من هم امیدوارم. شما گفتین آرزوی دو ساله ام. منظورتون وایمکس ایرانسل با سرعت 2 مگ هستش؟ اگر همین هست میتونم بپرسم شما کجا زندگی میکنید؟
ضمنا اگه شما توی شهر ری یا قم زندگی میکنید به راحتی میتونید بفهمید که آیا انتن کار گذاشتن یا نه. البته راحته راحت هم نه باید تمام بی تی اس های موجود در جائی که زندگی میکنید رو نگاه کنید و ببینید که آیا تجهیزات وایمکس روش نصب شده یا نه اگه نصب بود که باید منتظر اعلام سایت ایرانسل باشید اگه که نه، هم باید منتظر نصب و هم اعلام سایت باشید.
راستشو بخواین وقتی وایمکس ایرانسل شروع به فعالیت کرد من دیال آپ داشتم و باخودم گفتم که میرم وایمکس میگیرم تا از دیال آپ راحت بشم اما وقتی متوجه شدم که همه جای تهران پوشش نداره خیلی ناراحت شدم. یک روز که سوار بی آر تی بودم ناگهان چشمم افتاد به یک بی تی اس ایرانسل که به نظر میرسید یک سری تجهیزات به نسبت بی تی اس های دیگری که میدیدم اضافه داره. وقتی به خونه رسیدم سریعا رفتم تو سایت ایرانسل تا ببینم آیا اونجایی که اون بی تی اس مستقر بود پوشش وایمکس داره یا نه. دیدم که در اونجا پوشش عالی هستش پس مطمئن شدم که اون تجهیزات مربوط به وایمکس هستش. دوماه بعد که من در محل در حال گذر بودم دیدم که روی یکی از بی تی اس ها همون تجهیزات نصب شده است و دقیقا 15 روز بعد محله ما هم به پوشش وایمکس اضافه شد.
غرض اینکه بهترین راه این هستش که بی تی اس های ایرانسل محله تونو چک کنی تا مطمئن بشی.