از برنامه HDD Regenerator استفاده نکردم.چطور میتونم flash boot بسازم؟
Printable View
از داخل خود نرم افزار hdd regenerator میتونید یک فلش بوتیبل یا سی دی بوتیبل درست کنیدنقل قول:
مرسی.الان نصب میکنم،انجام میدم.
سلام. من یه هارد مکستور80 دارم. کامپیوترمو خاموش کردم. دفعه بعد که روشن کردم ویندوزم بالا نمیاد و ارور میده. تو بوت واسه عوض کردن ویندوز رفتم. فقط یک پارتیشن هست و جلوش هم نوشته unpartioned space و حجم کل هاردمو نشون داده.
از چند نفر پرسدم گفتن هاردت پریده و بدسکتور داره. نمیخوام فایل هامو از دست بدم. لطفا سریع راهنمایی کنید. ممنون.
انجام دادم اما رو 40% یه error داد،یه دونه sector remain bad پیدا کرد.نوشته بود که HDD رو از acdi بزارم رو ide که تو bios رفتم این گزینه رو نداشت.هاردم به... رفت ؟؟؟
اصلا چرا این طور شده ؟ میشه درستش کرد ؟؟
در ضمن به یه کامپیوتر دیگه وصلش کردم. (هارد اون کام رو نکندم.) هارد من رو با پسوند RAW تشخیص میده. واردش نمیشه. میگه میخواین فرمت شه؟
برید تو تنظیمات بایوس رو خوب بگردین باید باشه که حالت هارد رو روی ide بزاریننقل قول:
تحت ویندوز هم یک بار اسکن کنید هارد رو با این نرم افزار
هارد رو به همون سیستم دوباره بزنید و با نرم افزار easuss data recovery که مخصوص همین کار است پارتیشن raw شده را ریکاوری کنید برای اینکار نیاز به حجم اضافه دارین بعد از ریکاوری اطلاعات پارتیشن رو دیلیت کنید ودوباره ایجاد کنید و. فرمت سریع تا درست بشهنقل قول:
نمیشه. گفتم که ویندوزم بالا نمیاد که بخوام روش نرم افزار نصب کنم. :sq_3: