فرایند صدور معافیت تحصیلی برای سربازها چطوره؟
بعد اینکه دانشگاه کارشناسی من مدرک کارشناسی رو به من نمیده! من برای صبت نام ارشد باید چی رو با خودم ببرم به عنوان مدرک کارشناسی؟
فرایند صدور معافیت تحصیلی برای سربازها چطوره؟
بعد اینکه دانشگاه کارشناسی من مدرک کارشناسی رو به من نمیده! من برای صبت نام ارشد باید چی رو با خودم ببرم به عنوان مدرک کارشناسی؟
از دانشگاه محل قبولی یک نامه اشتغال به تحصیل می برید پلیس+10 براتون ثبت می کنننقل قول:
مدرک موقت رو میدن برای ثبت نام
سلام. دوستان من 29 شهریور پارسال در مقطع مهندسی فارغ التحصیل شدم(البته با سنوات). بعد اینو می دونم که تا یک سال وقت دام که دفترچه اعزام به خدمت رو پست کنم یعنی تا 29 شهریور امسال, درسته؟
ولی امروز که به نظام وظیفه مراجعه کردم که از این قضیه مطمئن شم, اون شخصی که اونجا بود گفت که باید تا 1 شهریور دفترچمو پست کنم. بعد من هر چی بهش گفتم که من تا 29ام وقت دارم که یک سالم تموم شه, اون هی می گفت خب به من چه بزار آخر شهریور پست کن ولی تا 1 شهریور باید پست کنی! خلاصه بهم جواب درست نداد. حالا علت اینکه من می خوام بزارم روزای آخر دفترچه رو پست کنم اینه که شهریور نتایج ارشد رو می زنن و می خوام ببینم اگه قبول شده باشم دیگه دفترچه رو پست نکنم.
حالا 2 تا سوال دارم. اول اینکه اگه مثلا" 1 شهریور دفترچه رو پست کنم و بعدش ارشد قبول شم می دونم که دیگه نیاز نیست تا بعد از اتمام ارشد برم خدمت. ولی با توجه به اینکه قبل از ثبت نام ارشد دفترچه رو پست کردم آیا به محض اینکه ارشدم تموم شد بعدش باید برم خدمت؟ یا باز هم بعدش یک سال دیگر وقت خواهم داشت؟!)آخه حتما یک سال دیگه هم وقت می خوام بعد از اتمام ارشدم چون احتمالا بعدش می خوام اقدام کنم واسه Phd خارج)
دوم اینکه کلا با توجه به اینکه من 29 شهریور پارسال فارغ التحصیل شدم و همین تاریخ هم در نظام وظیفه ثبت شده, تا کی وقت دارم که دفترچه رو پست کنم؟
ممنون
دورود بر دوستان
یه سری سوال در مورد معافیت پزشکی :
1 : اصلا معافیت پزشکی به صرفه هست ؟؟
2 : تو آینده تاثیر منفی نداره ؟؟ (2-3 نفر میشناسم که با معافیت پزشکی راحت استخدام شدن)
3 : چقدر کار اداری داره ؟؟؟
4 : کجا باید مراجعه کنم ؟؟
سلام
دوستان من ورودی 90 دانشگاهم ، بعد موقع ثبت نام یه فرم بهم دادن گفتن ببر پلیس +10 ، منم اصن نمیدونستم پلیس +10 چی هست،نبردم :n29: چن وقت پیش تو وسایلم پیدا کردم این فرمو دیدم نوشته معافعیت تحصیلی
الانم دوستام میگن سرباز فراری محسوب میشی :n29:
اردیبهشت 71 ام
راهنمایی کنید لطفا
نقل قول:
اون فرم رو باید همون زمان ثبت نام میبردی پلیس +10 تا برات مرخصی تحصیلی رد کنن الان غیبت خوردی . تعجب اینجاست که چجوری ثبت نامت کردن :-؟ و از همه بدتر اینکه ترم های بدی جلوی تحصیلتو نگرفتن .
حالا شانس بیاری غیبت رد نکرده باشن برات . چون میگی ورودی 90 تا الان 100 بار دانشگاه باید بهت اخطار میداده که نداده شاید غیب رد نشده باشه . پیگیرش باش
سلام . دوستان یه سوال فوری
این طرح کسری جبهه پدر برگشته ؟
اگ آره :
پدر من 22 ماه جبهه داره چند ماه کسر میشه ازم ؟
شما برو نظام وظیفه استان محل زندگیتون، پلیس +10 رو ولش...اونجا سوال کن...نقل قول:
سلام دوســـــتان . بنده فارغ التحصیل بهمن 91 هستم . از آموزش دانشگاه پرسیدم گفت چون الان اومدی برای فارغ التحصیلی یعنی خرداد پس از تاریخ فارغ التحصیلی یک سال فرصتت شروع می شه نه از بهمن ماه !!!
آیـــــا صحت دارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از تاریخی که توی مدرکت میخوره شروع میشه . که فکر کنم همون موقعی که بری برای تسویه شروع میشهنقل قول: