بخشنامه رو بزارید اینجا لطفانقل قول:
بانک مرکزی خیلی چیزا تکلیف میکنه ولی بانکها کار خودش رو میکنن!
Printable View
بخشنامه رو بزارید اینجا لطفانقل قول:
بانک مرکزی خیلی چیزا تکلیف میکنه ولی بانکها کار خودش رو میکنن!
زیان ده ها ممکنه دیگه بسته بشن ولی عموما واگذار میشن به شرک های دیگه که امکان مدیریت صندوق رو دارن با توجه به اینکه بانکها منع شدن طبق بخشنامه...نقل قول:
دوستان سوالی داشتم
اگر با سند خونه ، قبلا وام گرفته باشیم ( شرایط وام مذکور طوری بود که باید سند هم میذاشتیم ) . سوالم اینه تا این وامی که گرفتیم ، قسط هاش تموم نشده باشه ، دیگه نمیشه با همین سند یک وام بسیار کوچک دیگه گرفت ؟ لازم به ذکره وامی که سند خونه براش ارائه شد 7 میلیون و وام جدیدی که میخوام بگیرم 3 میلیون هستش . لطفن با دقت بخونید و اگر مطمئن هستید پاسخ بدین
سند مگه تو رهن نیست؟نقل قول:
تا تسویه حساب وام خیر نمیشه. مگر اینکه خمون بانک باشه و اشنا داشته باشین! کوچک بزرگ بودن وام هم ربطی نداره! برا 7 میلیون شما سند گزاشتین؟!دمت گرم!
از این دستورالعملها زیاد دیده شدهنقل قول:
بانک تا خودش براش مشکلی پیش نیاد هیچ تغییری در رفتارش ایجاد نمیکنه.
سلام
من حساب گنجينه سپهر دارم و هر ماه ٥٠٠ تومان قسطش رو پرداخت ميكنم
و يه حساب روز شمار بانك آينده
حالا يه سوال دارم
سودي كه بانك آينده بهم ميده ٢٢٪ هستش ولي گنجينه سود ١٥٪ ميده تازه اونم ١ ساله!
به نظرتون ارزش داره كلا گنجينه رو خالي كنم؟
بانك صادرات بهم ميگه از اونجا كه بانك آينده كسري داره اين بازي رو در آوردن!
سلام دوست عزیز. حتما اینکارو بکن منم گنجینه سپهر داشتم نهایت سودی که میدادن 15 درصد بود.حسابو بستم بردم بانک آینده سپرده آینده ساز باز کردم با شرایط خیلی بهتر. به مبلغ اولیه 23 درصد سود میده و به مبالغی که اضافه میکنی 21 درصد میده.یه حساب کوتاه مدت 22 درصدم دارم. بانک آینده مطمئنه همین اواخرم برترین بانک تحول ساز خاور میانه از نظر موسسه یورو مانی شده. بانکای دیگه زورشون میگیره که بانک آینده موفق شده منابع مالی خوبی جمع کنهنقل قول:
سلام
کسی اینترنت بانک ملت رو استفاده می کنه که بگه باید کدوم گزینه رو برای انتقال وجه هم به شماره حساب و شماره کارت طرف استفاده کرد؟ من نتونستم و مجبور شدم از اینترنت بانک پاسارگاد که خیلی راحت و عالی هست این کار رو انجام بدم. من گزینه "حواله به کارتهای شتاب" رو انتخاب کردم که یک فیلدی هست بنام "شناسه واريز کننده" که راهنماش هم خوندم و چیزی سر در نیاوردم. واقعا بانک و سایت مزخرفی داره این ملت.
"شناسه واريز کننده" را خالی بزاریننقل قول: