توی سی دی تو فایل کرک یک چیزی هست اسمشو یادم نیست باز کنید :10:نقل قول:
Printable View
توی سی دی تو فایل کرک یک چیزی هست اسمشو یادم نیست باز کنید :10:نقل قول:
اگه نبود توی همون فایلی که نصب کرذی توکرک:31:نقل قول:
لیدیز اند جنتلمننقل قول:
یعنی واقعا کسی تا به حال با این مشکل رو به رو نشده که بعد از حدود "یک هفته" احیانا جوابی به ما بده ؟ :9::13:
سلام...دوستان من بد جوری گیج شدم...ببینید من اول کار سیمز3 پایه رو نصب کردم و خیلی راحت اجرا میشد و درست بود...بعد پک لیت نایت رو خریدم... توی سی دی اول و دوم یک بازی سیمز رو نصب میکرد که عکسش رو بالا گذاشتم و فکر کنم نسخه ی اینترنتیش بود؟حالا هم لیت نایت رو نصب کردم که وقتی روش کلیک میکنم مینویسه لطفا سی دیه سیمز اینترنتی رو درون دستگاه قرار دهید!!؟؟آیا برای نصب لیت نایت باید اون سیمز اینترنتیه هم به جز سیمز پایه روی کامپیوترم نصب باشه؟؟آیا برای نصب لیت نایت باید اون کارهای پست اول رو انجام بدم؟ آخه یک نفر گفت لیت نایت سری دوم سیمز هست و نیازی به آپدیت و کارهایی که تو پست اول گفتن رو نداره؟؟؟؟ باید آپدیتش کنم یا نه؟راستی من الان اون سیمز اینترنتیه و لیت نایتو آنیستال کردم و وقتی میخوام همون سیمز اولی رو بازی کنم اونم یک پیغام میده که باید سیمز اینترنتی روی کامپیوتر نصب باشه در صورتی که قبلا که اونو نصب نکرده بودم بازی خیلی راحت اجرا میشد!!!!!!!!!!یک سوال دیگه هم داشتم الان که میخوام دوباره لیت نایتو نصب کنم اونو توی پوشه ی سیمز پایم نصب کنم یا مثل قبلا توی یک پوشه ی جدا بریزمش؟ببخشید طولانی شد میخواستم اگه کسی خواست جواب بده همه چیز رو گفته باشم ولی اگه بازم چیزی لازمه بگید تا اطلاعاتشو بنویسم...مرسییییییییییییی
باید کرک کنی کرک بریز تو سیمز اصلی (پایه) بعد باید سیمز لیت نایت تو درایوی کهسیمر اصل نصب کردی باز کنی (توی فلدر نه) بعد توی همون درایو نصب کنی :10:نقل قول:
همین کاری که گفتین رو کردم نشد!!!نقل قول:
به خدا همه چیزو درست انجام میدم ولی نمیشه...
اصلا این The Sims TM 3 چی هست؟
خود سی دی اپدیت میکنه شاید سی دی خرابه چون من راحت نصب کردم ولی زیاد وسیله نداشت اصلا نصب میشه؟نقل قول:
چه اروری میده کرک کردرنقل قول:
میگه لطفا سی دیه The Sims TM 3 را درون دستگاه قرار دهید...نقل قول:
تازه صفحه ی اولیه ی لیت نایت( وقتی روی آیکنش کلیک میکنی و یک صفحه ای میاد) یک چیزی شبیه به اون سیمز اینترنتیه هست...
راستی اینم بگم که با این که اون سیمز اینترنتیه رو نصب کردم و کرک رو در جای درست کپی کردم بازم میگه سی دیه سیمز اینترنتیه رو بذار!!!:13:
اونایی که خودشون نصب کردن میشه بگن مثلا خودشون چه کارهایی کردن تا مثلا پک لیت نایتو نصب کنن؟
Kit_Kat شما نسخه اصلی رو دوبار خریداری کردید و بالطبع دو بار نصب کردید.
یک بار جداگانه یکبار همراه با لِیت نایت (4 دیسک بود لِیت نایتی که خریدید،درسته؟2 تا خودش 2 تا هم نسخه اصلی)
کلا هرچی نصب کردید پاک کنید با همون 4 تا دیسک لِیت نایت نصب کنید.