بچه ها وارد بازی میشم این ارور میاد و نمیتونم برم بازی کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بچه ها وارد بازی میشم این ارور میاد و نمیتونم برم بازی کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش اینا اسکین های org نیستن و یه نرم افزار هست رو اسکین default نصب میکنه و دیگه اسکین معمولی هیرو نیست و فقط شکل هیرو رو تغییر میده و صدا و ... رو نه ! اصلا ارزش نداره !
لول e ، سیویر اینجا چیکاره هست ؟ اولا نمیزاره اصلا رنگار بهش برسه فقط کافیه بوم رنگ رو درست بزنید و یکم اینور اونور برید و باز دوباره یه بوم رنگ و 2 بزنید و 6 و 3 و برید روش باز یه 2 و 1 و چند تا اتک دیگه چیزی ازش نمیمونه !نقل قول:
من اصلا امروز نمیذاشتم gp بهم بچسبه گریش رو درآوردم دقیقه 12 بود 106 تا مینیون زده بودم ، اصلا تو بیس نرفتم تا دقیقه 15 و 1 دونه هم نمیزاشتم از دستم در بره مگر اینکه یارم بد اتک بده که نه خودش بگیره نه من !
یه دست aram هم نمی تونیم بزنیم چه وضعیه اخه زندگیه داریم :grrr:
ارزش نداره ؟ مگه میخواد بخره که ارزش نداره:n02:نقل قول:
داداش اینا اسکین های org نیستن و یه نرم افزار هست رو اسکین default نصب میکنه و دیگه اسکین معمولی هیرو نیست و فقط شکل هیرو رو تغییر میده و صدا و ... رو نه ! اصلا ارزش نداره !
بله همونطور که دوستمون اشاره کردن این برنامه ها اسکین های خود بازی یا اسکینی که شما میخوای (یعنی میسازی) رو برات روی دیفالت نصب میکنه و فقط هم برا خودت قابل نمایشه
به هر حال به نظر من برا کسی که فقط میخواد با داشتن اسکین حال کنه نه پز دادنش به دیگران خیلی هم مناسبه
فقط قبل هر پچ جدیدی که میاد باید دیزیبلش کنید چون که ممکنه یه سری مشکلات ایجاد کنه
حالت کلی رو گفتمنقل قول:
البته Veigar کابوس همه AP ها هستش با اون اولتش :|
گرچه Harass کردن باهاش واسه ما ایرانیه سخته به خاطر پینگ، اما اگه یه استان کنی بعد اون چیز خوشگله که اسمش یادم رفت رو بزنی (همون اسپل اصلی دمیجش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تقریبا طرف به فنا رفته
خیلی هم سخت نیست به هر حال ما که ایرانی هستیم و نت های خوشگل داریم
و به لطف این نت ها باید بعد یه مدت توانایی پیش بینی حرکات دشمن تا چند ثانیه رو داشته باشیم
اگر میخواهید بازی رو فریم به فریم بازی کنید
اگر میخواهید تا 10 ثانیه حرکات دشمن رو پیش بینی کنید
اگر میخواهید بازی رو با تمام وجود و حالی که خود ریوت هم فکرشو نمیکنه بازی کنید
از ایران اینترنت بگیرید
اقا من تو خماریم کسی کمک کنه
نقل قول::n29: ?Am i the only one who does not like herنمیدونم چرا ایرانی جماعت کلا شیفته این بشر فورسیکن هست :دی
دوستان wow باز اطلاع دارن که من دیوانه sylvanas هستم و همه اتاقم پره از پوسترهاش
عشق من و سیلواناس جون یه شبه نیست یه عشق 7-8 ساله است. :n08:
دادا Internet explorer>tools>Internet option>Advanced>security>نقل قول:
گزینه هایی که به Certificate مربوط میشه رو off کن
جک نگو بابا Rengar هر 40 ثایه یبار adcهارو با ultimet 2hit میکنه :n01:نقل قول: