میشه همزمان با سرباز معلمی درس در دانشگاه خوند ؟
Printable View
میشه همزمان با سرباز معلمی درس در دانشگاه خوند ؟
نقل قول:
اگه ستاد کل نیروهای مسلح تو تهران میدان سبلان منظورت هست جای خوبی هست. من اونجا خدمت نکردم ولی رفت و آمد داشتم. کلا هرجایی که درجه کادری ها بالاتر باشه نحوه برخورد هم بهتره.
شما هم ناراحت نباش برو ببین چی میشه.:n18:
من خودم قدم بلند بود و هیکلی و فکر میکردم دژبان بشم ولی به نوعی محافظ فرمانده پادگان شدم:n05:
سلام.
از دوستان کسی در مورد انجام آموزشی همزمان با ماه رمضان چیزی میدونه؟! کلا جچوریه؟!
با توجه به ماه رمضان،اعزام تیرماه خوبه یا نه؟! ممنون از پاسختون.:n16:
منم سوالم نظر شخص 21684 است/کلا آموزشی در ماه رمضان و اونم در وسط تابستان چگونه است؟
میتونیم با خودمون داخل یگان گوشی ببریم؟
بچه ها من آموزشیم تموم شده و یکشنبه باید خودم رو به ستاد فرماندهی آذربایجان غربی معرفی کنم تا اونجا ما رو برای یگانهای خدمتی تقسیم کنن.
سوال من اینه که باید با لباس شخصی بریم یا لباس سربازی؟
سلام دوستان من اعزام یک تیرم در کل همزمانی آموزشی با ماه رمضان خوبه یا نه؟یعنی باعث راحت شدن آموزشی میشه؟
در کل داشتن گوشی برای سرباز ممنوعه،ولی بستگی به فرمانده یگانتم دارهنقل قول:
مثلا خود فرمانده ما شماره ما رو ازمون گرفته و بهمون زنگ میزنه و اونجا موردی نداره واسه ما
شما باید با لباس سربازی بریدنقل قول:
هر آموزشی سختی های خودش رو دارهنقل قول:
اما نمیتونیم بگیم چون تابستونه یا ماه رمضانه آسون تره و یا سخت تره
ولی در کل آموزشی زیاد سخت نمیگیرن،ماه رمضون شاید زیاد اذیتتون نکنند ولی تشنگی های خودشو داره
تو پادگان ما آبسرد کن ها رو در طول روز خاموش میکردن
راحت برو
در طول مدت آموزشی که با ماه رمضان همزمان شده، آیا رژه رفتن هم برگزار میشه یا اونو هم از برنامه سین حذف میکنن؟!
بله دوست عزیز لاسلامتی سربازی هست!
من خدمتم تموم شده ولی هنوز کارت پایان خدمتم نیومده کسی میدونه چطور و از کجا میتونم پی گیری کنم؟
به سلامتی.نقل قول:
تبریک میگم.:n01:
اول که تا 40 روز پیگیرش نشو چون تقریبا عادیه .
بعد برو +10 ببین برات زدن صدور کارت یا نه . اگه زدن منتظر باش تا بیاد در خونه.
اگه نه برو نظام وظیفه ببین پادگان محل خدمتت مدارکت رو فرستاده اونجا یا نه. اگه فرستاده منتظر باش تا حدود 10 روز بعد بیاد در خونه.
اگه نه برو پادگان محل خدمتت تا یه نامه اعلام ترخیص به ناجا بهت بده تا ببری نظام وظیفه و اونجا بهت میگن کی میاد.
پایان
چه شانسی، کدوم گروهان بودی شما؟نقل قول:
گروهان ما که اصلا کسی نیومد، مارو انداختن لب مرز :n28:
+اینکه بین ما تعدادی فوق لیسانس بود برامون خیلی گرون تموم شد، یکی اش همین که شما فرمودید، یعنی هر امتیاز مثبتی که به گروهان میخواستند بدند از بین فوق لیسانسه ها انتخاب میکردند، ضمن اینکه اونها نگهبانی نمیدادند و فقط پست معاون میگرفتند در نتیجه نگهبانی ما بیشتر بود، حتی برای انتخاب چندین نفر تیرانداز توی سالن خفیف هم از بین اونها انتخاب کردند، کلا برای ما همش ضرر بودند!
