طبیعت زنده و پویاست نکوداشت آن ، گرامی داشتن ریشه گاه آدمیان است . ارد بزرگ
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
تواناترین آدمها ، بیشتر زمانها خود را ناتوان می یابند . ارد بزرگ
Printable View
طبیعت زنده و پویاست نکوداشت آن ، گرامی داشتن ریشه گاه آدمیان است . ارد بزرگ
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
تواناترین آدمها ، بیشتر زمانها خود را ناتوان می یابند . ارد بزرگ
« امساک در خوردن، سلامت بدن را تضمین می کند و امساک در معاشرت، سلامت روان را. »
برناردن دو سن پی یر
در هر دهکده ای مشعلی است: معلم، که نور می فشاند؛ و کاهنی است که فرو می کُشد. . . . .
{ویکتور هوگو}
کسانی که روح ناامید دارند، مقصرترین افراد هستند.
ناپلئون بناپارت
ـ گاهی اوقات ما بهای هنگفتی را برای هیچ می پردازیم.
آلبرت انیشتین
عجب دارم از كسى كه كبر می ورزد و حال آنكه ديروز نطفه ناچيزى بود فردا نيز مردارى پست خواهد شد .
امام علی (ع)
منتها درجه خردمندى اقرار بنادانى است. منتها درجه علم آرامش و بردبارى است .
امام علی (ع)
بگذار عشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی......
نلسون ماندلا
...
آدمی اگر فقط بخواهد خوشبخت باشد به زودی موفق میگردد ولی او می خواهد خوشبخت تر از دیگران باشد و این مشکل است زیرا او دیگران را خوشبخت تر از انچه هستند تصور میکند.
(مونتسکیو)
...
بهتر است که در این دنیا فکر کنم خدا هست و وقتی به دنیای دیگر رفتم بدانم که نیست . و این بسیار بهتر از این است که در این دنیا فکر کنم خدا نیست و در آن دنیا بفهمم که هست .
آلبر کامو
« سعادت، رویایی بیش نیست؛ اما رنج، واقعیت دارد. »
ولتر
ابلهان در سرزمين هاي کوچک همواره سنگ کشورهاي بزرگ را به سينه مي زنند و هم ميهنان خويش را تشويق به بخشش ميهن و ناموس خود مي کنند . ارد بزرگ
جستجوي حقيقت ديوانگي مطلق است ، چون موقعيکه به حقيقت رسيديد ممکن نيست به کسي بگوييد و دشمن شما نشود . برنارد روسن پي ير
بهشت و دوزخ ما در این جهان در دستان خود ماست . نیکی پاسخ نیکی است و بدی سزای بدی . نتیجه زندگی ما حاصل اعمال ماست . ..
( زرتشت )
صبر دو گونه است، يكى صبر بر چيزى كه آنرا نمى خواهى و ديگرى صبر بر آنچه آنرا می خواهى.
امام علی (ع)
دارائى يا بخشش كاستى پذيرد و دانش با انتشار فزونى يابد.
امام علی (ع)
ناجوانمرد چون بتو نيازمند شود بر تو سخت گيرد و چون تو بدو نيازمند شوى آزارت دهد.
امام علی (ع)