زدن دکمه ضبط میشه مثلا با زدن EXIT این دایره قرمزی را از صفحه پنهان کرد
بعضی گیرنده ها بعد از هر 20 - 30 دقیقه یه لگ میزنن یه لحظه صدا و تصویر قفل میکنه که این خیلی بده
پشتیبانی و ساپورت خوب که خیلی مهمه مثلا اگر کنترل دستگاه خراب شد بتونی یکی دیگه بخری
نقل قول:من گفتم که درست و حسابی ساپورت نمی کنه یعنی یکی رو می کنه یکی رو نهنقل قول: