کسی میدونه سرعت اینترنت چرا اینقدر بالا رفته ؟
سرعت دانلود من قبلا حدود 70 بود الان 450 شده
Printable View
کسی میدونه سرعت اینترنت چرا اینقدر بالا رفته ؟
سرعت دانلود من قبلا حدود 70 بود الان 450 شده
پایین میره میگیم چرا پایین اومدنقل قول:
بالا میره میگیم چرا بالا رفت
عجب مردمی هستیم:n09:
مال شما هم همینطوری شده؟
شاید من سرویس اشتباه خریدم
دوست عزیز چه سرویسی خریدید اگه با سرعت بالا مشکل دارید زنگ بزنید براتون پایین میارن:n16:نقل قول:
مال شما سرعتش چقدر شده مال من 2 مگ الان سرعتم تا 915 بالا رفته:n19:نقل قول:
مال من 512 کیلوبایت نا محدوده همیشه سرعتش حدود 70 بود
میخواستم بدونم بقیه هم سرعتشون رفته بالا
منم ۱۲۸ محدود مخابراتمنقل قول:
سرعت رفته رو ۴۷۰ البته با دانلود هم زمان ۴ فایل از پیسی دانلود و میهن دانلود و دانلودها
فقط یک کلام
!Enjoy
:n33:
دیشب شبانه که مرکز رجایی ..... بود، سرعت شدیدا افت داشت.
الان ظاهرا درست شده.
128 نا محدود همین الان ییهوییییی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ITS TIME TO CELEBRATE
سلام
واسه دانلود شبانه بین همارا و صبانت. کدوم و دوستان پیشنهاد می دن
متاسفانه واسه خط تلفن پورت مخا برات پر بود _دوستان دو سرویس بالا رو پیشنهاد دادن
باتشکر
سلام
واسه دانلود شبانه بین همارا و صبانت. کدوم و دوستان پیشنهاد می دن
متاسفانه واسه خط تلفن پورت مخا برات پر بود _دوستان دو سرویس بالا رو پیشنهاد دادن
باتشکر
کسی می دونه سرعت ۱mb نامحدود طلایی maxnet که ۲۳۰تومن هست ۱ ماهه سرعت دانلودش چنده؟
این رو نمی دونم ولی به شخصه 2 ماه از طلایی 512 استفاده کردم که سرعتش همون سرعت اسمی بود و بسته بودن رو 65 کیلوبایت به نظرم سرویس های برنزی مقرون به صرفه تر هستن و سرعت بیشتری دارننقل قول:
سرعت برنزی هارو اوردن پایین قبلا خوب بود الان من 512 نامحدود طلایی دارم با 75 دانلود میکنه.
سلام
من مشترک پس پرداخت هستم.(3 گیگ +2 گیگ بخاطر نگرفتن مودم) حجمم بمونه برای ماه بعد صفر میشه یا میمونه؟ چون هردو اتفاق برام افتاده.موقع نصب چند روزی از ماه مانده بود و اون حجم انتقال پیدا نکرد ولی ماه بعدش برای دوستم با همان شرایط من دو گیگ صفر شد.
اگه امکان دانلود شبانه برات است_ سرویس vib بگیری بهتره - تو حالت معمولی ۴۰۰ رو میده البته احتمال بالا رفتن سرعت هم است- چون من تا چند روز پیش شرویس 1 mb مگس نت داشتم اوایل دانلود 128 بود بعد مدتی 240 شده بودنقل قول:
براس ۱ mb نامحدود سرعت دانلود فکر کنم اگه تعرفه ای حساب کنی میشه 128 یا فوف اش 150
البته فکر کنم مگس برای نامحدود هاش هم محدودیت دانلود گذاشته
اگه منظوزرت مخابرات باشه -همون سرویس قبلی رو بگیری اضافه میشه - البته وقتی از مخابرات فضا بخری یه مدتی بعد اضافه می کنهنقل قول:
دوست عزیز مثل اینکه اصلا نخوندی من چی نوشتمنقل قول:
من از حجم 5 گیگ ، 2 گیگ بمونه برای ماه بعد سوخت میشه یا نه؟(پس پرداخت)
دوست گرامی شما سرویس و ننوشتی - حدس زدم مخابرات باشه - مخابرات پس برداختی استنقل قول:
_
گفتم اگه همون تعرفه بگیری - میمونه- تعرفه دیگری رو نمی دونم
یکساله هست و جشنوارهنقل قول:
دوستان سلام برای من مشکلی پیش اومده از 4 ساعت پیش هر چی یوزر پسوردم رو میزنم واارد اکانتم بشه نمیشه اکانت مخابرات رو میگم
