Football Kits for GTA IV
We have released the Soccer Kits Patch V 0.5 for GTA IV. This patch includes Kits for Real Madrid, Barcelona and Manchester United
حجم فایل: 15.32 مگابایت
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=35649
Printable View
Football Kits for GTA IV
We have released the Soccer Kits Patch V 0.5 for GTA IV. This patch includes Kits for Real Madrid, Barcelona and Manchester United
حجم فایل: 15.32 مگابایت
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=35649
کلا بازی مشکل داره. اینم مشکل دزدیدن بازی دیگه.این بازی از بیست درصد گرافیک و cpu استفاده می کنه.نقل قول:
این چیه؟
بازی فوتباله واسه gta ؟
یکم توضیح میدین در موردش؟
دوستان خواهشا منو راهنمایی کنیدنقل قول:
احنمالا لباس این تیمارو اضافه میکنه ! :10:نقل قول:
من که جفتشونو زدم کشتم - :41:نقل قول:
.
.
کسی نیست؟
نقل قول:
خدا صبرت بده ! منم یه بار مثل تو شدم - اشکالی نداره از اول برو کیفش بیشتره !!! من که از اول رفتم خیلی حال میده !:18::21:نقل قول:
دوست عزیز احتمال 200% اگه گرافیکتو آپدیت کنی خوب میشه - من خودم قبل از آپدیت گرافیکم 10 فریم میگرفتم اما حالا حدود 30 فریم میگیرم - البته رمتم اگه 2 گیگ میبود خیلی بهتر میشد ( رمت کمه ) . موفق باشی :40:نقل قول:
عزیز من سمت چپی رو زدم .نقل قول:
دوستان میگن سمت راستیه بعضی جاها خیلی به کار میاد .
دوستان من تو دو تا مرحله گیر کردم
یکی اون که میره اون دختره رو میدزده همون که میره از تو اینترنت ماشینش رو میبینه صورتی هست بعد صبح بهش زنگ میزنه میرن سوار ماشین میشن که تست کنن بعد نیکو ماشیونو زورکی میبره یه جایی بعد از اون باید بری تو یه اتاقی نزدیک دختره میشی e رو میزنی میزنه تو گوشش هرچی میزنم نمیدونم باید چیکار کنم هیچ فرقی نمیکنه؟چرا؟؟؟؟
یکی دیگه اون که با اون یارو پسره که شبیه به دخترا حرف میزنه و شکلک در میاره باید ببریش پارک بعد تو پارک هی میدوئه و وای میسه نرمش میکنه بعد هم میگه تو نتونستی مرحله رو انجام بدی و میره از اول میاد اینو باید چیکار کنیم؟؟؟؟
چه تنبل شد این تاپیک بابا اون اول تا پست میزدی یه دقیقه ایی جوابت رو میدادن ها الان یه ساعته هیچ خبری نیست
بازی مشکل داره که از بیست درصد گرافیک استفاده می کنه. یعنی گرافیک هر چی باشه هشتاد درصد کاهش پیدا میکنه. وقتی بازی اجرا می کنی task maager هم باز کن و ببین چقدر از cpu استفاده میکنه.نقل قول: