دوستان خواهشا بگید برای دانشگاه ازاد چه مدارکی لازمه و ایا واقعا از 26 ثبت نام شروع میشه؟:13:
اخه توی هر سایتی یه مدارکی نوشته و توی دانشگاهی که من قبول شدم هیچی ننوشته !
در ضمن دوستان نگفتید که واقعا مدارک نظام وظیفه الزامیه؟
دوستان خواهشا بگید برای دانشگاه ازاد چه مدارکی لازمه و ایا واقعا از 26 ثبت نام شروع میشه؟:13:
اخه توی هر سایتی یه مدارکی نوشته و توی دانشگاهی که من قبول شدم هیچی ننوشته !
در ضمن دوستان نگفتید که واقعا مدارک نظام وظیفه الزامیه؟
رشته ی برق و قدرت مقطع کاردانی داره ؟؟؟ ( رشته ی ریاضی فیزیک )
چه دولتی چه
آزاد
اره داره:46:نقل قول:
دانشگاه جدیدی که قبول شدم از من فیش تاییده تحصیلی میخواد تا جایی میدونم باید مدرک پیش دانشگاهی رو برد به اداره پست تا رسید تایید ه تحصیلی بدن راستش من الان مدرک اصل دیپلم و پیش دانشگاهیمو ندارم چون دست دانشگاهی هست که اونجا کاردانی خوندم و الان هم اون دانشگاه خیلی دور هست من باید چکار کنم ؟ آیا با استفاده از کپی مدرک پیش دانشگاهی میشه تاییده گرفت و یا باید اصل مدرک باشه ؟ کمک کنید لطفا !!!
معمولا برای مقایسه کردن اصل مدرک رو هم می بینن
بورو مدرسه ای که درس خوندی و ازشون گواهی موقت بگیر . با همون هم میتونی تاییدیه بگیری . حتی با کپی کارنامه هم فکر کنم بدند .نقل قول:
دانشگاه جدیدی که قبول شدم از من فیش تاییده تحصیلی میخواد تا جایی میدونم باید مدرک پیش دانشگاهی رو برد به اداره پست تا رسید تایید ه تحصیلی بدن راستش من الان مدرک اصل دیپلم و پیش دانشگاهیمو ندارم چون دست دانشگاهی هست که اونجا کاردانی خوندم و الان هم اون دانشگاه خیلی دور هست من باید چکار کنم ؟ آیا با استفاده از کپی مدرک پیش دانشگاهی میشه تاییده گرفت و یا باید اصل مدرک باشه ؟ کمک کنید لطفا !!!
نقل قول:
رشته برق در دانشگاه ازاد هم در مقطع کاردانی و هم کارشناسی هست
ولی کاردانی رو در سراسری بنده نمیدونم....
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
از طریق لینک زیر میتونید ببینید مدارک لازم رو....نقل قول:
وسایتهای دانشگاهی هم باید شروع ثبت نام و مدارک لازم رو بنویسند.شاید با کمی تاخیر این کار رو بکنند.کد:http://pubr-azmoon.com/
مدرک نظام وظیفه هم اگر دانش اموز بودید و غیر مشمول خیر لازم نیست ...
نقل قول:
واقعا ؟ دختر یا پسر؟ منطقه ی چند؟ سهمیه نداشت که؟
راستی کسی در مورد کارشناسی فرش دانشگاه باهنر کرمان روزانه نظری نداره ؟ چطوریاست جایه خوبی هست ؟
کسی نظری نداره ؟
هر دم از این باغ بری می رسد :دی
دوستم با 1106 تجربی هیچ کدوم از پزشکیا رو نیاورد و تقریبا اواخر انتخاب رشتش یعنی پزشکی اردبیل رو قبول شده :دی