نقل قول:
حالا که آرمین جان شما که گیم پلی فیفا PC را حتی برتر از PES میبینی چرا فیفا بازی نمیکنی و به راحتی از کنار PES نمیگذری؟!
ظاهرا بعضی از دوستان فراموش کردن که Pro Evolution Soccer 2010 یک بازی هست و اصولا در این صنعت هیچ بازی بدون اشکال نیست مهم این هست که بازی باید خوبیهای زیادی داشته باشه تا بتونه اون بدیها را بپوشونه و از نظر فنهای بازی حدود 90 درصد از بازی راضی بودن و اون 10 درصد هم کاملا قابل پیشبینی بود!
در ضمن من هیچ بازی را در حد خدا نکردم و این شما هستید که فیفا را خدای خود قرار دادید تا جایی که حتی فیفای PC را برتر از PES میدونید فیفایی که همین فنهاش تو فورم EA بخش PC دارن به این اعتراف میکنن که بازی امسالشون پسرفت کرده نسبت به پارسال ولی شما.................جالب همیشه خود شما ادعا میکنید آرمین جان من بی طرف هستم ولی چند تا مشکل pes را را به را بازگو میکنید ولی من جایی ندیدم از مشکلات فیفا صحبت کنید
من فیفا بازی می کنم. کی گفته بازی نمی کنم مهران جان... PES هم بازی می کنم در واقع چون هر دوتا رو زیاد بازی می کنم به خودم اجازه می دم که باهم مقاییسه کنم به قول خودت جلوه بصری بازی PES خیلی بهتر از فیفا هست در ضمن با فیفا نمی شه رو کم کرد چون هیچ تضمینی نیست که اگه با یه بچه بازی کنی نبازی یه سیمولیشن بودن فیفا باعث شده عین فوتبال واقعی نشه قبل شروع بازی قضاوت کرد که کی برنده میشه حتی کسی که خیلی حرفه ای تر باشه مقابل کسی که ممکنه تازه کار باشه کم بیاره بخصوص اگه دروازبان روی Legendary باشه ولی توی PES اگه حرفه ای باشی به هیچ کس نمی بازی تحت هیچ شرایطی تو حسرت رقیبی موندم که توی PES 2009 من رو شکست بده! چون فوق العاده حرفه ای هستم. از این مسئله PES حال می کنم. در ضمن می گی ندیدی من از فیفا بد بگم چون نیومدی تاپیک فیفا تا ببینی چیا می نوشتم دیگه اینکه پست های منو ندیدی تقصیر من نیست در هر صورت بیخیال قضیه. بازی رو بچسب. موفق باشی دوست من مهران جان... فدات.