دوست من لازم نیست شما رو هارد نرم افزار نصب کنید شما هارد 80 رو به یک سیستم دیگه میزنید و روی هارد اون سیستم ( نه هارد خودتون) این نرم افزار رو نصب میکنید و از طریق اون هاردتون رو ریکاوری میکنیدنقل قول:
Printable View
دوست من لازم نیست شما رو هارد نرم افزار نصب کنید شما هارد 80 رو به یک سیستم دیگه میزنید و روی هارد اون سیستم ( نه هارد خودتون) این نرم افزار رو نصب میکنید و از طریق اون هاردتون رو ریکاوری میکنیدنقل قول:
یکی نیست جواب بده:sq_3:
گفتم بهتون چیکار کنید !نقل قول:
داداش رو ویندوز اسکن کردم هیچ بد سکتوری پیدا نکرد.نقل قول:
تو BIOS هم رفتم هاردم رو AHCI بود اما گزینه IDE نداشت، بجاش ATA بود که موقع عوض کردنش اخطاز داد ترسیدم هاردم پاک شه.Cancel زدم.
سلام خسته نباشيد لطفا جواب پست شماره ۵۴٢٩ بنده رو بديد. شرمنده با گوشي دارم پست ميدم نتونستم دوباره بنويسم. (پست آخر صفحه ۵۴٣ ) ممنون
ata همون ide استنقل قول:
وقتی رو ata بزارین نمیتونید رو بوت hdd regenerator ببرید ؟
ببینید میتونید هارد رو low level format کنید با نرم افزار hdd low level format toolsنقل قول:
فریم ویر هارد رو هم آپدیت کنید فریم ویرو رو از سایت خود هارد باید بگیرین
درست نشد بگین
بار اول که رو 40% error داد این پیام رو داد.بار دوم هم که رو win اسکن کردم کلا هیچی پیدا نکرد.الان فقط bluscreen واسم میاد بعد چند ساعت.این برنامه هم گاهی یه پیام هایی میده در حال کار با سیستم !نقل قول:
میشه لینک درایور برای Acer 5750G رو بدید ؟ راستش دقیقا نمیدونم کدومه! راستی بایوس رو چجوری میتونم از طریق داس آپدیت کنم ؟مرسینقل قول:
به این ادرس برو داداش،اونجا مدل لپ تاپ رو بزن.همه درایوا کامل هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]