دوستان تماس میگیرید مثه اون دوستمون خلاصه ی مکالمه رو اینجا به اشتراک بزارید ببینیم چه خبره تو اون خراب شده :n21:
Printable View
دوستان تماس میگیرید مثه اون دوستمون خلاصه ی مکالمه رو اینجا به اشتراک بزارید ببینیم چه خبره تو اون خراب شده :n21:
دوستان هیچکس اینجا 1024 حجمی اندیشه نداره به ما بگه سرعت دانلود تو شب چقدره؟نقل قول:
تا 12 امشب باید اشتراکم رو تمدید کنم، لطفاً یکی راهنمایی کنه.
سلامنقل قول:
2020 که هیچی ، من به خود علوی که مسئول پشتیبانیه گفتم 2020 سرکاریه
بعدش طاهر نژاد هیچکارس چون مسئول فروشه ، باید به علوی زنگ بزنی که مسئول پشتیبانی هست و همه اینا زیر سر اونه ( قبلا باهاش خیلی صحبت کردم )
شماره طاهر نژاد و علوی و رئیس پاسخگویی به ارباب رجوع رو هم دارم که پست های بعدی میزارم دهنشون رو سرویس کنید فقط نتیجش رو به ما هم بگید ( منم دارم همینکارو میکنم )
تازه شماره سازمان تنظیم مقررات تهران رو هم که بهم زنگ زدن رو هم دارم ، که خودشون شماره موبایل یه کسی رو توی مخابرات مرکزی رشت بهم داد و گفت پاسخگوی همه شکایات اونه در حالی که هیچکس از این ماجرا خبر نداره.همه رو براتون میذارم
واسه من که تو روز 90 تا 120 هستش ، شب هم چند روزه زیر 80 اومده ، ولی اونم حداکثر 120 هنقل قول:
کسی از پینگ اسیاتک خبر داره؟
تو انزلی و رشت؟
اگه کسی هست ممنون میشم از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 یه پینگ بگیر اگه از اسپید تست هم که گرفت چه بهتر.
سلامنقل قول:
کی می ذارید که؟ :)
من 512 اندیشه دارم شبی 3 تا فیلم راحت دانلود می کنمنقل قول:
مخابرات هم 512 دارم بزور 500 مگ
من زنگ زدم 2020 می گم حدود دو هفته هست سرعتم نصف شده
می گه شماره ت رو بگو، گفتم و طبق معمول می گه نویز خطتون زیاده!!!
می گم خانم این خط دو هفته پیشم بود دیگه مشکلی نداشت که، حالا من چکار کنم؟
یک ساعت توضیح داد
آخر سر گفتم آخه دوستام هم که از مخابرات دارن اونا هم مشکل دارن، گفتم شاید مخابرات سرعت رو کم کرده
می گه سرعت که یه مدته به سرعت واقعی(!!) تبدیل شده، قبلا باز می ذاشتیم اما الان سرعت واقعیه
می گم از کی این کار رو کردید
می گه تقریبا از دو هفته پیش :|
به قول فامیل دور: من دیگه حرفی ندارم :n29:
شماره رو بذار همین جا. کار دارم با اینا:n24: این علوی کدوم طبقه و اتاقه ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
منم زنگ زدم همینو بهم گفتن ، میگم تا 1 هفته پیش درست بود ، میگه این مدت بارندگی زیاد بوده شاید آب رفته تو سیم کشی ساختمون :n38: ، دیگه نذاشتم ادامه بده چون میترسیدم یه چیزی بهش بگم نشه جمع کرد.
بعد میگم شب هم سرعت افتضاحه میگه سراسریه.میگم استان های دیگه نیست فقط گیلان ، بعد برگشته میگه اره فقط گیلان اینطوریه :n34:
الان میذارم :n02:نقل قول:
طبقه سوم فقط با آسانسور رفتی رسیدی طبقه سوم برو راه رو سمت چپ اتاق پشتیبانینقل قول:
اینم شماره ها:
علوی پشتیبانی: 33132354
وحدی پشتیبانی 2020 ( سرپرست کل اپراتورهای 2020 ) : 33320022
طاهر نژاد مسئول فروش: 33132321
خالقی رئیس کل رسیدگی به شکایات مردمی: 09111374778 ( آقا این شماره موبایل طرفه خواهشا به خانوادش رحم کنید :n02: )
شماره تنظیم مقررات رو هرچقد گشتم پیدا نکردم متاسفانه
چند نکته اساسی:
1- این شماره ها رو که من گرفتم همشون با کلی اصرار که به کسی ندید و از این حرفا ولی چون منم مثل شما به خونشون تشنم واسه همین میذارم تا همگی پیگیر مشکلتون باشین
2- خواهشا هر کس که یوزر مخابراته اگه زنگ زد نتیجش رو اعلام کنه بزارید اتفاق نظر باشیم شاید نتیجه داد
3- اون شماره موبایله خیلی حیاتیه چون این شماره رو سازمان تنظیم مقررات بهم داد و گفت بهش زنگ بزن بگو من براتون شکایت زدم و اگه رضایتم رو جلب نکنید منم رضایت نمیدم ، پس اگه به این شماره زنگ زدید حتما بگید که براشون شکایت زدید و اونا شماره شما رو بهمون دادن و گفتن باید رضایت ما رو جلب کنید ( مزاحمت ایجاد نکنید بزارید به بقیه هم جواب بدن )
*** بازم میگم نتیجه کار رو بگید بزارید در جریان باشیم همه / امیدوارم مشکلمون حل شه
میگم شماره موبایل واعضی وزیر ارتباطات هم میگرفتی بد نبود :n02:نقل قول:
آره، واسه من سرعت بالای 200 هست!نقل قول:
جاموند:n02:نقل قول:
منظورتون شبانه هست دیگه؟نقل قول:
سرعت من برگشت به همون 120 :n20: 512 محدود :n02: نمیدونم دارن تو اون مخابرات دارن چه غلطی میکنن ولی خدا کنه همینطور بمونه
میدونی چیه ، مشکل من اینه که وقتم آزاد نیست وگرنه دهن اینا رو سرویس میکردم ، حالا چند تا شماره موبایل دیگه هم دارم که به اسم درست سیو کردم ولی دقیقا نمیدونم برای چه بخشیه / یه مدت نت من مشکل داشت بیچاره کردم بودم اونا رو / حالا باز بتونم حتما پیگیر کارا میشم و میرم توی کار شکایت و روی مخ اونا رفتن :n02:نقل قول:
سلام
میبینم همه ناراضی هستید
همین الان زنگ زدم 2020 میگم سرعتم پایین اومده میگه قانون تمام سرویس ها شب سرعت بره رو 60.
این چه مسخره بازیه مخابرات در آورده
من دو مگ دارم سرعتم 260 بود شبا
منم دیشب ساعت رایگان تست کردم با آشنای آخر سرعت بین 50تا 70 بود!
بعد نپرسیدی این قانون فقط برا مخابراته یا همه شرکتا باید تنظیم کنن رو60؟:n27:
اندیشه 90% درست شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح جدید اندیشه مثل اینکه راه افتاده با مودم رایگان الان تو سایتش دیدم
اتفاقا گفتم گفت سیاست شرکته نه کلی نیست
اندیشه شب نیم بها رایگان نداره که
چرا 2 مگ به بالا دارهنقل قول:
نه کلانقل قول:
هم سرعت شبا نصف شده هم روزا
بچه ها (رشت ) کسی مودم adsl خواست بگه asus n12 یکی دارم
بچه های یکی بره اماره اینم بگیریه ؟ بد نیست ؟ فن آوا
نام شرکت :شکوه سامانه خزر
نام شهر: رشت
مدیر مسئول: یزدان دوست
شماره تماس : 01333333160
ادرس: رشت چهارراه پورسینا بالای بانک اقتصاد نوین ساختمان 816 طبقه دوم واحد 2/2 دفتر پیشخوان دولت
ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت کاری: 8صبح الی 18بعد از ظهر
نام شرکت : داده پردازان سبز البرز
نام شهر: رشت
مدیر مسئول: واهانیان
شماره تماس : 01312242518
ادرس: رشت، خیابان بیستون، ابتدای خیابان معلم، ساختمان ساحل، طبقه دوم، واحد۵
ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت کاری: 9صبح الی 20
ساعات ترافيک رايگان مصرفي براي سرويس هايي که داراي اين امکان مي باشند مابين ساعات 2 تا 7 بامداد مي باشد. به جهت تاکيد و جلوگيري از بروز اشتباه نام اين سرويس ها در جدول زير آمده است:
سرويس هاي داراي ترافيک رايگان شبانه
DP-128-5G DP-256-5G DP-512-5G DP-1024-3G DP-1024-6G DP-1024-30G DP-2048-40G
دیشب سرعت شبانه بالا رفته بود .من با حدود 120 (با سرعت 2 مگ ) دانلود می کردم.
من دیگه عمرا برم اندیشه قبلا هم دزدی زیاد کرده....(پست قبلیم حذف شد)
و اما در مورد مخابرات دیشب سرعت رو کمی بالا برد ولی امروز مدام هر 5 دقیقه به 5 دقیقه داره اینترنتو قطع میکنه ایا دوستان دیگه هم همین مشکلو امروز دارن؟
نقل قول:سلامنقل قول:
درسته.مال منم هیمطینوری بود / دیروز زنگ زدم به خالقی دقیقا 1 ساعت باهاش حرف زدم / خلاصه کلام اینه که همه چی دست هموناست / بهش گفتم چرا اینقدر محدود کردید میگه بخاطر استفاده زیاد کاربرا تو شب گرافمون رفته بالا و سازمان تنظیم مقررات بهمون گیر داده و ما هم محبور شدیم کم کنیم ، بهش گفتم خب 1 به 4 کنید یا 1.2 نه اینکه 1 به 8 !!!!!!
گفت منم بهشون همین پیشنهادو دادم ( !!!!! دقت کردید اینا چقدر به فک ما هستن !!!!! ) خلاصه اینکه اگه بهش زنگ زدید بگید 1 به 2 شیر کنن شبا
چون طبق گفته خودش این یه مدت اینقدر حجم شکایت ها بالا بوده میخوان یه کاری بکنن واسه همین به 2020 زنگ نزنید یا علوی و یا خالقی و حتما هم بگید که 1 به 2 شیر کنن شبا
اگه به خالقی زنگ میزنید بگید که به تنظیم مقررات شکایت زدید بابت کاهش سرعت / شمارهاشون توی صفحه قبل گذاشتم
دوستان شما هم زنگ بزنید شاید اوضاع بهتر شد / نتیجش رو همینجا بگید
من دیشب از ساعت 1 تا 2:30 حدود 620 مگ دانلود کردم که سرعت میشه حدود 120 حالا من دو مگ دارم .
تذکر:اندیشه هم سالهای قبل همین سیاست کثیف داشت زمانی که سرعتش شبانش 250 بود واسه سرویس 128
سرعت خیلی کم میکرد بعد میبرد بالا بچه ها راضی میشدن تو همین تایپیک حرفهامون هست
تیکت بنده ! :)
جواب !نقل قول:
میخواستم ببینم این وضعیت آزار دهنده سرعت ها تا به کی ادامه داره و دلیلش چیه ؟!
.