منظورت 4 مگابایت محدود وی ای پی هست؟ جریان این در بسته شبانه در مدت زمان تعیین شده (پیش فرض 2 تا 8 صبح) مقدار استفاده حجمی به مقدار 2G در ماه محاسبه
و مصرف بیش از آن رایگان خواهد بود.چیه برداشتن دانلود شبانه رو؟؟؟
از منو بالای سایت ورود مشترکین رو بزن تو اون صفحه بزن کار میکنهنقل قول:
نمیدونم چه شه اینطوریه دیگه
از همونجا میزنم کار نمیکنهنقل قول:
آهان مال منم یه بار اینجوری شد مودمو بستم چند دقیقه بعد باز کردم درست شد:n26:نقل قول:
دوستان برای شما هم سرعت الترا نصف شده .چند روزیه واسه من اومده روی 400 تا 500 .به نظرتون درست میشه یا نه
کلا این روزا مشکلات زیادی پیدا کرده مخابرات معلوم نیست کی به کیه به نظرم مربوط می شه به سیستم اکانتینگشون خودشون هم گردن گرفتن ماجرا رو میگن قرار هست حل بشه ولی معلوم نیست کی تنها کاری که می شه کرد صبرهنقل قول:
مشکل پایین اومدن سرعت ها حل شده و برگشته به روال قبلی. اولترا همون 900 رو میده مثه قبلنقل قول:
در اکانت های پس پرداخت حجم مازاد هر ماه صرفا در همون ماه قابل استفاده است و در صورت مازاد حجم سوخت خواهد شد مگر اینکه شما 3+2 گیگ اون ماه رو استفاده کرده باشین و حجم اضافه گرفته باشین که مازاد اون هم فقط برای ماه بعد خواهد بود.نقل قول:
دیدید من درست گفتم مال من درست شده اقای نماینده هم تایید کردننقل قول:
نه متاسفانه برای من دیروز نیم ساعت درست شد ولی بعدش دوباره نوسان داره و از دیروز بیشترین سرعتی که دیدم 4mbps بوده، همین الان از سرور ایرانی تست سرعت گرفتم سرعتم در حد 2.5mbps هست یعنی یک چهارم 10mbps سابقنقل قول:
سرعت سرویس اولترام 150 کبلوبایت هست همین الان ! تا ساعت 2 مشکلی نبود.نقل قول:
سرعت سرویس اولترام 150 کبلوبایت هست همین الان ! تا ساعت 2 مشکلی نبود.نقل قول:
سلام چرا اینطوری شده مخابرات اینتیرنت من هر چند دقیقه یک بار دیس میشه (البته تمام چراغ های مودم روشن هستن ولی باید مودم رو خاموش روشن کنم تا وصل بشه)
اون طوری که متوجه شدم سرعت که میره بالا نویز خط تلفن هم بیشتر میشه به همین خار این مشکل به وجود میادنقل قول:
یه منم اینجوری شده بود اینترنتم بعد یه هفته خودبهخود درست شد.
اینترنت است دیگر:-D :n09:
مخابرات نامحدود الان سرعت اینترنت اورده 15 کیلوبایت
همون نامحدود مخابرات که 32 کیلو بود!
انقدر هر کی هر کیه که هر چند وقت یکبار سرعت میارن پایین یا قطع می کنن بعد میگن عیبی نداره مردم عادت می کنن
زنگ زدم 2020 نفر 35 امییم اعصاب زیر صفر :/
مسئولین عوضی حرومزاده حرومخور پس کی میخوان نظارت کنن چند وقت پیش وزیر پوست کلف اطلاعات و فناوری قول داده بود حتما تا یک ماه آینده سرعت اینترنت بطور قابل محسوسی افزایش پیدا می کنه فکر کنم امروز همون روزه
مثل همون روشی که چند روز مونده به عید میگن نظارت می کنیم تا قیمت میوه و ... افزایش پیدا نکنه بعد میری میوه بخری میبینی حداقل 2 برابر شده
دست خودمون نیست که تو کشور اسلامی زندگی می کنیم و این یعنی دروغ و کلاهبرداری اصلا اصلا تو کشور وجود نداره
مگه میشه کسی مسلمون باشه و کارشو درست انجام نده و دروغ بگه ؟؟؟
سرعت 15 بدجوری رو اعصابه . امیدوارم خیلی زود درست بشه . البته ناگفته نماند یکی دو روزی بود که سرعت عالی بود و حسابی حال داد . فکر کنم دارن انتقام میگیرن :n03:
بی شرفا 15 یعنی چی آخه
انگل دایل آپ از این بیشتر بود :n34: