من که بازیش رو ندارم به خاطر کاورش گفتم : (عکس کاور در زیر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که می بینید اون پایینش نوشته که نیامند اینترنته ! من واسه این گفتم !!
Printable View
من که بازیش رو ندارم به خاطر کاورش گفتم : (عکس کاور در زیر)
همونطور که می بینید اون پایینش نوشته که نیامند اینترنته ! من واسه این گفتم !!
دوستان کسی اینجا میدونه از کجا میشه بازی های پلی 3 رو دانلود کرد؟
میخوام Sport champions رو دانلود کنم (ترجیحا لینک با قابلیت Resumeداشته باشه)
خب ممنون از توضیحاتت:11:نقل قول:
راه حل چیه؟
هارد رو داخل کنسول در بیارید و Low Level Format کنید . اگر باز هم نشد هاردتون رو عوض کنید .نقل قول:
كسي تا حالا skim guard واسه كنسول چسبونده؟؟؟خيلي مشكله بدون حباب در بياد!!!آدمو شكنجه ميده!!!
من برای Ipad تا حالا 6 تا خریدم هر 6 تاش خراب شده :31:نقل قول:
فقط این رو میدونم که باید جایی باشید که هیچ گرد و غباری توی محیط نباشه چون همون گرد و غبار ها تولید حباب میکنند .
من تا الان سه تا خريدم--يكيش همون اول خراب شد---يكيرو الان زدم روش يكمي حباب داره---اما بهتر شده---سومي رو هم جرات ندارم باز كنم!!!اما گرد و غباري كه گفتي خيلي مهمه (فكر كنم تو اون اتاقهايي كه استريل شده و بيماراي تحت مراقبت رو نگه ميدارن بايد اينكارو كرد)!!!!!!!---و اينكه بايد خيلي آروم چسبوند و كم كم برچسبو ازش جدا كرد---اما چيزه خيلي خوبيه تا 10 سال هم رو دستگاه بمونه نميزاره حتي يه خش روش بيافته!!!
چیزه خوبیه!چند گرفتی؟من همون موقع که گرفتم مغازه داره واسم چسبوند حباب هم زیاد ندارهنقل قول:
قبلا 6 تومن---الان 8 تومنه--
منم فتم رو که خریدم ، طبق عادت به مغازه دار گفتم چیز اضافه ای لازم نداره ! گفت اگه دوست داری از اینا بخر بچسبون روش خش نیافته ! گفتم اگه خودت می چسبونی بخرم ، گفت می چسبونم خریدم و خودش چسبوند یه دونه حبابم نداره : دی