مشاوره خرید گیرنده دیجیتال بین سه مورد
سلام
مدتیه قصد دارم گیرنده برای خونه بگیرم. با کمک بچه های فروم و جستجو تو بازار بین سه گزینه موندم. اگه دوستان بتونن راهنمایی کنن زودتر تا قبل انتخابات برم بخرم.
من نتایج بررسی هامو میگم دوستان نظر بدن
قبل هر چیز بگم که چون فکر میکنم بلوسنس تو بازار نباشه اونو از لیست حذف کردم وگرنه انتخابم همون بود(اگه کسی جایی رو سراغ داره که هنوز T14+ بفروشن، بگه)
و استر هم چون مطمئنا از صدای AC3 ساپورت نمیکنه گذاشتمش کنار
گزینه اول: سما (قیمت: 110 هزار تومن)
- سما که همون الکومکس ـه با ساپورت و گارانتی عرشیان و شاید کمی ارتقای نرم افزاری
- گیرندگی خوب
- پلیر خوب با پشتیبانی اکثر فرمت ها
- پشتیبانی واقعی (Full HD (1080P
- پشتیبانی صدای دالبی دیجیتال
- پشتیبانی صدای DTS (دو کاناله)
- به طور کلی صدای 5.1 کاناله رو ساپورت نمیکنه (این فرمت صدا در MKVهای حجیم و برخی DVD-VOBها هست)
- نمیدونم فرمت صدای AC3 (لااقل دوکاناله) رو ساپورت میکنه یا نه (چون بیشتر DVDها، AVIها این فرمت صدا رو دارن به صورت دوکاناله) (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)
- و مورد آخر سایز زیرنویسه که آیا درشت هست یا نه؟ (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)
------------------------------------------------------------------------------------
گزینه دوم: لومکسی 1009 (قیمت: بین 85 تا 101 هزار تومن)
- گیرندگی خوب
- پلیر خوب با پشتیبانی اکثر فرمت ها
- پشتیبانی صدای 5 کاناله و دالبی دیجیتال ؛ اینو فقط توی سایت مشهدشاپ من دیدم. مطمئن نیستم بتونه 5 کاناله رو ساپورت کنه (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)
- ظاهرا عدم پشتیبانی صدای DTS
- دستگاه لومکسی 1007 رو که بچه های فروم گفتن صدای AC3 رو ساپورت نمیکنه. در مورد 1009 نمیدونم (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)
- و مورد آخر گفتن سایز زیرنویسش کوچیکه؟ (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)
-------------------------------------------------------------------------------------
گزینه سوم: پروویژن (قیمت: حدود 100 هزار تومن)
- اول از همه کدوم مدلش جدیدترین و بهترینشه؟ X10؟؟؟
- پلیر خوب با پشتیبانی اکثر فرمت ها (به قول یکی از دوستان در
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)
- در مورد مدل X5 گفته شده که زیرنویس SRT فارسی رو جدا جدا نشون میده ولی در عوض sub/idx رو ساپورت میکنه. در مورد X10 چی؟ آیا sub/idx ساپورت میشه؟ (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)
- توی سایت provision.ir گفته پشتیبانی از AC3-dolby درسته؟ اون دوستمون هم در مورد X10 گفته صدای 5 کاناله پشتیبانی میشه؛ ولی یه دوست دیگه در مورد X5 گفته AC3 ساپورت نمیشه و VOB بدون صدا پخش میشه؟ (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)
- ظاهرا عدم پشتیبانی صدای DTS
- و مورد آخر سایز زیرنویسه که آیا درشت هست یا نه؟ (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)
---------------------------------------------------------
اینایی که به ذهنم رسید رو گفتم اگه موردی جا مونده لطف کنین بگین