سلام لطفا یه توضیحی در باره صحنه های 18 به بالا هم بدین آیا این نسخه مثل نسخه قبله یا بعدا کداش رو فاش میکنن
اگر این طوریه من نمیتونم بازی کنم
Printable View
سلام لطفا یه توضیحی در باره صحنه های 18 به بالا هم بدین آیا این نسخه مثل نسخه قبله یا بعدا کداش رو فاش میکنن
اگر این طوریه من نمیتونم بازی کنم
دوست من هیچ صحنه ای تو بازی نیست ( البته بجز چند تا که اگه خود آدم کرم نریزه نمیاد ) . :27:نقل قول:
دوستان هر کسی که بازی رو off line 50% یا بیشتر رفته لطف کنه وsave بازی رو با xlive رو بگذاره
باتشکر
:31:بالاخره بازیو تموم کردم ، مرحله آخر خیلی سخت بود آخرش ای دیمیتری کثیفو کشتم . این مرحله های اصلی اصل بازی بود . راستی کسی تا حالا سوار هواپیما شده؟
سلام .
از مزایای کشتن فرانسیس و برادرش بگید .
هرکدومو بکشیم چی میرسه ؟
بابا اون مرحله که اون یارو مرده گی هست توی 52 درصد از بازی میاد باید ببریش پارک بعد تا میری یا میدوئه یا نرمش میکنه اخرشم میگه باختی و از اول باید بریم
اونجا باید چیکار کنم
من الان 54 درصد هستم چندتا مرحله دیگه مونده این مراحل اخری هاش خیلی سخت و تکراری و حوصله سر بر شده :(
نه بابا فوتبال کجا بودنقل قول:
این پچ رو اگه نصب کنی لباس های تیم های رئال مادرید بارسلون و منچستر رو وارد بازی می کنه
کسانی که بازی را تموم کرده اند جواب بدهند لطفا:
یک سوال من تو مرحله آخرم و زمانی که با موتور پرش می کنم و هلکوپتر می گیرم هر کاری می کنم نمی تونم سوار هلکوپتر بشم لطفا راهنمایی کنید
ای بابا کسی نیست به داد ما برسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:نقل قول:
تند تند space رو بزننقل قول: