سلام
این elcomax mv200 2012 دله مارو برده بس که تعریفشو کردن ، کسی با این مدل کار نکرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه دوستان با این مدل کار کردن نتیجشو بگن لطفا..:11:
Printable View
سلام
این elcomax mv200 2012 دله مارو برده بس که تعریفشو کردن ، کسی با این مدل کار نکرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه دوستان با این مدل کار کردن نتیجشو بگن لطفا..:11:
سلامنقل قول:
همونه، برو تو صفحه ی محصولات.
من میخوام یه دستگاه تلویزیون دیجیتال برای مادر بزرگم بخرم
ماکسیمم حدود 60 تومن میخوام خرج کنم
چه مارکی خوبه؟
الان که جیزی تو بازار با این قیمت نیست . هفته دیگه احتمالا 318 و 236 denay رو پیدا میکنینقل قول:
البته باید دقت کنی ببین کی تعریف میکنه :دینقل قول:
باسلام خدمت همه
اساتید راهنمایی کنند لطفا
من rs77رو خریدم و آمپ 520روش هست این آمپ 3ورودی hdmi داره که رو یکیش زده bd و بعدی dvd وبعدی هم tv/sat یدونه هم زده out hdmi که میشه خروجی آمپ که وصل میشه به tvحالا من2تا دستگاه دارم می خوام وصل کنم یدونه ماهواره و دی وی دی کاره خاصی باید انجام بدم میشه از این همه کابل کامپونت و کوکسیال و غیره استفاده نکرد و بهترین کیفیت داشت و مورد بعدی کابلی که جهت استفاده وصل کردن به آمپ خیلی معمولی و نازکه از همین هایی که رو اسپیکر معمولیا هستش اونا رو هم باید عوض کنم ؟راستی یادم رفت بهترین نوع کابل برای وصل کردن اسپیکر به آمپ چه مارکیه یه مدل متوسط هم لطفا معرفی کنید
سلام..نقل قول:
آره دقیقا،البته مشخصاتش تو سایتش هست و خوب به نظر میاد...
فعلا منتظر جواب تست دوستان هستم..
نمایندگی قائمشهر گفت elcomax mv200 2012 امروز به دستش میرسه و تا یکشنبه میزاره برای فروش..
قیمت بین 94 تا 97 ..:41:
باسلام و ممنون از davood-dجایی تو تهران هست که نمایندگی Marantz باشه این آمپلیفایر رو نتونستم جایی گیر بیارم
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
آمپلی فایرpm6004همراه پلیر6004
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما تونستين خروجی تصوير از HDMI Out بگيرين ؟
اگر 2 هفته ای صبر کنی به نظرم بد نیست . یکم قیمت دلار نوسانش باعث شده قیمتها تغییر کنه .نقل قول: