به به .... به به :31:
شما که همتون بی خیالین ..... من از این به بعد آمار همه کلیر کردن هام رو میزارم..... فقط شانس بیارم خالی نباشن :31:
Printable View
به به .... به به :31:
شما که همتون بی خیالین ..... من از این به بعد آمار همه کلیر کردن هام رو میزارم..... فقط شانس بیارم خالی نباشن :31:
راستی میشه تبادل سرباز کرد؟
ممنوننقل قول:
خیلی باحال بود یوسف جان
نقل قول:
ولی چند تا نکته سیاسی توش بود شیطون
:27: راستش هر نوشته باید چیزی داشته باشه تا روش محور گردانی بشهنقل قول:
من میدونم آخر سره این جدایی طلبیت سرت و از دست میدی
کسی نبود ما را یاری کند
50000 تا چوب و خشت 40000 تا آهن
خدا خیرتون بده
خوبه ولی چرا توی تمام روستاهات ال سی ساختی؟نقل قول:
نقل قول:
چرا پرایمیوم رو فعال کردی؟
پست تکراری بود
من علاقه شدیدی به Lc دارم !!!!!
البته من اعتقاد دارم نباید بزاریم استبل بیکار باشه میاسزم بعد تو جنگ ها برا کلیر کردن میفرستم و بعد جا برا بقیه باز میشه .... فکر کنم ارزش داره که استبل رو بیکار نزاریم
نقل قول:
اگه ریسورس داری آره خوبه:31::31::31:
بچه ها به نظرتون چنتا ram و منجنیق خوبه داشته باشم.بعد از کارگاه باید برم برای سواره نظام سنگین یا آکادمی؟
نقل قول:
بستگی داره بخوای چیکار بکنی.
معمولا رم برای کلیر کردن روستاها بدرد میخوره.
منجنیق هم بیشتر توی امتیازات پایین کاربرد داره باهاش باید فارم و بعدش باراک و اسمیتی طرف مقابل رو بیاری پایین تا پیشرفتش کند بشه و نتونه مقاومت کنه.
برای اکادمی با این امتیازت هنوز زوده.
اچ سی هم فعلا بدردت نمبخوره سعی کن کم کم به سمن اکادمی بری.
فهمیدم.حالا دارم lc و sp و sw می سازم.و دارم کم کم head رو با اسمیتی می برم بالا.ریسورس ها لول 18 خوبه؟ دیوار هم 15 ؟
طبق محاسباتی که من تو یکی از ترایب ها دیدم یکی انجام داده (طرف نخبه بوده کلی راهنما نوشته هنوز تو کفش موندم)نقل قول:
حداکثر 200 تا ram برای حمله کافیه بیشتر از ان برای دیوار لول بیشتر از 20 به درد می خوره که فعلا تو ورد ها نداریم.
در مورد منجنیق اگر بخوای حالت تدافعی داشته باشی منجنیغ بهتر است چون موقع دفاع خیلی به درد می خوره ( و خیلی هم فارم را میگیره) از لحاظ قابلیت حمله به ram نمیرسه ولی یک امتیاز نسبت به ram داره اونم اینکه میشه ساختمان مورد حمله را مشخص کرد.
در کل به سبک بازی ات ربط داره و اگر تو ورد های محدودیت 15 تایی اپگرید یونیت ها باشی کاملا به سبک و تنظیم روستاهات بستگی داره و فقط یکیشون را باید انتخاب کنی یا مثل بعضی از بچه ها اصلا اپگرید نکنی.در مورد hc هم فقط بدرد ساپورت سریع می خوره و موقعی به درد می خوره که بخوای به جایی سریع ساپورت بفرستی.معمولا اگر چند تا روستای نزدیک بهم داری تو یکیش کلی sw و sp ساز و برای روستایی که می خوای hc بسازی یک مقداریش رو ساپورت بفرست که مشکل پیدا نکنی .(معمولا تو روستا های خیلی نزدیک مثلا 5 6 تا کنار هم استفاده می شه)
از 2 نفری که راهنمام رو خوندن ممنون ولی کسی ایرادی پیدا نکرد؟
کد:http://rapidshare.com/files/101705854/tribal_war_help_persian_ver_0.6.0.doc
ممنون.من دانلود کردم.یه نگاه سر سری کردم.ولی عالی بود.ان شاالله کامل بشه
سلام...
خوبین؟
من تو world 7 عضو هستم.
الان point م حدود 2200 . هر کس که می خواد بگه در مورد ورد 7 راهنماییش کنم.
راستی novel man چی کار می کنه ؟
با نوبل من میشه روستاهارو به طور کامل گرفت.
ada yousef na deisan babaنقل قول:
bir da da al chakmeisan ?
akhar sani ban elarlar ha !
:27:
به نظر من 400 تا رم بهترین گزینه برای جنگ هست 200 تا فکر نکنم لول 20 رو صفر کنه ولی مثلا 300 تا میتونه ولی چون یک سریشون کشته میشن همیشه باید بیشتر فرستاد من با 400 به بالا حمله میکنم
درمورد Cat برای دفاع هم بگم که 2 تا کت میتونه 1 رم رو داغووون کنه
سلام ...
من به یک مسافرت سریع رفته بودم و وقت نکردم بیام اینجا چون وقتی به اینترنت وصل میشدم سرعتش دوروبر 30 بود که برای p30 خیلی کم بود حالا اومدم و دوباره نظرخواهی
W12
W17کد:http://img2.uploadhouse.com/fileuploads/1506/15060334692f86b5ae4a28238bd1951955efa58.gif
کد:http://img7.uploadhouse.com/fileuploads/1506/15060660f33ed58993a4b238f25633865dc6baa.gif
سلا بچه ها خبرخبر کمال داره خودشو میکشه بالا
اینم آخرین کلیری که کردم .....
Attacker:amiralib Village:A - 02 (832|334) K38
Quantity:1059 1200 3555 200 300 2379 759 0 160 0 0 0
Losses:991 1123 332 69 90 2120 376 0150 0 0 0
Defender:allenweilun Village:Corrin (826|329) K38
Quantity:5259 40180 309 10 151 0 20 0 0 10
Losses:5259 40180 309 10 151 0 20 0 0 10
البته این شهر من mix بود واسه همین هرچی داشتم فرستادم تا خالی بشه یک شهر دفاعی بسازم باهاش
نظری نبود ؟ :دی
یک نظر هنوز کلی نیرو باقی مانده نفری بعدی کیه؟؟؟؟نقل قول:
کشتی ما رو با این بی نیروییت مطمئن باش همینجور پیش بری بزودی نوبل می شی.نقل قول:
سلام ...
فوری فوری یه نفر که به غیر از اکانت خودش وقت اضافه داره تا اکانت دیگری رو بگردونه به من بگه تا سیتر خودم بکنمش
.:: ممنون سریعا ::.
داخل ترایبت درخواست بده چون اگر خارج ترایب سیتر باشه ممکنه اخراجت کنننقل قول:
نسخه بعدی هم امد .ببینید مشکل داره یا نه
ببخشید زیپ شده است اگر نمی کردم 12 مگ جا می گرفتکد:http://rapidshare.com/files/101938652/tribal_war_help_persian_ver_0.7.0.doc.zip
به درک بزار اخراجم کنند کسی نبود
world 10 چی شد؟
مال من که نمی آد
به به دوستان گردن کلفت ما چه خبر از امین چه خبر می بینم که او ضاع همه خوبه راستی زد 2 رهنمات خوبه اما کامل تر ش کن مرسی
ببین من 16 تا شهر دارم .... A-1 رو قبلا خالی کردم بعد دوباره پرشد بعد A-2 رو خالی کردم که خیلی مونده پر بشه (آمارش رو دادم همون حمله) این دفعه نوبت A-3 هست 2600 تا Lc داره ولی شهر دفاعی هست دنبال یکی میگردم خراب شم سرش جا واسه بقیه باز شه !!! :دی
امضارم که میبینین دیگه ؟ Od رفته بالا حال میده
ای کاش می گفتی کدوم بخش را بهتر بنویسم:41:نقل قول:
نیروهاتو میفرستی سیبری قتل عام شن حال داره؟؟؟؟؟؟:21:نقل قول:
بله که حال داره .... بازی میکنیم که بجنگیم نه اینکه الکی شهر بگیریم .... !
اموزش صفحه اول رو توش ادغام کن هر چی کم داره بهش اضافه کن
بچه ها من الان تصمیم گرفتم تو ورلد 10 هم یه روستا بگیرم ! اما وقتی وارد شدم ازم پرسید تو کدوم قسمت میخوای روستا بگیری اینم گزینه هاش
random
North west
North
South west
South east
حالا من تو کدوم منطقه بگیرم که ایرانی هم اونجا زیاد باشه؟
لطفا سریع تر جوابمو بدید ممنون.
South west این بهتره
ویرایش شد : اشتباهی دو تا شد
لعنتی !
امروز بعد از چند روز که یک نفر سیترم بود رفتم توی اکانتم تا یک سرو سامونی به روستاهام بدم !
کلی وقت گذاشتم تا ساختمون های اضافی که یارو زده بود و نیروهای اضافی رو کنسل کنم.
الان میبینم سرور برگشته به حالت بامداد امروز.
تمام زحماتم به باد رفت.این سیتره هر چی دستش اومده زده ساخته بشه.
سلام ئخواهش میکنم یکی به من کمک کنه روستای بغلیم به من حمله کرده
و گفته دیگه هم حمله میکنه من به رسیورس نیاز و احتیاج مبرم دارم و گرنه باید قید بازی رو بزنم
از هر کدوم 50.000 تا کمک
داداش یوزر پس میدادی کلا روستات رو آباد میکردم :27:نقل قول:
نقل قول:
چقدر نا امید.
اون همه ایرانی تو 12 هستن.
frozen2010 بهش بگو رضا گفته کمک اساسی بهت بکنه.
اون طرف امتیازش چنده؟
3.977این دوروورا