سلامنقل قول:
اقای نماینده 2 سوال:
1. مدل های 2012 کی وارد ایران میشن و کلا علت اینکه مدل های هر سال پاناسونیک، سال بعد وارد ایران میشن چیه؟
2. ایا امکان داره مدلهای 2012 به دلایلی مثلا تحریم وارد ایران نشه؟
ممنون و متشکر
Printable View
سلامنقل قول:
اقای نماینده 2 سوال:
1. مدل های 2012 کی وارد ایران میشن و کلا علت اینکه مدل های هر سال پاناسونیک، سال بعد وارد ایران میشن چیه؟
2. ایا امکان داره مدلهای 2012 به دلایلی مثلا تحریم وارد ایران نشه؟
ممنون و متشکر
1- بدلیل شرایط بد اقتصادی و یک سری مشکلات احتمالا حتی ممکن است امسال مدل های 2012 وارد بازار ایران نشود ولی هنوز نمیشه این موضوع رو قاطعیت گفتنقل قول:
ولی درمورد ورود با تاخیر کالا به ایران معمولا دلیل متفاوتی وجود دارد ولی بزرگترین دلیل همیشه موجود بودن مدل های سال قبل در انبار نماینده ایران -گاهی هم موضوعاتی مانند استاندارد کالاها و گمرکی موجب میشه که کالا دیرتر وارد بازار ایران بشه
2- سوال دوم شما رو در قسمت اول جواب دادم ولی به احتمال زیاد بله- برای اطلاع شما بعضی از مدل های جدید در مناطق جنوبی ایران بصورت قاچاق موجود می باشد
نقل قول:
برای مصرف خانگی بنده پلاسما رو کلا می پسندم ( نظر شخصی من )
ولی توجه داشته باشید چون شما فرمودید گیم باز هستی هر دو مدل بالا معایب و مزایایی برای شخص شما داره
کلا ال سی دی قدرت پاسخ گویی پایین با تصاویر با سرعت بالا داره در نظر بگیرید که شما گیم باز هستید و در بازی های که مدام شخصیت و ایتم ها در حال حرکت با سرعت بالا هستند با جا مانده تصویر چه اتفاقی برای چشم شما می افته توجه داشت باشید قدرت پاسخ گویی بر حسب میلی ثانیه است
در مورد پلاسما بالا تنها عیبی که برای شما می تونه داشته باشه اینه که اگر تصاویرثابت با مدت زمان بالا بصورت ثابت بماند مثلا بازی رو استپ کنید برای چند دقیقه ( بالا 5 دقیقه) یا جای تو بازی باشه که شخصیت بازی رو برای مدت زمان طولانی رو صفحه تی وی بصورت ثابت باشه اون موقع تی وی شما اصطلاحا برن میشه یعتی تصاویر در لایه های پلاسما ( پنل )تی وی شما برای مدت زمان کوتاهی باقی می ماند البته اگر ادم حساسی باشید و به جزییات تصویر بیشتر از اون چیزی که باید باشه دقت کنید
به هر حال دوست عزیز بنده خودم هم ایکس باکس دارم و تی وی خودمم هم پلاسما است
انتخاب با شما است
یا علی
دوستان الان با 3 میلیون سایز بزرگ چی مدلی میتونم بگیرم پلاسما؟
فقط P50ST30 تازه اگه شانس بیاری با این قیمت پیدا کنی .نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز تو مدل های با گارانتی شما فقط می تونید 50U30 و 50UT30 خرید کنید
ولی بدون گارانتی می تونید مدل 50ST30 البته اگر پیدا کنید خریداری کنید چون قیمت همین مدل با گارانتی الان حدود 3600 شده
درود دوستان
خواستم نظرتون رو در مورد 50 اینچ سه یعدی ، سری vt30 بدونم !؟
پلاسمای خوبی هست ؟!
جدید تر از این که توی بازار ایران موجود باشه ، چی داریم ؟! و یا شاید بهتر از این !
قیمت مهم نیست
1 سوال دیگه ، اینکه این مدل 55 یا 60 اینچ هم داره یا خیر ؟!
مرسی
کسی نیست اینجا در مورد کالیبره کردن راهنمایی کنه - اگه جاش اینجا نیست و تایپیک مخصوص داره لطفا راهنمایی کنید
می دونم که دستگاههای مخصوص و گران میخواد و تو ایران امکانش نیست ولی شنیدم thx بلوری هایی داره قابلیت کالیبره کردن اتوماتیک دارن . اینا چطوره حتما باید سخت افزارری باشه و با بوری پلیر اجرا بشه یا من اگه این بلوری رو دانلود کنم و از توی کامپیوتر روی تلوزیون اجراش کنم هم میشه ازش استفاده کرد ؟
خوبه ولی 50 اینچش تو بازار تهران که نبود، من می خواستم بخرک که پیدا نشد.نقل قول:
مدل بالاتر از این ، پلاسما ، چیزی داریم ؟!نقل قول:
شیراز هست ، 4500 و 4200 من 2 جا قیمت دادن بهم !