لینکا چرا -------- نشون داده میشه . سرعت پیسی دی . دانلودها . میهن دانلود هم رو ۲۵۰ میاد شبا ؟؟:n13:
Printable View
لینکا چرا -------- نشون داده میشه . سرعت پیسی دی . دانلودها . میهن دانلود هم رو ۲۵۰ میاد شبا ؟؟:n13:
آرمین جان سرعتت چطوره با آسیاتک ؟ (با سرور داخلی و خارجی )نقل قول:
پشتیبانی آسیاتک چطوره ؟
واسه بالا پایین کردن داون استریم اذیت نمیکنن ؟
سرعت با دانلود منیجر خوبهنقل قول:
ولی ظاهرا آخر شب تک کانکشن کم میشه
پشتیبانی بد نیست
اگر خط مورد نداشته باشه دان استریم رو تغییر میدن
در کل اگر سرعت تک کانکشن خوب بشه مشکل خاصی باهاش ندارم
حالا شاید مرکز ما کمبود پهنای باند داشته باشه
دوست عزیز یه سوال داشتم که ممکمه جاش اینجا نباشه ولی ممنون می شوم اگه می دونید جواب بدید .نقل قول:
برای بررسی سرعت اینترنت ،میزان سرعت دانلود (مثلا در برنامه ای مثل IDM ) می تونه ملاک باشه نسبت به گرفتن پینگ ؟
خواهش می کنمنقل قول:
معمولا سرعت IDM چند کانکشن هست و سرعت دانلود شما هست
امکان داره شما سرعت دانلود منیجر بالایی داشته باشید ولی سرعت آپدیت نرم افزارها یا برنامه هایی که به سرعت تک کانکشن نیاز دارن کم باشه
پینگ که اصلا داستانی جداست
پینگ میزان تاخیر شما با سرور هست و ارتباط خاصی به سرعت نداره
ارایه خدمات درون شبکه ای به کاربران آسیاتک همزمان با روز جهانی ارتباطات
همزمان با روز جهانی ارتباطات، مثل همیشه آسیاتک، یک اتقاق جدید برای کاربران خود رقم زد ، " حذف محدودیت سرعت در ارتباطات درون شبکه ای آسیاتک " خدمت جدیدی است که بر اساس آن کاربران سرویسهای حجمی +ADSL2 آسیاتک در ارتباط با یکدیگر و محتواهای میزبانی شده در دیتاسنتر آسیاتک ، محدودیت سرعتی نخواهند داشت و با بیشترین سرعت ممکن تبادل اطلاعات خواهند نمود.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، در طرح مذکور که از اول خرداد ماه آغاز می شود، آسیاتک با پوشش سراسری در استانهای کشور و با داشتن گسترده ترین شبکه ارایه خدمات اینترنت بر بستر سیم مسی، خدمات درون شبکه ای خود را توسعه می دهد.
بنابراین گزارش، برترین ارایه دهنده اینترنت ای دی اس ال کشور به منظور افزایش سرعت و کیفیت دسترسی به شبکه اینترنت، بعد از حذف محدودیت سرعت دسترسی به محتواهای داخلی که هاست آنها توسط آسیاتک انجام می شد به تازگی با ارایه خدمات جدید درون شبکه ای این امکان را برای کاربران خود فراهم نموده است تا کاربران آسیاتکی که با یکدیگر در فضای وب تعامل دارند بدون محدودیت در سرعت در سرویس خریداری شده؛ با بالاترین سرعت ممکن خط خود به یکدیگر متصل شوند.
یکی دیگر از مزیت های این خدمت، دسترسی راحت و با حداکثر سرعت مشترکان در شبکه های اجتماعی با یکدیگر درون شبکه آسیاتک و استفاده از دوربین برای افرادی است که میخواهند دفتر کار خود را از راه دور کنترل کنند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمشون گرم ... چطور می شه فهمید که میزبان کدوم سایت ها هستن ؟نقل قول:
اینو نگرفتم منظورش دقیقا چیه ؟نقل قول:
یکی دیگر از مزیت های این خدمت، دسترسی راحت و با حداکثر سرعت مشترکان در شبکه های اجتماعی با یکدیگر درون شبکه آسیاتک
نقل قول:نقل قول:این همون چیزی هستش که من گفتم دانلود فقط از خودشون سرعت بالا هستش!نقل قول:
ولی اینجوری پدر سرور های سرویس دهنده در میاد سرور ها کلا میخوابن!
