ببخشيد اين سرويس زير هم شبانه ريگان داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ببخشيد اين سرويس زير هم شبانه ريگان داره؟
سذویس نامحدود که نامحدود ولی سرویس های حجمی بله شبانه هم دارندنقل قول:
اپ استریم و دان استریم من الان چنده ؟
Downstream Upstream SNR Margin :7.5 9.0 db Line Attenuation :44.5 31.5 db Data Rate :2048 512 kbps Max Rate :3456 792 kbps CRC :363 0
نویز خطمون خیلی زیاد بود زنگ زدم مثل اینکه دان استریم رو گذاشتن رو 2048 فک کنم نویز کمتر شده و حد اقل هر چی هست قطع نمیشه !
سرعت هم افتضاح ! 30 کیلوبایت ! این بود اون پارس انلاینی که میگفتن ؟
من 128 پیشگامان صبح شب تو ساعت شلوغ خلوت زیر 200 تا دانلود نداشتم !
1 ماه رایگان 256 من رو هم فعال نکردن شنبه دمار از روزگارشون در میارم :n24:
:n14:
در ج.اب شما بگم که من الان رو 2 مگ بسته شدم اما سرعت رو 25 هست و به شدت پکت لاس. همین دیروز خونه پدر بزرگم مرکز کلانتری مودم پارس آنلاین کانفیگ کردم.نقل قول:
رو 4 مگ بسته شده با SNR 6 !!!
تست میگیری رو 3.89 نشون میده. :/ اینم وضع پارس ما.
بچه ها برای اعتراض یا پیشنهاد ایمیلی هست بدید؟
از غفلت شما سو استفاده کردند :n08:نقل قول:
من یه سوالی دارم. شما اگه بخواین راحت براتون سرعت خطتتون رو کم و زیاد میکنن؟
یعنی مثلا من الان میخوام واسه بهتر شدن پینگم خط رو روی 1 مگ ببندم بعد مثلا یه هفته بعد
میبینم پینگ خوبه تصمیم میگیرم خط رو بیارم رو مثلا 2 مگ... پشتیبانی شما اینکارو راحت براتون انجام میده
یا یا مثل پشتیبانی ما میزنه تو برجکتون؟ والا ما فقط یه بار درخواست دادیم سرعتو کم کنن چند روز بعد نویزمون خوب شد
گفتیم سرعت رو زیاد کنیم زنگ زدیم گفتیم واسمون ردیف کنن به جای اینکه کارمون رو راه بندازه چندتا چیزی هم بارمون کرد!!
خدایی کم مونده بود فحش بده!! گفت مگه ما بیکاریم دم به دقیقه کم و زیاد کنیم!!! از شمام اینطوریه داستان؟!!
بچه ها کسی می دونه 22 بهمن هر سال 1 گیگ ترافیک رایگان میدن؟ :n13:
نه بابا! جدیدا خسیس بازی در میارن.
مگه قبلا میدادن؟
همه بریم یه درخواست برا امشال بدیم شاید بدن
.............
سلام دوستان من نامحدود دارم رفتم تو بلک لیست ترفندی هست بربند دس و کنکت کرد هر 3 min ممنون
به گفته معاون رگولاتوری اجرایی شدن دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمنماه آغاز میشود و از این پس سرویس ADSL شامل یک هزینه نگهداری ماهانه میشود و مشترک بسته به ترافیک استفاده شده هزینه میپردازد.
به گزارش فارس در دستورالعمل جدیدی که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای ارائه سرویسهای ADSL تصویب کرده سرویس شامل یک هزینه ماهانه به عنوان هزینه نگهداری است و پس از آن مشترک به هر میزان که ترافیک استفاده کند، هزینه میپردازد.
همچنین در این دستورالعمل برای نخستین بار به عنوان راهحلی برای جلوگیری از دامپینگ در بازار، حداقل تعرفه تعیین شده که حداقل تعرفه 60 درصد کف تعرفه لحاظ شده است.
هم اکنون اغلب سرویسدهی شرکتها بر اساس سرویس ADSL چند ماهه با حجم ترافیک محدود است (برای مثال 3 ماهه با 5 گیگابایت ترافیک) که با اجرای این دستور العمل طرحهای سابق ADSL به طرح جدید تغییر میکند.
به گفته معاون رگولاتوری از آنجا که در دستورالعمل جدید برای نخستین بار صورتحساب مشترکان ADSL بر مبنای حجم ترافیک استفاده شده محاسبه میشود، اجرای این دستورالعمل نیاز فراهم کردن مقدمات و ایجاد تغییراتی در سیستم صورت حسابگیری شرکتهای خدمات دهنده داشت.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: شرکتهای خصوصی مشکلی در ایجاد این تغییرات نداشتند و هماکنون آماده اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستند.
