مرورگر opera هم خودش v-p-n دارهنقل قول:
البته کانالهای تلگرامی هم هستن که انواع ف شکنها رو رایگان قرار میدن
Printable View
مرورگر opera هم خودش v-p-n دارهنقل قول:
البته کانالهای تلگرامی هم هستن که انواع ف شکنها رو رایگان قرار میدن
برای من که با هر دو تست کردم پینگ هیچ تغییری نداشت. اما اگه مثلا آنتن دهی TD-LTE ضعیف باشه. اون موقع آره اگه سیمکارت اعتباری بذاری و با FDD وصل شی احتمالا پینگ پایین تر و پایدارتری بهت میده. اما در شرایط یکسان نه جفتشون یکیه.نقل قول:
پینگ اروپا هم بین 100 تا 130 (بسته به سروری که میخوای وصل شی وگرنه 30 تا نوسان نداره هر سرور بهت یه پینگ ثابت و پایدار میده) که تقریبا برا هر بازی آنلاینی عالیه دیگه کمتر از این آنچنان برا گیمر های casual فرقی نمی کنه مگر اینکه گیمر حرفه ای باشی و نیاز به دقت بالایی داشته باشی که تو ایران معنی و مفهوم آنچنانی نداره.(گیمر حرفه ای منظورم کسی که شغلش اینه و داره از راه گیمینگ پول درمیاره و تو مسابقات جهانی شرکت میکنه و ... نه کسی که روزی 10 ساعت بازی میکنه به خودش میگه گیمر حرفه ای)
آره اما built-in vpn اپرا اوایل خوب بود اما الان برای من در حالت عادی وصل نمیشه باید اول یه vpn دیگه رو فعال کنم بعد تازه چراغش آبی میشه و اگه دوباره opera رو ببندم باز باید این مراحل رو از اول تکرار کنم. اما firefox در عرض 15 ثانیه وصل میشه و قابل استفاده است.نقل قول:
بعد این به کنار نسخه جدید firefox Quantum سرعتش فوق العاده است و دیگه نیاز به استفاده از هیچ plug-in خارجی نداره برا همین از resources کامپیوتر هم کمتر استفاده میکنه و خیلی سبکه.
راه برای دور زدن فیلتر زیاده اما سریع ترین و بهترین راهی تا الان پیدا کردم اینه
درسته ورژنهای قبلی اپرا مشکل داشتن ولی آخرین ورژنش سرعت خوبی داره و مشکلات قبلی رو ندارهنقل قول:
البته هر کی بالاخره راهی پیدا میکنه و هر کدوم براش بهتر جواب میده بهتره همون رو بره
در مورد پو لیها خارجیش اکسپرس وی - پی ان البته فعال سازش تو نت و کانالای تلگرامی هس و داخلی هم گذر - آنلاین سرعت خوبی داره
سلامنقل قول:
دوستان خرید مودم اوتدور نسبت به داخلی ها بهتر نیست ؟ .. لطفا راهنمایی کنید که کدوم رو بگیرم . نمایندگی میگه برای هر دو پوشش داری
سلامنقل قول:
دومی جواب پس داده
۲۱۰۱نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
از بین سه مدل اول gp-2101 بهتر از بقیه هست ، مودم اوت دور هم مزایای خاص خودش رو داره هم سیگنال و کیفیت لینک بهتری میگیرید هم اگر یک دکل در مجاورت شما مشکل پیدا کرد یا از شبکه خارج شد شما میتونید از دکل هایی که کمی دورتر هستند سیگنال بگیرید که البته این مورد بستگی به وضعیت پوشش و محل نصب مودم داره.من جای شما بودم حتما اوت دور میگرفتم ولی این رو هم به یاد داشته باشید که مودم اوت دور هزینه های جانبی مثل روتر جهت استفاده wifi و کابل مرغوب که گران هست رو هم داره و فقط هزینه خود مودم نیست .البته اگر در طبقات بالا هستید نیازی به مودم اوت دور نیست و همون مودم داخلی سیگنال قوی بهتون میده.نقل قول:
فرقی نمیکنه از کدوم سیم کارت استفاده کنید چون هر نوع سیم کارتی که توی مودم بزارید به شبکه ی td وصل میشید نه fdd و در واقع سیم کارت فقط یک نوع مجوز برای اتصال به شبکه هست که ربطی به پینگ نداره ولی اگر مودم شما tf-i60 باشه در حالت td و fdd میتونه پینگ متفاوتی داشته باشهنقل قول:
هر چند خیلی از دوستان اینو میدونن ولی من یک بار دیگه برای اونایی که نمیدونن میگم :
مودم های معمولی TD-LTE فقط به شبکه td وصل میشن نه به 4g گوشی حتی اگر سیم کارت معمولی روش بزارین بازهم به td وصل میشه چون فرکانس ها متفاوت هستند و بر روی این مودم ها فقط فرکانس نسل ثابت تعریف شده و فقط مودم tf i60 هست که میتونید هم در حالت td ازش استفاده کنید هم در حالت ّFDD یا همون 4g که با گوشی استفاده میکنید.
سلام
در نامحدود یکماهه سرعت ۲ مگابیت
حداکثر سرعت دانلود چقدر برای شما بوده؟
ممنون از راهنمایی شما .. مورد اخر اینکه ایای این اینترنت ثابت به درد iptv میخوره ؟ .. من فقط برای این منظور میخوام استفاده کنم و اصلا نیازی به دانلود ندارمنقل قول: