دیشب ساعت 9:30 شارژ نداشتم رفتم 2 گیگ شارژ از مخابرات خریدم از دیشب فقط سایت عصر ایران و زومیت رو باز کردم در حد 2 ساعت از مطالبشون استفاده کردم الان دیدم 430 مگش کم شده :blink:
کل آرشیو مطالب این دوتا سایت رو دانلود میکردم 400 مگ نمیشد !
Printable View
دیشب ساعت 9:30 شارژ نداشتم رفتم 2 گیگ شارژ از مخابرات خریدم از دیشب فقط سایت عصر ایران و زومیت رو باز کردم در حد 2 ساعت از مطالبشون استفاده کردم الان دیدم 430 مگش کم شده :blink:
کل آرشیو مطالب این دوتا سایت رو دانلود میکردم 400 مگ نمیشد !
نقل قول:
واقعا فاجعس ظاهرا مخابرات شده دز*د سر گردنه و هیچ نهادی هم نمیتونه جلوشو بگیره:n04:
دوستان سلام
الان داشتم تعرفه ها رو نگاه میکردم دیدم تعرفه های شاتل و اریافون بهتر از مخابرات هستن هر دو هم به خط من سرویس میدن به نظر شما من یه سه ماهه دو مگ یا یک مگ میخوام بگیرم از اریافون بگیرم یا از شاتل؟
اریافون هم مثله مخابرات برا خودش ترافیک میندازه یا نه؟ و اینکه پنل کاربریش با مخابرات یکیه یا زکل از هم جدا هستن؟
در ضمن من الان از مخابرات سرویس دارم میتونم پورتم رو از سرویس مخابرات بیارم بیرون؟ یا ....
Sent from my HTC One X
دیگه این فری گ.ی.ت هم داره به تاریخ میپیونده. دیگه داره زورش تموم میشه یه ویدئو بخای تو یوتوب باهاش ببینی 4 ساعت طول میکشه لود شه. من که دیشب رفتم 5 تومن دادم یه سرویس inet یه ماهه گرفتم مثل موشک ویدئو ها رو هم لود میکنه هم میتونه دانلود کنه. دیگه عمرتون رو پای این فیل کش نذارید. :n21:
سرویس inet چیه ؟نقل قول:
من از آریا فون تقاضا دادم ، نوشته منتظر رانژه شدن خط باشید.... امیدوارم زود راه بیوفته
یه نوع فیل کشه جدیدهنقل قول:
از من همینطوره 4تا سایت باز میکنم 500 مگ کم میکنه.باید یه اعتراضی چیزی بکنیم از عنوان کردن توی امضا هامون توی فروم ها تا شکایت به ادرسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر چند اینها دستاشون توی جیب یکدیگست و فکر نمیکنم اثری داشته باشه....
به نظر من کسی به این حرفا گوش نمیده چون فکر میکنن توطئه کردیم و دروغ میگیم که دیگران از این سرویس بی همتا!!!! بهره مند نشند و سرویس بی نظیر ما بدلیل شلوغی خراب نشه!!! (البته تا حدی هم حق دارند چون از این رفتارهای سخیف و زشت در ما ایرانیها کم نیست!)نقل قول:
آقا اینترنت مخابرات بگیرید خداست! اصلا تو دنیا تکه . ۱۰ گیگ دانلود میکنی یه گیگ کنتور میندازه!!! همون یه گیگم سر ماه جای اینکه هزینشو بکشن روی قبض، یه چک میذارن روی قبض و میدن یوزر، جهت قدردانی استفاده از سرویسشون!!!!
والا با اون نوناش!
همین بازرسی مخابراته فرمان دزدی رو صادر میکنه خیالت راحت !نقل قول:
یکی از دوستام وایمکس مبین نت داره هر وقت شارژ میکنه 1 گیگ میخره بش میگفتم 1 گیگ به کجات میرسه میگفت همین 1 گیگ برا 1 ماه وب گردی کافیه اونوقت ما 4 گیگ کمتر بگیریم تا بیام از سایت مخابرات بزنیم بیرون تمام شده !
درست حساب کنی دارن هر گیگابایت رو به قیمت 10 تومان میکنن تو پاچمون ما هم صدامون در نمیاد !
اونايي كه طرح نوروزي دارن سرعت شبانه شون تو اين يكي دو هفته چقدر هست ؟ برا شماها هم كم شده ؟؟؟ بگيد dlc هستيد يا نه ؟