نقل قول:
دوست عزیز جاسپر هم برد هستش .جاسپر بعد از فالکون اومده ومشکلاتش تقریبا صفره(با اینکه فالکون هم خوبه).شمام اگه خواستین اقدام به خرید کنین حتما جاسپر بخرین
نقل قول:
دوست عزیز جاسپر هم برد هستش .جاسپر بعد از فالکون اومده ومشکلاتش تقریبا صفره(با اینکه فالکون هم خوبه).شمام اگه خواستین اقدام به خرید کنین حتما جاسپر بخرین
من یه هارد 120 دارم هر کس خواست قیمت بده نو نو با 6 ماه ضمانت :10:نقل قول:
دوستان هارد لپ تاپ با قاب 360 از کجا بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا امروز از یکی از دوستام که xbox 360 داره پرسیدم گفت باید حتما درایور xbox رو آپدیت کنی وگرنه خیلی از بازیها رو نمیشناسه!
آیا مدل های جدید که مثلا پرمیوم با مین جاسپر هستند هم نیاز به آپدیت کردن درایور داره؟
اصلا چطوریاست؟
خودم هم میتونم آپدیتش کنم؟
ممنون
اره دوست عزيز خودت هم ميتوني update كني ولي يكم درد سر داره چون بايد كنسول رو باز كني ببري بيرون برات راحت Update ميكنن !!!نقل قول:
بگو iXtreme 1.51 ميخوام !!! روي اين جديدام فكر نميكنم باشه !!!
نقل قول:
سلام دوست عزيز ......
فلش درايو كنسول ربطي به نوع (آركيد و پرميوم و اليت) نداره اگه قديمي باشه بايد آپديت كني !!
بازي هاي جديد از لايه ي امنيتي wav3 استفاده ميكنند كه درايوهاي با كرك قديمي (wav2) قادر به اجراي اين بازيها نيستند!!!
آپديت فلش درايو يكمي سخته چون بايد كنسول رو باز كني و....
الان یک چند ماهی هست که مدل آرکد 199 دلار ، پریمیوم 60 گیگ 299 دلار ، الیت 399 دلار هست..نقل قول:
دوستان به نظر میاد با این قیمتها نسل جدید کنسولها نزدیکه چون اگه همینطوری پیش بره فکر کنم بشه با پول تو جیبیه یه ماه یه arcade گرفت !!!!
این فروشنده های ایرانی هستند که قیمت رو تغییر میدن وگرنه قیمتها ثابت هست..
آره مثل اینکه مشکلی نداره..نقل قول:
هارد لپ تاپ هم باشه ايراد نداره چون من دارم ازش به راحتي استفاده ميكنم تا حالا هيچ ايرادي هم نداشته و هيچ
مشكلي برام پيش نيومده ... كلي بازي توي هارد نصب كردم كلي هم سيو كردم هنوز هيچ مشكلي ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مگه نگفتن که دیگه بازیا region free میشن ؟
من امروز dark sector رو گرفتم که بعدا فهمیدم ntsc-j ه .
این قضیه ی ریجن اعصاب آدمو بهم میریزه ...
یه سوال دیگه :
آپدیت بازی PES 2009 رو چطور بریزم ؟ (من لایو ندارم)
كي گفته همه بازي ها Region free ميشن ؟؟؟!!! :18:نقل قول:
تا هميشه 3تا region وجود خواهد داشت !!! PAL , J , UC !!!
منظورت كدوم آپديت هستش ؟؟؟!!!
این کنسول هایی که توی ایران به فروش میرسند چه رجیونی هستند؟
کدوم یکی بهتره که آدم بخرتش!
راستی شنیدم واسه آپدیت کردن درایور باید 25 خرج کرد درسته؟