نقل قول:من به مدت یکماه دقیقا همین وضعیت رو داشتم :21: ولی الان دو شب هست بهتر شده..:20:نقل قول:
این دانلود دو شب گذشته هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:من به مدت یکماه دقیقا همین وضعیت رو داشتم :21: ولی الان دو شب هست بهتر شده..:20:نقل قول:
این دانلود دو شب گذشته هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز عید که دیگه تموم شد!:31: ولی اگر تهران هستی تا 15 رایگانه. اول حتما تست کن ببین رایگان هستی یا نه.نقل قول:
یا مشکل از لینکاس ، یا اینکه این چند روزه اینجوریه ...نقل قول:
لینکهات چیه؟ از من سرعت دیشب خوب بود. اون 40 هم کمه،مشکل سرعت پیدا کردی؟! تو روز باید رو 60-70 باشی شبها هم دیگه بین 20-45 اینا.
چون اون موقع که کلا رایگان بود ، لینک مستقیم رپیدشیر رو 65 میگرفتم ....
حالا کلا شلوغ بودن تاثیری هم تو سرعت داره یا نه؟؟؟
من یادمه وقتی میخواستم بگیرم ، به مسئولش گفتم : " تو منطقه ما 50 نفر متقاضی داریم ، پس سرعتمون بالاس " . یارو گفت : " نه ، یکی از ویژگی های شاتل اینه که چه تعداد 1 نفر باشه چه 500 نفر سرعت تغییری نمیکنه ".... حالا نمیدونه راسته یا دروغ ...
حالا جالب اینجاس ماله یکی از دوستام سرعتش به شدت افت کرده بود ، رفتیم مشکلو گزارش کردیم ، یارو گفت که شما حتما بعدازظهر کار میکردی ، همون ساعتی که خیلی شلوغه !!!! :31:
من خودم آرت هوم دارم و مثل سیب زمینی! شب و روز و تعطیل و غیر تعطیل برام فرقی نداره !!!:31:نقل قول:
راستی یکی از دوستانم که اکو512 داره به من گفته بود چند وقته ترافیکش رایگان شده من باور نکردم!
شما با آرت هوم فيلم و... هم دانلود مي كنيد ؟ چقدر طول ميكشه ؟نقل قول:
من خودم آرت هوم دارم و مثل سیب زمینی! شب و روز و تعطیل و غیر تعطیل برام فرقی نداره !!!
نه من دانلودهام رو میدم به همون دوستم که اکو512 داره دانلود کنه !نقل قول:
البته با یوزرنیم و پسورد من میره که ترافیکش نامحدود بشه !!!!
چرا این تاپیک اینقدر شلوغه؟!
شاتل شرکت خوبیه؟
اینجا خونه دوم شاتلی هاست :31:نقل قول:
بستگی داره ازچه نظر میپرسی !
شرکت خوبیه بدک نیستتا حالا که ما راضی بودیم ولی من اگه تهران بودم از شاتل سرویس نمیگرفتم نمیگم بده ولی بهتر از شاتل هم هست تو تهران :46:نقل قول:
نقل قول:
کاملا تایید میشه :31:
از شاتل نمایندگانی تو این تاپیک هستند که پشتیبانی و بخش فنی شاتل رو بر عهده دارن که خیلی مفیده :31:
سلام دوستان
من میخوام از شاتل adsl+2 بگیرم کسی نمیدونه که مودم smc رو ساپورت میکنه یا نه