دوست عزیز با تشکرنقل قول:
من میخوام رو گلاکسی نوت استفاده کنم.باید فیشش اوفقی باشه نه زاویه دار.
راستی مدل beats tour چطوره؟
Printable View
دوست عزیز با تشکرنقل قول:
من میخوام رو گلاکسی نوت استفاده کنم.باید فیشش اوفقی باشه نه زاویه دار.
راستی مدل beats tour چطوره؟
رضا اُمیدووو عزیز با این اوصاف ریسک نمی کنم . یه چیز که تو بازار جهانی مطرح باشه و نیاز به آمپ نداشته باشه چیه ؟ اصلاً یه ارفون بگو نیاز به آمپ نداشته باشه و تو بازار ایران یافت بشه ( پاپ . سنتی . دنس . الکترونیک . رپ و هیپ هاپ ) سبک هایی که گوش میدم .نقل قول:
سورس : سانسا کلیپ +
خب اینی که شما میگی میشه تقریبا همه چیز... اگر بودجه اتون رو مشخص کنید دوستان خیلی بهتر میتونن راهنماییتون کنن. حول و حوش 100 تومن انتخابای خوبی میتونید داشته باشید که آمپ نخوان. مثل Klipsch S4 یا Audio Technica S55 یا jays threeنقل قول:
بالاخره دیروز K 99 رو گرفتم.با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن و با تشکر ویژه از آقا رضا:11:
از شرکت "بنیان سیما صوت" به قیمت 80 تومن گرفتم.خیلی هم خوش برخورد بودن.:46:
الانم تو مرحله burn-in هستم.:31:
اون مدل موجود نیست متاسفانه نظرت در مورد مدل 8200 چطور ه؟نقل قول:
ممنون رضاجان ،نقل قول:
اسم شرکت به لست نمایندگی ها و لیست قیمتش رو به تاپیک قیمت اضافه کردم.
ممنون
audeo phonak احتیاج به آمپ نداره با پلیر شما هم خیلی خوب مچ هست و قیمت مناسبی هم داره. البته ایران نیستنقل قول:
گفتن که لیستشون آپدیت نیست.بهتره قبل از خرید استعلام قیمت کنین.نقل قول:
بودجه نامحدوده . حالا شما بهترین رو که با پلیرم مچ باشه بگونقل قول:
طرف راک و متال و هوی و این چیزا هم اصلاً نیستم ! و اون سبک هایی که گفتم رو گوش میدم .
ایران بودن ـش مهمه دوست عزیز با اینحال مدلی که فرمودید برای تهیه ـش از خارج تلاش میکنم . مدلی که با سبک ها و سورسی که نام بردم مچ باشه و بشه داخل ایران تهیه ـش کرد رو هم نام میبرید ؟نقل قول:
راستی پیزفول عزیز من الآن رفتم تو سایت ـش . منظورم audeo phonak هست . دقیقا کدوم مدل ـش رو برای من پیشنهاد میدین ؟
آخه يه نفر جواب بده اين مدله خوبه يا بد يا حتي با 100تومن چي بخرم[
Creative EP-3NC
دوستان Sennheiser PMX 60 چطوره؟ از کجا بخرم؟