چرانقل قول:
فک نکنم.همه میان سایتشون رو رو سرور آسیاتک سوار میکنن.
ولی فک کنم به سرور اسیاتک فشار بیاد
واقعا خدا خیرت بده!!!! تمام شبهات حل شد....نقل قول:
ولی واسه من چون کارم با رپیدبازه هیچ فرقی نکرده شهاب رو 250 قفل میشه آخه مگه رپیدباز سروراش خارجه؟!:n03:
شما گفتی top2download جزو آسیاتک نیست !!نقل قول:
منم گفتم از این سایت محددیت ندارم
سایت دیگه رو سرو ایران معرفی کن من تست کنم
سلام دوست عزیز:n16:
شما چند وقته سرویس تون رو گرفتید؟
الان من جدیدا ازشون خریدم فقط سایت هایی که مال خودشونه رو با سرعت بالا دارم الان پی سی دانلود از روی هاست ایران هست ولی تا اون جایی که من می دونم توسط شرکت هاست ایران میزبانی می شود ولی با اینکه توسط آسیاتک هاست نمی شود م ازش سرعت کامل رو دارم ممکن است سرور های هاست ایران داخل دیتاسنتر آسیاتک قرار داشته باشد سایت هم مثل سایت رهبری یا سایت ریاست جمهوری یا تبیان و ... وجود داره که خارج از اون ها هستند ولی برای دقت بیشتر به سایت اسپید تست برید در زمان حجم رایگان اون وقت از سرور های شاتل یا ایرانسل یا پارس آنلاین سرعت تون رو تست کنید
اگه دیدی از این ها هم سرعت روز رو داری پیغام خصوصی بده تا از دیتاسنتر خودم بهت سایت بدم برای تست چون من از دیتاسنتر خودم که تو ایران هستش شب ها سرعت محدود دارم.
وقتی این سرویس ام تموم شد ازشون شبکه ملی می گیرم 8 مگ ماهی چهل گیگ قیمت حجم اضافه هم 450 تومان است بعد به سرور های خودمون که به شبکه ملی متصل هستن وصل می کنم بعد اش میشه اینترنت به همین راحتی! دانلود هم داشته باشم روز ها تو شرکت با سرعت بالا انجام میدم
الان تو شرکت هستم این هم سرعت اینترنت ام هست تو خونه فقط اعصاب خوردی دارم! (البته الان همه سرور های ما مشغول هستن! سرعت خط اصلی 2.5 گیگابیت هست!):n34:
سلام دوست عزیز:n16:
شما چند وقته سرویس تون رو گرفتید؟
الان من جدیدا ازشون خریدم فقط سایت هایی که مال خودشونه رو با سرعت بالا دارم الان پی سی دانلود از روی هاست ایران هست ولی تا اون جایی که من می دونم توسط شرکت هاست ایران میزبانی می شود ولی با اینکه توسط آسیاتک هاست نمی شود م ازش سرعت کامل رو دارم ممکن است سرور های هاست ایران داخل دیتاسنتر آسیاتک قرار داشته باشد سایت هم مثل سایت رهبری یا سایت ریاست جمهوری یا تبیان و ... وجود داره که خارج از اون ها هستند ولی برای دقت بیشتر به سایت اسپید تست برید در زمان حجم رایگان اون وقت از سرور های شاتل یا ایرانسل یا پارس آنلاین سرعت تون رو تست کنید
اگه دیدی از این ها هم سرعت روز رو داری پیغام خصوصی بده تا از دیتاسنتر خودم بهت سایت بدم برای تست چون من از دیتاسنتر خودم که تو ایران هستش شب ها سرعت محدود دارم.
وقتی این سرویس ام تموم شد ازشون شبکه ملی می گیرم 8 مگ ماهی چهل گیگ قیمت حجم اضافه هم 450 تومان است بعد به سرور های خودمون که به شبکه ملی متصل هستن وصل می کنم بعد اش میشه اینترنت به همین راحتی! دانلود هم داشته باشم روز ها تو شرکت با سرعت بالا انجام میدم:n02:
الان تو شرکت هستم این هم سرعت اینترنت ام هست تو خونه فقط اعصاب خوردی :n34: دارم! (البته الان همه سرور های ما مشغول هستن! سرعت خط اصلی 2.5 گیگ هست!)
الان این سرعت نامحدود برای سرور های اسیاتک برای شبانه هست یا فقط روز هست؟
برای روز که اصلا مهم نیست مهم برای شب هست که محدودیت نداشته باشه
سلامنقل قول:
حدود 6 ماه
حالا شب تست می گیرم ببینم چی می شه
نقل قول:اون دیگه مشکل خودشونهنقل قول:
نه ما :دی
سلام
یه نفرتوضیج میده این نامحدود ها اوضاعشون چجوریاست ؟
میشه بی دردسر دانلود کرد ؟
وضعیت محدودیتش چطوره؟
سلامنقل قول:
نامحدود اسیاتک اونقدرا هم نامحدود نیست مثلا وقتی نوشته با 10 گیگ سرعت بالا یعنی بعد اینکه 10 گیگ دانلود کردی سرعتت میاد پایین و همینطور الی آخر البته اگه سرعت بالا بخواهید گرون در میاد .
محدود ها هم صبح سرعتشون خوبه ولی شب (وقتی رایگانه )کاهش پیدا می کنه ، با توجه به اطلاعات دوستان(10 مگ 250 ---4 مگ 160 --- 2 مگ 120 --- 1 مگ 90 )
من 256 نامحدود داشتم اینقدر سرعت افتضاح بود بعد دو هفته تغییر سرعت دادم 2 مگ محدود گرفتم .
دوستان یک بن تخفیف 20 تومنی آسیاتک موجوده برای فروش هرکی میخاد پخ بده .:n01:
ساعت 2:18 دقیقه تست از سرور شاتل :نقل قول:
سرور ایرانسل : ( همراه اول هم مثل همینه )
سرور gamenet :
سرعت بعد از اون حداقل ترافیک چقدر کاهش میدن مثلا برای سرویس 2 مگ کیمیا نامحدود برنزی ؟ البته جلوی سرویس های برنزی ننوشته سرعت بالانقل قول:
سلام دوست عزیز نظر منو بخوای هیچ وقت از آسیاتک یا شاتل یا هر شرکت دیگری نامحدود نگیر تحت هیچ شرایط !
اگه دو مگ نامحدود میخوای برو از خود مخابرات بگیر خیلی هم بهتره ماهی 72 هزار تومان میدی شب تا صبح میگری دانلود میکنی پینگ اش هم داخلی عالی هستش ولی خارجی یه مقدار داغونه ولی جدیدا یه مقداری بهتر کرده قابل قبول شده
سرعت دانلود هم 2 مگی رو که خریدی پر میکنه
الان از این شرکت ها بگیری دو برابر ازت پول میگرن برای ده یا بیست گیگ سرعت بالا بعد سرعتت رو داغون میکنن در بهترین شرایط سرعت اسمی ت میشه!
در یک کلام نامحدود فقط مخابرات!
مخابرات خیلی وقته نامحدود بالای 512 نمیده عزیزنقل قول:
پس کلا نامحدود تعطیل!نقل قول:
چند وقت پیش هم همین کار رو انجام دادن ولی دوباره گذاشتن
دیشب کسی سرعتو تست کرد؟ واقعا لیمیت رو برداشتن یا فقط در حد حرف بود؟!
گفتن 1 خردادنقل قول:
نقل قول:
در طرح مذکور که از اول خرداد ماه آغاز می شود،
دوستان فن آوا كه اعصابمون رو ريخته بهم و سرويس نامحدودش رو داغون كرده.
