ؤنگ باند شلوار آموزشی و یگان فرق میکنهنقل قول:
تو یگان فک کم برا نیروی زمینی:
قرمز برای دژبان
برای کویری هم یه باند تو همون مایه های رنگ خود لباس
متاسفانه فک کنم قانون جدید شده 65 سالنقل قول:
Printable View
ؤنگ باند شلوار آموزشی و یگان فرق میکنهنقل قول:
تو یگان فک کم برا نیروی زمینی:
قرمز برای دژبان
برای کویری هم یه باند تو همون مایه های رنگ خود لباس
متاسفانه فک کنم قانون جدید شده 65 سالنقل قول:
جواب خیلی سادست هر کی خرابکاری کنه چه پاسبخش چه باقیه اولین نفر تو خط مقدم که اضاف و غیره میخوره شما هستی اگه فرمانده بیق باشه موردی نیست :n02:نقل قول:
دوستم رییس پاسبخش بود تو 1 ماه 27 روز اضافه خدمت خورد البته به فرمانده بستگی داره
درسته الان نگاه کردم دیدم نوشته 65 سال. فقط چند وقته که این قانون اجرا میشه؟ چون دوستم پارسال همین شرایط منو داشت و تونست معافیت بگیره!نقل قول:
سلام.روز اول معرفی در یگان وسیله خاصی لازم هست؟چون دارم برای خزید درجه میرم.بگیرم.تشکر
سلام
دوستان در اموزشی و شروع دوره این ها چطوری میشه کمی توضیح بدین .
شب ها اجبار هست به موقع بخوابی ؟ ساعت چند باید بخوابی و ساعت چند باید بیدار بشی ؟
کسی شب ها مسواک میزنه و یا بخواد بره حموم چطوری میشه وضعیتش ؟ ساعت مشخصی دارد ؟
قضیه این خشم شب چی هست ؟؟؟؟ :n02:
کلا در 2 سال معمولا چند روز مرخصی میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به طور معمول بگین .:n16:
سلام
من الان پدرم 65 سالشه خودم هم کمتر از یک ساله دیگه لیسانسم رو میگیرم یک برادر هم دارم که 34 سالشه و زن و بچه داره و سربازی هم رفته می خواستم بپرم که من می توانم معافیت کفالت بگیرم یا نه.
اول بگم که جواب به این سوالا بستگی به مرکز آموزشتون داره. حتی ممکنه تو یه مرکز آموزش یه گروهان با گروهان دیگه فرق داشته باشه! اما در مورد ما که اینطوری بود:نقل قول:
خوابیدن که اجبار نیست اما وقتی تو آسایشگاه برقارو خاموش میکنن و سر و صدا هم نمیتونی بکنی میخوای چیکار کنی؟ :n02: باید بخوابی دیگه. حدود ساعت ۱۰ خاموشی میزنن و ۵ بیدارباش. بیدار شدن البته اجباریه!
مسواک که خب هروقت خواستی بری قضای حاجت کنی مسواکم بزن دیگه مگه وضعیت خاصی میخواد؟ :n07: واسه حموم اما ما که ۰۲ بودیم برنامهی هفتگی داشت که غیر از آخر هفته که حموم آزاد بود روزای دیگه هر گروهان یه روز و ساعت مشخص برای حموم داشت + یکی دو ساعت قبل از اذان صبحم یه حموم اضطراری آزاد بود که نمیدونم برنامهش دقیقا چطور بود !
تو نیروی زمینی ارتش که ما بودیم خشم شب نداشتیم. سپاه فک کنم ازین برنامهها داشته باشه.
غیر از آموزشی که مرخصیا عمومیه و مثلا تعطیلات تعطیله و واسه عید مرخصی میدن و میاندوره و پایاندوره داره تو یگان معمولا میگن که به ازای هر ۳۰ روز، دو و نیم روز میتونی مرخصی بگیری. تعطیلاتم که تعطیله.
بد فکری هم نیست ها :n02: اضافه خدمت نمی زنند؟نقل قول:
اینها (پادگان 05 کرمان) از همون اول میگفتن بعد از رژه بهتون 3 روز تشویقی میدیم که آخرش ندادند، احتمالا فکر شنبه رو کرده بودند چون وقتی ما چهارشنبه برسیم دیگه عملا اون هفته تعطیلیم!
از طرفی هم شنیدم بچه های پادگان پرند باید خودشون رو 13 هم معرفی کنند!
خود سرهنگ ما روز آخر داشت میگفت همون روز امریه برید و اگر مثلا برای من یه سربازی بیاد که تاریخ اش خورده 20تم ولی 21 بیاد میندازمش یه جایی که نظم رو یاد بگیره و اینها
نقل قول:همون موقع که خدمت شد 21 ماه این قانون هم اجرا شد .نقل قول:
شما در صورتی میتونی معاف کفالت بشی که درست رو تا 65 سال شدن پدرت ادامه بدی یا پدرت از کار افتاده باشه تا شما بتونی کفیلش بشی.
اون دوست شما هم به احتمال زیاد از کارافتادگی پدرش رو گرفته و معاف شده.
اگه پدر شما از کار افتاده باشه میتونی کفیلش بشی در غیر اینصورت هیچ راه دیگه ای نداره چون برادر داری.نقل قول:
من آموزشی رو 02 تموم کردم و یگان بدون دور کد افتادم آماد و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش با توجه به اینکه من اهل رشت هستم از رشت تا شیراز 1250 کیلومتر راه هست آیا می تونم به استان خودم یا استان های نزدیک به محل سکونتم انتقالی بگیرم کلا شرایط انتقالی چه طوریه ؟
آخرش که باید بزنیم داداش...اونا خیلی به خودشون زحمت نمیدن میگن برو بیرون بزن :n02:نقل قول:
دوستان کسی در مورد توپخونه اصفهان اطلاعاتی داره بگه لطفا
مخصوصا در مورد گوشی.... :n02::n02::n02::n02:
من اموزشیم 05 بوده..هر کس در موردش سوال داره بپرسه
برای انتقالی گرفتن اگر مشکل خاصی نداشته باشی و فقط صرفا دوری از محل سکونت هست شما بیشتر میتونی روی متاهل بودن و مشکلات خانوادگی مانور بدی و دلایل دیگه رو زیاد بهش توجه نمیکنن.نقل قول:
+
میتونی یکی رو تو نیروی زمینی ارتش در رشت پیدا کنی که بخواد بیاد شیراز و جاب جا بشید.
والا تا اونجاش که شنیدم نیرو زمینی قهوه ای هست(خاکیش رو هم دیدم)نقل قول:
دژبان هم قرمزه
نیرو هوایی ابیه
پدافند ابی
و...
سلام
ما یک اشنایی داریم که خیلی دوره :n02: مدیر عامل یکی از ادارات دولتی هست که وزارتخونش امریه میگیره . حال به نظرتون من مدرک لیسانس دارم برم با اون صحبت کنم امکانش هست منو به عنوان سرباز امریه قبول کنند ؟:n16:
شرایط امریه رو ندارم . مدرک لیسانس ها از جهاد دانشگاهی گرفتم و معدلم خوبه .
عزیز تو پ خ بهم توضی میدی چطوری گرفتی شرایط و مدت تحصیل و .....نقل قول:
دوستان امریه شخص تو استان خودشه یا نه ؟
امریه شرط معدل میخواد؟
رشت نیروی زمینی نداره - منم با شرایط تک پسری افتادم زنجان:n01: ضمنا یه سوال : فروشگاه های اتکا سرباز نمیگیرن؟؟نقل قول:
نقل قول:
نه شما بشین فیس بوکتو چک کن شبا
یه چی میگیا تو آموزشی التماس میکنی که یه ثانیه بیشتر بخوابی
مطمئن باش برا مسواک و حموم از خوابت نمیگذری
صبح ها اگه جنوب باشی میتونی بری حموم البته بستگی به پادگانت داره
بعد شام هم میتونی مسواک بزنی
مرخصی هیچ قانونی نداره بستگی به فرمانده مستقیمت داره اگه دلش خواست کل خدمتت رو تو خونتون میگذرونی اگه دلش نخواست یه ساعت هم مرخصی نمیده هیچ کس هم هیچی نمیتونه بگه
گفت میفرستمش آشپزخونه :n02:نقل قول:
من نگرفتم . سوال کردم / گفتم میشه گرفت ؟نقل قول:
پرچم همه ی 05 ها بالا، لامصب چقدرم زیادیم :n02:نقل قول:
عاقا نخواستیم من همین امروز برای فردا شب (نهم) بلیت میگیرم.
راستی اونهایی که میخوان با اتوبوس برن اگر از سایت payaneh.ir این کارو کنند 10% تخفیف میگیرند، ضمن اینکه خب اینترنتی هست دیگه راحت تره.
کسی میدونه روز معرفی به یگان باید چه ساعتی اونجا باشیم؟ رو برگه امریه فقط تاریخ زده، مهمه که کله سحر اونجا باشیم؟
سرهنگ یه چیزی گفت واسه خودشنقل قول:
یکی از بچه های گروهان ما 5_6 روز دیر اومد هیچ کاری هم باهاش نکردن
تازه 5شنبه، جمعه هم که تعطیله، انگار 1 روز داریم دیر میریم
فقط یه سوال، دوره کد 5شنبه کامل تعطیله یا تا ظهر کلاس هست؟
دوره کد کلا تا 2 بیشتر نیست!نقل قول:
بله، اما 5شنبه هم تا 2 هست یا کلا از صبح تعطیله؟نقل قول:
سلام خواهش میکنم فقط کسی که میدونه جواب بده
من برگه معافیت تلفیقی جانبازی و جبهه ایم رو گرفتم
الان 4 ماه خدمتم
متولد 67 هستم،لیسانس وظیفه، دی 92 رفتم خدمت ولی مدارک معافیت تلفیقیم رو سال 93 گرفتم،حدود 12 روز پیش
گفتن باید بمونی تا مدارکت توی سیستم پلیس+10 ثبت بشه
کسی میدونه ثبت میشه یا نه؟ قانونش برای امسال هم هست یا لغو شده؟
دارم میمیرم از دلشوره
خدمتم خیلی جای بدیه، فقط شب ها ساعت 3 تا 6 صبح وقت برای خواب داریم
بله مشکل من متاسفانه دوری از محل سکونت هست اگر در استان خودم خدمت می کردم روزبرگ بودم و آخر هفته تعطیل و می تونستم به کار و زندگی ام هم برسم تو شیراز از کار زندگی ام هم می افتم.من شنیدم یه قانون هست که اگر فاصله یگان خدمتی تا محل سکونت از یه مقدار بیشتر باشه بعد از مدتی اتوماتیک سرباز رو می فرستند محل سکونتش درسته ؟نقل قول:
نقل قول:
رشت نداره منجیل که داره تازه دو ماه هم به خاطر شرایط جوی کسری هم داره ولی اونجا مورد ازدحام گیلانیانه و هر چند خوب نیست ولی اگر شرایط نداشته باشی حتا نیازمند پارتی هست فروشگاه اتکا هم وابسته به وزرات دفاع هست و احتمالا باید انتقال نیروها صورت بگیره و حتما حتما حتما باید پارتی در حد تیم ملی داشته باشی کلا من نمی دونم چرا ما بچه های شمال رو تو نیروی زمینی آواره وطن می کنند اینا اصلا براشون درد و رنجی که سرباز تحمل می کنه مهم نیست بابا بچه های شما
ل رو بزارن نیروی دریایی دیگه
دوستان یه سوال: این پتو ملافه ای که استحقاقی گرفتیم باید ببریم با خودمون یا لازم نیست؟ دارم میرم اصفهان دوره کد
راستی نمیدونم 4شنبه برم یا شنبه؟ تاریخ حضور زده دهم ولی از دهم آخره هفتست از اون ور دو روز الافیم
پتو و ملحفه استحقاقی هست و باید ببرید
دوستان شنیدم پدر جپهه داشته باشه کم میشه از سربازی راسته؟
مثلا 21ماه جپهه داوطلب چقدر از سرباز ی من کم میشه؟:|
دوستان من بعد آموزشی تقسیم کردن افتادم یگان امداد ناجا خواهشا یکی بگه این یگان امداد چی است و چیکارا میکنن توش؟:n13:
اگه متولد سال 72 و قبل از اون باشی میتونی از کسر خدمت استفاده کنی.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من متولد 74هستم دانشجو هستم ترم 1 فعلا دارم بررسی میکنم از الاننقل قول:
پدرمم متولد 1339هست
از چه راه هایی من میتونم معاف بشم؟
میشه یه بسی کنید
دوستان کارت پایان خدمت منم اومد بالاخره ! ایشالا دوستان دیگه هم با خوبیو سلامتی خدمت رو تموم کنند و کارتشون رو بگیرن :n16::n16:
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و محترم
اگر کسی از دوستان من را راهنمایی کند خیلی ممنون می شوم
من دارم امریه میگرم و سازمان مورد نظر با من موافقت کردن..و امروز به من گفتن که دوماه تا دو ماه نیم قبل از تاریخ اعزامت، برگه ی سبز را تحویل بدهم....و ازشون پرسیدم که یعنی چی...گفتن مثلا توی یک تاریخ خاصی در برج 3 (خرداد ماه) دفترچه را پست کنم که تاریخ اعزامم برج 6 باشد....من خودم میدونم که اگر برج 4 پست کنم 6 اعزامه...اما میخواستم بدونم در چه تاریخی از برج 3 پست کنم باز برج 6 می افتم؟
و اگر کسی تجربه ای داره لطف کنه من را راهنمایی کند......:n16:
و اینکه من 1392.11.01 دفاع کردم از پایان نامم
غیبت هم ندارم.....
متولد 1368
خوش بحالت حاجی!نقل قول:
خیلی لحظه شکوهمندیه!
من که تازه 2 ماه گذشته و 19 ماه مونده!
خدایا :n29:!!!!!!!!!!!!!!!!
با عرض سلام خدمت دوستان.یه سوال بسیار مهم از دوستانی که تجربه داشتند.به نظر شما خدمت در ستاد مشترک ارتش بخش تربیت بدنی بهتره یا بانک حکمت ایرانیان.ممنون میشم جواب بدید.تشکر
نه چنین قانونی نیست . ولی اگه همون طورکه گفتم بتونی روی مشکلات خانوادگی مانور بدی میتونی بعد چند ماه منتقل بشینقل قول:
حتی هیچ احتمالی هم وجود نداره که شما کی پست کنی کی اعزام بشی.نقل قول:
اگر اون سازمان امریه کرده خودشم باید کارات رو درست کنه.
من تجربه ندارم ولی هرجا که از محیط نظامی خارج باشه قطعا بهنره.نقل قول: