معمولا باید رو Automatic باشه.نقل قول:
ولی اگه عکس بگیری و بزاری بهتر میشه راهنمایی کرد.
Printable View
معمولا باید رو Automatic باشه.نقل قول:
ولی اگه عکس بگیری و بزاری بهتر میشه راهنمایی کرد.
فکر نمیکنم اصلا کاری به حالت اتوماتیک داشته باشه.
چون اصلا نمیتونه فایل رو دان کنه.
این هم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات My Update Center قسمت ------ تغییر خاصی اعمال نکردید؟
نه. هیچ کاری نکردم.نقل قول:
فقط این کار رو کردم که اتفاق خاصی نیفتاد
نقل قول:
توی تنظیمات هم چند بار use proxy server رو فعال و غیر فعال کردم و امتحان کردم ولی فرقی نکرد.
اين قضيه ارتباطي با لود نشدن سايتها نداره.نقل قول:
شما يكبار در تنظيمات آپديت وارد شويد و تيك Use proxy را بزنيد و با يك برنامه قيلترشكن اقدام به آپديت كنيد.البته بايد شماره IP و پورتي كه آن برنامه قيلترشكن استفاده ميكنه را بايد وارد كنيد.اگر از --- استفاده كنيد نيازي به هيچ تغييري نيست.نقل قول:
نمی دونم دوستان چقدر با این امکان (که در قسمت Security +) در KIS2010 وجود داره آشنا هستن؟
این گزینه یه فایل ISO حدود 120 مگی داونلود میکنه و بعد از داونلود تا زمانیکه KIS2010 روی سیستم شما نصب هست می تونید هر زمان که نیاز داشتید این Image رو با Update همون روز روی سی دی رایت کرده و یک Bootable CD کاملا به روز از KIS داشته باشید.
امیدوارم از این امکان بسیار جالب نهایت استفاده رو ببرید.
شما مطمئن هستی که هر رمان که cd boot درست کنیم با update همان روز این سی دی درست میشه ؟نقل قول:
شلام hamilton عزیز من پاسخ خود رو نگرفتم انتی ویروس من اپدیت به صورت دستی نمیشه ؟
اگر نسخه ها يكي باشند و در يكي از سيستمها آپديت دستي بصورت كامل انجام ميشه و در ديگري خير(با شرايط يكسان)نظر خاصي ندارم.نقل قول:
محصول كاسپر شما چيه و چه نسخه ايه؟
بله دوست عزیز ، ویزارد مربوطه در KIS ، ایمیج رو Update می کنه.البته احتمالا طبق آخرین Update خودش که روی سیستمتون نصبه.نقل قول:
شما هر وقت که خواستید سی دی رو رایت کنید ، یک بار Create Rescue Disk رو انتخاب کرده و گزینه Use existing ISO file رو انتخاب می کنید و خود KIS ایمیجی رو که قبلا داونلود کردید Update می کنه و حالا ایمیج Update شده آماده رایت بر روی سی دی هست.