سلام دوستان
من می خوام از سایت گلستان کارت ورد به جلسه بگیرم اما با این ارور مواجه میشم :کلا شهریه دانشگاه اول ترم پرداخت شده لطفا کمک کنید چکار کنم (((:42:
کد18 : اجازه دسترسي به اين امكان براي شما وجود ندارد.
Printable View
سلام دوستان
من می خوام از سایت گلستان کارت ورد به جلسه بگیرم اما با این ارور مواجه میشم :کلا شهریه دانشگاه اول ترم پرداخت شده لطفا کمک کنید چکار کنم (((:42:
کد18 : اجازه دسترسي به اين امكان براي شما وجود ندارد.
دوباره فرم شهریه رو نگاه کنید ببینید بدهکاری دارید؟نقل قول:
احتمالاً یه مبلغی به شهریتون دوباره اضافه شده.
ممنوننقل قول:
اتفاقا فرم شهریه نگا کردم ولی هیچ مبلغی اضاف نشده خیلی عجیبه اخه الان باید چکار کرد 23 م امتحانه:37:
سلام.نقل قول:
نگران نكن خودتو براي بعضي از واحدهاي دانشگاهي هنوز فعال نشده اين امكان دانشگاه خودم تازه ديروز كارت ها رو رو سايت قرار داده..
از هم دانشگاهيات سوال كن احتمالا براي شما هم همينطور شده باشه.
هرچند توي امتحاناي اول زياد اصرار ندارن براي كارت ازمون...من امروز بي كارت امتحان دادم چيزيم نشد:5:
.
واقعا . اونقدر توضیح میده و میده و میده که آدم از مطلب اصلی جا میمونه و کلا فراموش میکنه که جریان چی بودهنقل قول:
یه بدی هم که کتابهای پیام نور دارن اینه که سر فصل و موضوعات درس خیلی درهم و برهم هست . مثلا همین فیزیک یا برنامه سازی پیشرفته که مثلا باید اشاره گرها رو اول درس میداد بعد میرفت سراغ ارجاع و فلان و .... کلا نظم خاصی نداره .
گسسته میان ترم 6 داده . هر سوال تستی 0.28 نمره داره . بد نبود .
از مبانی کامپیوتر خیلی میترسم
بچه ها امتحان چطور بود
فردا اندیشه 2 داریم که اصلا وقت نداریم
ما رفتیم فعلا
سلام من این ترم میخوام در خواست مهمان به شهر خودمون رو بدم
میخواستم ببینم باید تو سایت در خواست بدم یا کتبی؟
در کل چقدر احتمال داره که باهاش موافقت بشه؟چون اولویت با دخترا هست و دخترای که درخواست میدن زیادن
بچه ها یک سوال تکراری
چقدر طول میکشه نمرات امتحانات رو بزارن رو سایت ؟ ترم پیش که خیلی طول کشید . خدا کنه مثل قبل نباشه
چیزی که من دیدم که تقریبا یک هفته ای گاها زودتر هم بوده . امتحانای امثال چطوریه سخته آسونه ؟!!نقل قول:
به نظر 2 تا امتحان دادم تستی ها آسون بودن . تشریحی ها هم نه . زیاد سخت نبود. کلا هر کسی درست و حسابی بخونه خداییش سخت نیست واسشنقل قول:
ولی نمیدونم چرا تشریحی ها همه از فصل های آخر بودن. همین گسسته : از فصل های 1 - 3 اصلا تشریحی نبود .
سلام.نقل قول:
درخواست مهمان رو بايد از توي سايت ثبت كنيد.اگه شهرتون مركز استان نباشه و معدلتون هم خوب باشه فكر نميكنم مشكلي براي مهمان شدن داشته باشيد...ولي اگه از بند پ استفاده كنيد به راحتي مي تونيد حتي انتقالي هم بگيريد :31:.