سلام آیا 01 تهران هنوزم روزبرگه؟ چه کار کنم که بعد آموزشی تهران تبیفتم؟ آیا اینکه من فوق لیسانسم و اعزام مجدد شانسی برای تهران افتادن دارم؟
درود .. بله روز برگ هستن بچه ها ... شما با توجه به فوق لیسانس بودنتون شانس بالایی برای خدمت در شهر خودتون که تهران هست دارید ...نقل قول:
اون بیچاره هایی که ظهر پشت گروهان شما تمرین رژه میکردن ما بودیم:n11:نقل قول:
حالا کجا افتادی؟ دوره کد یا یگان؟
سلامی دوباره. با هتل02 خداحافظی کردیم. بچه ها کسی میدونه تیپ 230 نوده آدرسش چیه و ماشین چطوری میشه گیر آورد؟
1سوال دیگهو چطوری میتونم انتقالی بگیرم از اونجا به لشگر30 گرگان؟
من آموزشیم پارسال تیر بود که دقیقا ماه رمضونم افتاد همون موقع ها ... خیلی خوب بود ماه رمضون چون کار عملی نداشتیم و فقط کلاس دانش نظامی بود هوای تهرونم که خیلی گرم بود هیچیم نمی تونستیم بخوریم تو ملا عام...:n02: در کل زیاد باهاتون کارن ندارن تو ماه رمضون واس ما که خوب گذشت:n01:
آههه بچه های گروهان یک :n02:نقل قول:
بابا شما الکی گروهان ما رو هتل فرض کردید، بعد عید پوستمون رو کندند، ضمن اینکه خب گروهان شما هم خیلی مزایا داشت که ما نداشتیم، آخرشم که توی رژه کم از شما نداشتیم
حالا که گذشت، منم که مستقیم یگان افتادم لب مرز عراق! حالا شما برو حال کن، ما باقی خدمت تاوون پس بدیم :n02:
دوستان خدمت زیاد نشده امسال؟
تا الآن که هیچی از طرف نیروهای مسلح اعلام نشدهنقل قول:
ولی تا پایان سال 93 اگه اعلام بشه که خدمت شده 24 ماه برای تمام اعزامی های سال 93 اعمال خواهد شد
کسی نبود بدونه؟نقل قول:
کسی میدونه فرماندهی پشتیبانی منطقه 1 آجا (آماد و پش ) تو کرمانشاه کجاس؟ چه جور جاییه؟ لب مرزه؟ کسی بوده؟
یه 2 تا سوال دیگه دارم اینکهنقل قول:
کسی میدونه فرماندهی پشتیبانی منطقه 1 آجا (آماد و پش ) تو کرمانشاه کجاس؟ چه جور جاییه؟ لب مرزه؟ کسی بوده؟
1.کسی جریان مرخصی تو یگان و این قانونی که میگه هر 100 کیلومتر 1 روز مرخصی داره رو میدونه چیه؟
2. برای یگان مثل آموزشی باید کنار شلوار نوار رنگی بدوزیم؟ اگه آره چه رنگی؟
سلامنقل قول:
والا من گروهان 2 بودم . تفاوتی بین فوق دیپلمه و لیسانس نمیذاشتن .
منم واقعا شانسی افتادم تهران . از بین بچه های ما چند نفر افتادن همون 05 که خدا به دادشون برسه . یه سری بچه چابهار بودن افتادن تهران و یه سری تهرانی هم یگانشون افتاد شاهرود و مشهد و کاشان
دوستان از کسانی که تاریخ ترخیصشون 1/1/93 بوده کسی کارت پایان خدمتش اومده یا نه ؟
برای من هنوز نیومده !!!!
بله فرقی نداره.نقل قول:
این تاخیر تقریبا قابل قبوله به خصوص اینکه تعطیلات نوروز هم بوده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه توضیحی دادم.نقل قول:
میشه یه صفحه قبل!:n29:
منم ۰۲ بودم و افتادم نوده و گرگانی هم هستم! آدرسش که اوایل جادهی آزادشهر - شاهروده. اینجا میتونی مسیر گرگان تا تیپ ۲۳۰ رو ببینی. فک میکنم از گرگان باید با اتوبوسای شاهرود بریم تا اونجا.نقل قول:
در مورد انتقالی هم صبر کن دهم بریم اینطوری که من شنیدم ممکنه همون روز اول خودشون از اونجا تقسیممون کنن به گرگان یا گنبد! که البته معمولا گرگانیارو میندازن لشکر ۳۰ گرگان که از شر شام و ناهارشون خلاص بشن :n02:
دوستان اینجا کسی هست که تجربه رییس پاسپخش داشته باشه؟
مدل 24 48
کسی تجربه داشته؟
چطوریه؟ ارزش داره اون دو روزش؟
خیر ارزش نداره
چرا؟ یکم توضیح میدی؟نقل قول:
خودت تجربه داشتی؟
1-تا جایی که میدونم تقریبا این قانون دست فرمانده یگانه و همه چی دسته خودشه بهش میگن:توراهی(مثلا فرمانده یگان ما 2 روز به بچه شهرستانا توراهی میده)نقل قول:
2-اگه تو اموزشی دوختی ،بله.معمولا همون رنگیه که تو اموزشی دوخته بودی!
سلام به بروبچ
منم آموزشی رو تو هتل 02 تموم کردم الانم کد خوردم اصفهان ( آموزش توپخانه) یه چندتا سوال داشتم!
باید دوباره کله رو تا ته بزنیم ( نمره 4 )؟:n03:
سیستم مرخصیش چه طوریه؟اول دوره میدن؟من شنیدم مرخصی یه 10 20 روزی داره :n20:
بعد کلا این مرکز آموزش اصفهان چه جور جاییه هتله؟هتل نیست؟ جاش که خدایی خوبه
ولی خداییش خیلی تهران افتادن یه سری بد شانس مثه من افتادن یه شهره دیگه نمیدونم پارتی داشتن یا شانسی بوده :n13: پارتیه ما که اوس کریمه فقط :n01:
هتل 02 کجاست که همه میگن هتله و تعریفشو میکنن؟ ارتش؟:n01:
یعنی این نوارای کنار شلوار نباید میکندیم؟؟نقل قول:
ارتشه - بجز گردان محمدی که ما بودیم دوتا گردان دیگش خوب بودن.نقل قول:
هتل 02 کجاست که همه میگن هتله و تعریفشو میکنن؟ ارتش؟:n01:
منم 10ام باید اونجا خودمو معرفی کنم، ولی میخوام 13ام شنبه برم، موهامو هم نمیزنم، اگه خیلی دلشون میخواد خودشون زحمتشو بگشننقل قول:
سلام
یه سوال داشم. من وقتی از دانشگاه فارغ التحصیل میشم پدرم 60 سالش میشه و برادر بزرگم ندارم. با این شرایط میشه معافیت گرفت؟