الان آسياتك اگه ماهيانه حدود 50 تا 100 گيگ دانلود داشته باشيم چه سرويسي داره كه سرعتش و قيمتش مناسب باشه؟
اون روز که من پرسیدم دقیق نمی دونست فک کنم یه حالت پلکانی داشت بهتره تماس بگیری دقیق بپرسی .نقل قول:
باید دید سرعت و قیمت مناسب از دید شما چقدره؟نقل قول:
نامحدود می خواهید یا شبانه ؟
من 45 تومن می دم 80 گیگ در ماه می دانلودم .
اون روز که من پرسیدم دقیق نمی دونست فک کنم یه حالت پلکانی داشت بهتره تماس بگیری دقیق بپرسی .نقل قول:
باید دید سرعت و قیمت مناسب از دید شما چقدره؟نقل قول:
نامحدود می خواهید یا شبانه ؟
من 44 تومن می دم 80 گیگ در ماه می دانلودم ( 2 مگ 10گیگ در ماه2 تا 8 صبح رایگان)
10 مگ 10 گیگ 8 تا 10 رایگان هم سرویس جالبیه حدود 47 تومنه .
من سرويسم نامحدود بوده. خب نامحدود مطمئنن بهتره اما قيمت ها بالاست.نقل قول:
الان سرويسي مي خوام كه بتونم تو ماه حدود 100 گيگ (حدودا) دانلود داشته باشم. قيمت هم بيشتر از 70 الي 80 تومن نشه تو ماه.
من سرويسم نامحدود بوده. خب نامحدود مطمئنن بهتره اما قيمت ها بالاست.نقل قول:
الان سرويسي مي خوام كه بتونم تو ماه حدود 100 گيگ (حدودا) دانلود داشته باشم. قيمت هم بيشتر از 70 الي 80 تومن نشه تو ماه.
من شنیدم محدودیت سرعت رو روزانه میزارن و روز بعدش ریست میشه ، این درسته؟نقل قول:
سلام دوستان
سرویس "کیمیا نامحدود برنزی 2048 با امکان تبادل حداقل 81 گیگ در ماه" نوشته حداقل 81 گیگ در ماه، حداکثر چقدر می شه دانلود کرد ؟ محدودیتش چقدره ؟
و سرویس "کیمیا 60 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رایگان)" شب ها سرعت دانلوش چقدره ؟ بعد مدتی دانلود مثل صبانت سرعت شبانه رو پایین می یاره ؟
ممنون از پاسخ
من حدود سرعت دانلود شبانه ها را در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشتم دیگه خودتون باید حساب کنید ببینید کدوم مناسبتونه و برید تو سایت اسیاتک تعرفه ها رو ببینید .نقل قول:
مثلا اگه همه چی تون نرمال باشه با این سرویس (اینترنت پرسرعت کـیمیا 30 گیگ در ماه2 تا 8 صبح رایگان - 83 تومن ) حدود 75 گیگ شبا دانلود می کنید 30 در زور دارید درماه میشه حدودا 95.
باز خودتون برید تو سایت اسیاتک بیشتر برسی کنید با اون مقدار هزینه کردن می تونید 100 گیگ دانلودو داشته باشین .
مطمئن نیستم من 256 نامحدود برنزی داشتم شب و روز سرعتش یکسان بود البته بعد از یک هفته تغییر سرعت دادم .نقل قول:
کسی کاهش سرعت نداره ؟ سرعت من داغون شده
امروز زنگ زدم به پشتیبانی و خطم را روی 12 مگ بستن
سرعت دانلود اومد روی 1.2 مگ
مگه قبلا چند بودش؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خوب به شکل پیش فرض سرعت رو رو این میبنده که:n13:
بچه ها آسیاتک این مصوبه دولت که میگه دانلود رایگان شبانه برداشته بشه رو اجرا نمیکنه ؟
کدوم مصوبه؟؟؟؟نقل قول:
همون اول 10 مگ نمیدن .... بیشتر وقت ها روی 4 یا 6 میزارننقل قول: