سلام
دوستان کسی می دونه چرا الان آریافون سرور رو واسه من در ایران نمی زنه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
دوستان کسی می دونه چرا الان آریافون سرور رو واسه من در ایران نمی زنه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر من دیشب مشکلی نداشتم مثل همیشه وصل شد البته با سرعت فوق پائین اما وصل بود.نقل قول:
منم با زدن تاپیک موافقم یکی پیش قدم شه!!
دوست من شبکیه خیلی وقته که (یکسال بیشتره) از اسیاتک جدا شده و دیگر نماینده این شرکت در اصفهان نیست.نقل قول:
شبکیه الان مستقیما با مخابرات سر و کار دارد و دیگر مستقل کار میکنه.
من توی سایت آسیاتک چک کردم هنوز اسم شبکیه در بخش نمایندگان هستش ولی فک کنم همونطور که شما گفتید جدا شده باشن و این اشتباه سایتشون باشه.نقل قول:
آخه اگه نماینده بود که باید طرح ها و تعرفه های آسیاتک رو ارائه میداد ولی الان خیلی با طرح ها و تعرفه های آسیاتک فرق داره.
بله اسمش هنوز هست اما دیگر نماینده این شرکت نیست اسیا تک سایت رو اپدیت نکرده!!نقل قول:
همه شرکتا پوکیدن
با کی بگیریم؟
بلهههههه!
بلاي شبكيه سر ما هم اومد ديشب سر ساعت دو قطع شد هر جاش هم n گذاشتم وصل نشد كه نشد البته من كه از قبلش هم نميتونستم با bridge وصل بشم ولي ديگه با pppoe هم نميشد :n15:
تازه حتي به من زنگ نزدند اطلاع بدند :n24:
خوب دوستان شبكيه اي حالا كجا بريم سرويس بگيريم؟:n13:
پ.ن الان هم باز قطع شد دیگه قطعی تو روز نداشتیم که اونم پیدا کردیم:n03:
تو سایتشون هم اینو زدند ولی نمیدونم مال کی هست
محتوای مخفی: شبکیه
اینم از وضعیت پینگ الان
محتوای مخفی: ping
دوستان میگم بلند بشیم چند نفری بریم دفترشون یا مشکلمون رو درست کنند یا همگی باهم سرویس هامونو جمع کنیم که تو چشم بیاد:n09:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه قطعی دیشب(در واقع امروز 2صبح) اطلاعیه دادن.توی پنلتون (همون ریز مصرف) باید پیغام رو دیده باشید.
اون پیغامی که گذاشتید مربوط میشه به هفته ی قبل که اطلاع دادن.البته اونموقع هم واسه من قطعی بوجود نیومد.:n02:
صبح که چیزی نزده بود تو پنلم الان هم که به کل باز نمیشه پنل اش:n02:نقل قول:
بازهم دیشب شبکیه قطع بود. پشتیبانی هم که معلوم نیست کجاست اصلا جواب نمیده
آدمو پشیمون میکنن
من که توی بهارستان با 1 مگ شبکیه 220 میگیرم(هه هه البته من اولین نفری بودم که از شبکیه به عنوان یوزر فیبر نوری نت گرفته)نقل قول: