دوست عزیز به چه منظوری شایعه میکنید ؟!!!
یک همچین قانونی در فن آوا نداریم .
دست از شایعه پراکنی بردارید لطفا
Printable View
دوست عزیز به چه منظوری شایعه میکنید ؟!!!
یک همچین قانونی در فن آوا نداریم .
دست از شایعه پراکنی بردارید لطفا
سلام دوست عزیز. من عکسها رو گذاشتم یه نگاه بکنی می بینی 3 شب اخیر چقدر گرفتم در مقایسه با قبل. حتماً به نمایندگی زنگ بزن سؤال کن. به من مشخصاً گفت مصرف شبانه دو برابر روزانس بعد از اون محدود میشه. به والله از خودم در نیاوردم و وقتی که 7 مهر به فن آوا پیوستم هم از طریق کل پیج های این تاپیک و هم از طریق پشتیبانی اطمینان حاصل کردم که شبانه محدود نمیشه و اگر عکسا رو ببینی متوجه میشی با سرویس 1 مگ تو این 1 ماه و 20 روز 340 گیگ گرفتم ولی ترافیک روزانم 25 گیگ بوده! ظاهرن تو نت که سرچ کنی این یک قانونه و 9 ماه پیش تصویب شده، اول مبین نت اجرا کرده بعدش تو شهریور امسال صبانت و 1 ماهی میشه پارس آنلاین و الآنم فن آوا (صبانت و پارس آنلاین مشخصاً بیانیه دادن ولی فن آوا از پشت خط پشتیبانی تأیید کرد). اوناییم که اجرا نکردن مثلاً شاتل مصرف منصفانه داره و آسیاتک تقریباً تمامی پلن هاش شبانه نیم بهاس که اتفاقاً بدتره! قضاوت با خودتون. ضمن این دوستان دیگر فن آوایی هنوز تأیید نکردن. خواهش می کنم نطر بدن.نقل قول:
سلام. منم منتظرم بینم راجع به عکس ها و مطالبی که گذاشتم چی میگن.نقل قول:
بیانیه صبانت رو میزارم:
کاربر گرامی صبانت؛ بنابر سياست تشويقی شركت، ترافيك مصرفی كاربران برای سرويسهای عمومی و اقتصادی بين ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته رايگان میباشد و با توجّه به اينكه تعداد محدودی از مشتركين در ساعات مصرف رايگان به صورت پيوسته و با ابزارهای اشتراکگذاری فايل، اقدام به مصرف بیرويه پهنای باند مینمايند، اين امر باعث شده كاربران ديگر نتوانند از سرويس، شبانه بهطور مطلوب بهرهبرداری نمايند. لذا مقرر گرديد از مورخ 93/6/12 از ساعت 2 بامداد، كليه تعرفههايی كه شبانه آنها كاملاً رايگان بوده و توسط مشتركين خريداری و فعال گرديده، تنها قادر به دانلود 2 برابر مجموع حجم سرويس و حجم اضافه خريداری شده طی دوره سرويس در ساعات رايگان شبانه باشند.
لازم به ذكراست پس از مصرف 2 برابر مجموع حجم قيد شده در بالا، سرعت سرويس مشترك برروی سرعت 12KB محدود میگردد و در صورت خريد حجم اضافي مجدداً قادر خواهند بود كه معادل 2 برابر حجم اضافی خريداری شده، از سرويس شبانه رايگان بهرهبرداری نمايد.
در ضمن به استحضار میرساند سرعت سرويس مشتركين در ساعات شبانه رايگان قبل از اعمال محدوديت همان سرعت روزانه آن میباشد.
آقا ربطی به قانون و ... نداره !نقل قول:
در مورد بقیه شرکتها اطلاعی ندارم ولی چون نماینده مبین نت هم هستم این شرکت چون بانک های زیادی رو داشت و بستر سازمانهاش با مشترکهاش یکی بود به دلیل مصرف زیاد شبانه کلا سرعت داغون میشد به همین دلیل اون قانون رو گذاشت و گرنه سازمانی قانونی رو تصویب نکرده !
اتفاقا خودم نماینده فن آوا هستم لازم نیست زنگ بزنم !
لطفا اگر واقعا مشکل دارید با پشتیبانی تماس بگیرید که مشکلتون برطرف بشه .
عکسی که شما گذاشتید کاملا غیر عادیه اعداد و ارقامش ! اگر نمیتونید با پشتیبانی تماس بگیرید و یا مدعی هستید که جواب درستی ندادن بهتون لطفا شمارتون رو واسم پ . خ کنید تا واستون پیگیری کنم و حتما مودمتون رو هم روشن بزارید ! افت سرعت شبانه به دلیل ترافیک مراکز طبیعی هست ولی نه اینی که شما گذاشتید !
البته دوستان توجه داشته باشن کلا از این طریق پشتیبانی میسر نیست و یکهو میل باکسم پر نشه از درخواستهای پشتیبانی :n02: ایشونم چون عکسی که گذاشتن اعدادش چندان نرمال نیست دارم پیگیری میکنم که تکلیف این داستان معلوم بشه
شما که میگید این قانون نیس راجع به این لینکها چی دارید بگید؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک بیانیه پارس آنلاین:
تو این بیانیه میگه که از 10 آذر شروع میشه پس تصحیح می کنم:
چند هفته ای میشه که فقط بیانیه داده و هنوز اجرا نکرده اما قراره که از 10 آذر طبق بیانیه اجرا کنه.
از کاربران دیگر شرکتها اگه از این تاپیک دیدن میکنن خواهش میکنم نظر بدن.نقل قول:
بابا الکی شلوغش نکنین نگذارید واقعا شبانه رو محدود کنن حالا برای یک مشترک یک مشکلی پیش اومده و یا پشتیبانی گفته دلیل نمیشه که به طور سراسری فن آوا شبانه رو محدود کرده باشه
فن آوای مشهد شما پاسخ خود را درباره محدود بودن یا نبودن شبانه را به طور رسمی اعلام کنید