قیمت I8510 سامسونگ چنده
بی گارانتی؟
با گارانتی؟
تا 2 ماه دیگه به نظرتون چقدر میشه؟
جون من جواب بدین کار واجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
قیمت I8510 سامسونگ چنده
بی گارانتی؟
با گارانتی؟
جون من جواب بدین کار واجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قیمت روز NOKIA E71 با گارانتی و بدون گارانتی سفید و مشکی رو دوستان لطف میکنند بگن.
نقل قول:
هر چی تهران قیمت بگیری شیراز 15 تومن ارزونتره
مثلا سامسونگ امنیا 16 گیگ شیراز 405000 تومن شده اصل کره
لطف کنید قیمت Touch pro 2 و Touch HD رو هم بگید.
قیمت I8510 سامسونگ چنده
بی گارانتی؟
با گارانتی؟
جون من جواب بدین کار واجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.................................................. .................................................. ......................................
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
touch hd = 605000
i8510
8 گیگ = 380000
16 گیگ = 410000 تومن
سلام
قيمت G900 رو لطف كنيد
ال جی سکرت بدون گارانتی و با گارانتی چنده؟
5800 هم بدون گارانتی
سکرت:230 گارانتی اصلینقل قول:
5800:طبقه 5 علا الدین 270 بدون گارانتی
سبز باشی...!!!:10:
220 تومن با گارانتی اصلینقل قول:
گارنتی متفرقه 210
سبز باشی...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]