نه اونی که توی لیت نایت بود نسخه ی اینترنتی بود یعنی فرق داره کلا با اون سیمز اصلی...نقل قول:
واسه ی نصب لیت نایت به اون سیمز اینترنتیه نیاز هست و سیمز اولی هم که کلا نیاز هست واسه همین فکر کنم سه تاشونو باید نصب کنم!!:13:
Printable View
نه اونی که توی لیت نایت بود نسخه ی اینترنتی بود یعنی فرق داره کلا با اون سیمز اصلی...نقل قول:
واسه ی نصب لیت نایت به اون سیمز اینترنتیه نیاز هست و سیمز اولی هم که کلا نیاز هست واسه همین فکر کنم سه تاشونو باید نصب کنم!!:13:
ببخشید من مشکل شما رو نمیدونم چیه !!
ولی این روش من برای نصب لیت نایت هست :
اول همه اطلاعات 2 تا دی وی دی رو روی هاردم ذخیره میکنم از اونجا بازی رو نصب میکنم ( البته این لیت نایت من خرابه برای همین میریزمش روی هاردم )
وقتی نصب شد میرم سراغ نصب 2ومش اونو هم توی همون ادرسی که نصب اولم هست میریزم !
بعد کرکو توی این ادرس میریزم و اجراش میکنم ! : F./The Sims 3 LN/The sims 3 late night/game/bin
البته بستگی داره شما بازیتونو کجا نصب کرده باشین !
دقیقا من هم میخام همینو بگم:31:نقل قول:
مي خواستم بدونم تايپيكي هم براي سيمس 2 هست يا سوال داريم بايد اينجا بپرسيم ؟ من هرچي گشتم همچين تايپيكي پيدا نكردم
کلا town of life نصب نمیشه و همون طور که قبلا گفتم توی اولین مرحله اینستال این پیغام رو میده :نقل قول:
setup has detected tat the sims 3 corrupt or not proberly installed , setup is unable to countinue
دوست عزیز برو اینجا:نقل قول:
تاپیک اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا نسخه ی شما از اون نسخه های دستکاری شدس که نمیتونید نصبش کنید.نقل قول:
بچه ها فقط یک سوال دیگه داشتم اونم اینه که کارهایی که توی پست اول نوشته شده رو باید انجام بدم؟
یعنی لازمه و شما هم همه ی اون مراحل رو انجام دادین یا نه؟
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
راستی تا یادم نرفته اینم بپرسم که شما مثلا وقتی لیت نایتو نصب میکنید یک آیکون مخصوص لیت نایت روی دسکتاپتون میاد دیگه؟
وقتی روش کلیک میکنید یک بازی سیمز باز میشه یا ....
منظورم اینه که لیت نایتو که نصب کنی به مراحل سیمز اصلی اضافه میشه؟(مثلا توی شهری که هست یک کاباره باز میشه؟)
یا اینکه یک بازیه جداگانه نصب میشه و ربطی به سیمز پایه نداره؟
مگی خانم اگه این کامنت پایینی که مربوط به حدود یک هفته قبل هست رو هم جواب بدید ممنون میشم :
نقل قول:
باید سیمز پایه نصب باشه یک شهر خیلی بزر با کاباره اضافه میشه :27: من که کارای پست اولو انجام ندادم:31:نقل قول:
سلام
یکی از مراحل Sims World Adventures تو چین هست به اسم Grand Master's Fight که گفته Win the tournament و هیچ علامتی هم تو نقشه نیست که کجا باید بری.(Level کاراته هم 10 هست )
لطفا هر چه زودتر جواب بدین.