علاوه بر کاهش شدید سرعت در طول روز ، سرعت در ساعات 1 تا 7 صبح حتی یک پنجم سرعت واقعی میشه ، 2 مگ 60 ! 1 مگ به پایین 25 تا 30 !! اسم اینکارا به غیر از سودجویی و جذب مشترک بیشتر چی میتونه باشه ؟! البته میدونم شمایی که اینو داری میخونی کاره ای نیستی اما لطف کن یه اطلاعاتی کسب کن از مسئولان اونجا و اطلاع رسانی کنید به مشترکای بخت برگشته که وضعیت بالاخره چی میشه ؟! و آیا تا چند هفته آینده مشکلات رفع میشه یا خیر !
با تشکر !
!!:n01:نقل قول:
با سلام ، با تشکر از انتقاد بجا شما این تیکت ارسال شد به مدیریت جهت پیگیری
سلامنقل قول:
زنگ هم زدی به کسی؟
تیکت خوب بود ولی من چون ازشون توی تیکت اول خواهش کردم ولی گفتن طبق دستور سازمان مقررات محدود کردیم ، این یکی رو یکم تندش کردم :
این الان یکم تند تره؟ :n02:نقل قول:
اونا هم میگن که چشم الآن براتون 24ساعت نامحدود میکنیم :n02:نقل قول:
کاری نداره که با موس میرن روی Delete ticket تمام میشه ، یا میگن باشه :n14:
آره بخدا ، آخه من همیشه اولش آروم و منطقی سعی میکنم مشکلم با طرف مقابل حل شه ، اگه منطق حالیش نشه ، سعی میکنم از راههای دیگه استفاده میکنم :n02:نقل قول:
آره اینم میشه ولی بالا سجاد گفت که اونا کاره ایی نیستن ، همه ما هم اینو میدونیم ولی خب برای ارجاع دادن این تیکت ها خوبن :n02:نقل قول:
از نظر قانونی اگر بخوان سرویسی رو 1 به 10 شیر کنن باید پولش رو هم مطابق تعرفه سازمان مقرارت بگیرن .
من زنگ زدم پشتیبانی دختره گوشی رو برداشته ، میگم خودت رو معرفی نمی کنی ؟ میگه نه ! میگم یعنی چی ؟ من باید بدونم کی پشتیبانیم میکنه ! میگه کارتونو بگید !
بعد میگه سیاست جدید سازمان اینه .
گفتم سوپروایزر کیه ؟ میخوام صحبت کنم باهاش !
میگه مشکلی داری باید بری حضوری 4 راه گلسار .
کلا اینا سرویس های 6 ماه به بالا رو شبانه میدن ، میدونن طرف قرار داد طولانی مدتش رو بهم نمیزنه چو نواسش صرف نمیکنه .
این بازی هارو شاتل هم چندسال پیش یهویی در آورد که ریزش مشتریش اونقدر زیاد شد که به ....
تجربه من میگه اینا این بازی رو اونقدر ادامه میدن تا ریزش مشتریشون به یه سقفی برسه ، بعد دوباره طرح تشویقی جدید ، ملت پر مطالعه و آگاه و همیشه در صحنه هم دوباره هجوم میبرن برای ثبت نام .
اینکه اینجا به دنیا اومدم دست من نبود ! اینکه از اینجا نتوسنتم برم دست من بود که موفق نشدم و باید بکشم .
دوستان شاتلی سرعتتون چطوره افت نداره ؟
بچه ها نیم بها یعنی چی ؟
اینترنت پرسرعت ADSL - 8192kbps با ترافیک 4 گیگابایت در ماه - (1 الی 7 صبح نیم بها) 398,518 ريال
رایگان یعنی هرچی از 1 تا 7 دانلود کنی هیچی از حجمت کم نمی شهنقل قول:
نیم بها یعنی هرچی از 1 تا 7 دانلود کنی به اندازه ی نصفش از حجمت کم می شه
خب اگه اینجوری باشه به درد نمیخوره که مثلا من اگه شب 8 گیگ دانلود کنم اشتراکم تموم میشهنقل قول: