آره ربط داره:n33:نقل قول:
Printable View
آره ربط داره:n33:نقل قول:
منظورت اونایی که با باگ مخابرات نامحدود شدن یا کلا سرویس نامحدوده؟نقل قول:
منظورم همون نامحدودی که خودت داری با باگ عیبی نداره به اندازه ترافیک آدمو اذیت نمیکنه راحت میشه باهاش کنار اومد:n33:نقل قول:
البته از نظر من باگ نیست:n10:
دیشب ساعت 2:30 دانلود کردم
سرعت 650 بود
ساعت 3 به بعد سرعت اسمی شد
ایپی هم اصلا تغیر نکرده بود !!
چون گروهت با ما فرق داره گروه شما پینگ بهتری داره ولی گروه ما دانلود بهترنقل قول:
این گروه رو از کجا میشه فهمید ؟ من هم پینگ بدی دارم هم سرعت دانلود بد
رنج ip هایی که واست میاد چنده؟نقل قول:
نمیشه الان یا گروه ویژه دانلود هست که دانلود خوبی دارن یا گروه ویژه بازی آنلاین که پینگ خوبی دارن غیر از این تا حالا ندیدیم
کد های جدیدی کشف کردم:n33:
نکنه نشستی از صفر شروع کردی تا 300 همه رو چک کردی؟:n33:نقل قول:
حالا چی هست؟ بدردمون میخوره یا نه؟:n31:
دقیقا حوصلم سر رفته بود گفتم بگردم چیزی ازش در بیارم:n31:نقل قول:
فعلا فعال نکردم آخه خودم 7گیگ ترافیک دارم تو اکانتم:n02:
خودت هم که میگی 10مگ گرفتی ترافیکت پرید پس فعلا باید دست نگه داشت
ترافیک دیگه واسه ما معنا نداره:n05::n33:نقل قول:
اگر کد 20 مگ رو پیدا کردی خبر بده :n02:
بالاخره تا آخر عمرمون که نامحدود نمیمونیم:n09:نقل قول:
دوستان خوزستانی این جواز کسب دقیقن باید مال چی باشه چه مغازه ای؟؟؟؟؟
راستی اهواز هواش خوب شد؟؟؟
3 رقم ایپی که واسه دانلود هست رو بگونقل قول:
تست کنم ببینم میاد یا نه !
سلام. چند روزه هی نت قطع و وصل میشه دلیلش چیه؟
کسی کد 1 مگ 0 گیگو نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
همچین سرویسی وجود دارهههههههه؟:n27:
بنظر شما این تغییر ip عمدی خود مخابرات گذاشته؟امکانش هست به حالت قبل برگرده؟
من خاضرم تست کنم نتیجشو بگم ! باو کد دیگه چیه که نمیگی ! :n37: خو بگو به ما هم :n37::n01:نقل قول:
من کدهای بسیاری رو چک کردم اما یا میگه دسترسی محدود است یا سرویس غیرفعال بعضی کدها هم که اصلا سرویسی در ان وجود ندارد (مینویسه)
هر چی فرق نداره :n39:نقل قول:
فعلانه اره هواش بهتره ولی ممکنه یک ساعته دیگه دوباره شروع بشه ( از فردامون خبر نداریم :n02: )
نمیاد شما اصلا یه گروه دیگه ای هستی یا پینگ عالی و سرعت دانلود شبانه خیلی خوب یا پینگ متوسط و سرعت دانلود شبانه عالی یکیشونو باید انتخاب کنی اگر از گروهت که بهترین ipمخابراته راضی نیستی میتونی تخلیه کنی اینم بگم که ممکنه تخلیه کنی تو گروه احسان یا سامسونگ بیفتی که گروه خودت خیلی بهترهنقل قول:
تو گروه ما هم اگه اومدی بازی آنلاین تعطیله
کد ترافیک رایگانه:n29:نقل قول:
البته باید یکم تنظیماتشو تغییر بدی
خوب بگو باو ! :n28::n37:
سرعت افت کرده پینگ رفته بالا:n13:
--------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------
مشکل از اون سرور بخصوص بود بیشتر از 600 کیلو نمیداد وگرنه سرعت مشکلی نداره:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سرعت دانلودم اومده زیر 100....2 مگ:n28:
سرعت فیکس شده روی 290 تا :n27:
ایشالله خوب میشه یعنی مثلا با جواز کسب باتری فروشی برادرم میتونم بگیرم یا حتما باید کافی نتی گیم نتی چیزی باشه؟؟؟نقل قول:
دارن توطئه میکنن نت نامحدود رو از ما بگیرن.
جدیدا وقتی قطع میشه نت، چند دقیقه وقت میبره تا دوباره وصل بشه :n37:
9 روز نت نامحدود :n33:
مگه شما نت نامحدود داری؟یعنی چی9روز نت نامحدود؟نقل قول:
بابا اینا تو یه گروه ip هستن که نتشن نامحدود نیست مثل بقیه مثلا سرویس حجمی دارن اما سیستم براشون حجم کم نمیکنهنقل قول:
تقاضای نت نامحدود زیاد شده :-Dنقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk
اقا این لینک رو ببینید . مخابرات خوزستان داره مودم 61 هزار تمومانی رو به قیمت 126 هزار تومان میفروشه . دیگه از سرویس هایی که داریم میخریم رو بیخیالش میشم خودتون دریابید تو لینک دوم به جای نقطه چین دیجی کالا بنویسید
کسی ج ما نداد؟!؟نقل قول:
فرقی نداره میشهنقل قول:
البته اگر مثل ما پرتاکی خوب کد تقلب بزن راحت:n02:
چه کاریه بخوای جواز ببری:n33:
اوکی.ممنون کرمانمنقل قول:
کرمان مگه پارتاک نداره؟ اگه داره که فرقی نمیکنه فقط باید کدش رو گیر بیاری . میتونی چند تا کد هم امتحان کنینقل قول:
جواز کسب برادرت رو بده با کپی کارت ملیش بعدش ادرس هر کجا میخواد باشهنقل قول:
من یه بار با جوار کسب یکی از همسایه هامون که اب هویچ بستنی فروشی داشت گرفتم :n02:
الان هم با جواز کسب مغازمون گرفتم که چرم خورشید کاری ندارند هر چی بدی فقط جواز کسب باشه:n09:
آقا باز اومدن دان استریمم رو دستکاری کردن برگردوندن روی همون 2 مگ ! 2 باره دارن این کار رو می کنن ! مگه میشه اتفاقی باشه ؟؟؟!!! چرا برای بقیه نمیشه اینطوری ؟؟؟ :n27::n03: چرا ضحی میکنه این کارها رو ؟ :n37: والله ماناماد بودم 6 ماه تمام دان استریم روی 10 مگ کسی کاری نداشت تا خودم تخلیه کردم اومدم ضحی ! :n03:
دوستا ن توجه کنید اواسیس و ضحی با هم یکی شدن و اسمش شده اواسیس 2 ! البته گفت هنوز اواسیس 1 و ماناماد هم فعالن ! حالا چطور دیگه من نمیدونم ! فرشاد جریان چیه ؟ الان چند تا اواسیس هست ! ماناماد با کدوم یکیه ؟ باو یه توضیح بده ! :n13:
مگه یه دوستی نگفته بود قراره همه 4 شرکت سرویس دهنده یکی بشن ، اینا که برعکس دارن زیادتر هم میشن ! الان دیگه چیزی به اسم ضحی وجود نداره ؟ اگر نه پس کاربراش همه رفتن اواسیس 2 ؟؟؟ این اواسیس 2 زیر نظر اواسیسه 1 ؟؟؟ WTF ??? :n29:
ماناماد که مشخصه دفترش کجاست توی طالقانیهنقل قول:
اواسیس هم فکر کنم فقط یکی باشه که همون ماناماده , چون پشتیبانی هم که زنگ میزنی پشتیبانی ماناماد و اواسیس یکین
ضحی هم فکر کنم جمع شده