وی ادامه داد: شرکت مخابرات نیز مقدمات اجرای دستورالعمل جدید را فراهم کرده اما در چند استان سیستم هنوز آماده نشده و نمیتوانند سرویس را حجمی محاسبه کنند.
رضوانی با بیان اینکه منتظر آماده شدن تمامی شرکتها برای اعلام یکباره زمان اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستیم، گفت: اجرای دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمنماه آغاز میشود. اگر تا آن زمان نیز این چند شرکت مخابرات استانی نتوانستند سیستم صورتحسابگیری خود را آماده کنند، اجرای طرح آغاز خواهد شد و در خصوص آن شرکتها نیز اعلام عمومی میکنیم که آنها اگرچه اینترنت نامحدود میدهند اما قادر به محاسبه ترافیک مصرف شده از سوی کاربران نیستند.
پاک شود (تکراری) :n01:
من 128 دارم و الان ساعت 2:55 دقیقه هست و دارم دانلود می کنم سرعت دانلود فیکس روی 30-35 هستش.
در حالی که در ساعات غیر رایگان تا 300 و خورده ای هم میره.
من فکر می کنم از قصد سرعت ها رو کم می کنند. چون هر وقت امتحان کردم وضعیت همینه. مگه چند درصد ملت هر شب دانلود شبانه دارند که اینقدر سرعت میاد پایین؟
دوستان بهترین نرم افزار برای اندازه گیری حجم مصرفی که با ویندوز 8 سازگاری داشته باشه چیه؟
ممنون
خیر سرعت شما باید همون 12 کیلو بایت باشه کلانقل قول:
سرعتت رو کلا زیاد می کنند که حجمت زود تموم بشه بری دوباره پول بدی....:n25:
اقا سرعت اینترنت من بد وضعی بود که روی 40 تا بود روی سرویس 128
یک ایمیل دادم شکایت کردم
خدا سر شاهده اینقدر از تهران تماس گرفتن خودم میخاستم برم بوسشون کنم !
اخر سر متجه شدیم سرعت اینترنت من تا 300 تا هم میره ! و نرمال رو ی 130 تاست که خوبه !
منتها مشکل از خونه ماست که سیم کشی ساختمونمون مشکل داره و باعث کندی میشه
نهایتا پشتیبانی پارس انلاین تا اینجای کار خوب عمل کرده
نقل قول:
اگه میشه یه درخواست هم بدین که سرویس 3 گیگ رو برگردونن. من همیشه از این سرویس استفاده میکردم ولی الان حذف شده.
مثل اینکه حرف شما رو خوب گوش میکنن.
الان پارس سرویسی مثل 512 30 گیگ رو رو چه سرعتی میبنده ؟
توی قسمت کانکشن ها که سمت راست میاد روی کانکشن یه بار بزن خودش نشون میدهنقل قول:
دوست عزیز,پارس سرعت تمام سرویس های خودش رو رو 4مگابیت ست میکنه که تو روز تقریبا تا 450میرهنقل قول:
حداقل واسه من تا 450میره..شبانه هم بستگی داره ولی اگه مشکلی با کابل ,نویز,مخابرات نداشته باشین احتمالا شب هم تا 200 300بره تو ساعات رایگان
موفق باشید
سلام
اون قدیم ها یادمه اینجا یک ترفندی بود برای دانلود بعد از سات 6 که تا 6:59 جواب میداد و میشد رایگان دانلود کرد
حالا از زمانی که ساعت دانلود رایگان عوض شده آیا باز هم روشی وجود داره یا نه دیگه خبری نیست ؟
سلام دوستان.
شما از سرعت و پشتیبانی و قیمت پارس آنلاین راضی هستید؟
هرجور فکر میکنم نمیشه جواب اینارو داد چون تا زنگ میزنی میگی چرا سرعت اومده پایین توی روز میگن شما 128 هستی نهایت باید 16 تا دانلود کنی اصلش 16تاست.همینم زیادیه.
بعدش نمیدونم چی جواب بدم
الان من 128 دارم سرعت دانلودم صبح ها تا 125 130 میره بقیه روز 25 الی 60 (گاهی هم قاطی میکنه میره 120).عصبی کرده منو.من گیمر هستم و بازی که میخوام بازی کنم نیاز به سرعت بالا داره.به نظرتون برم سرعت 512 10gb رو بگیرم؟مشکلم حل میشه؟
همین 128 کوفتی اولاش 170 کمتر دانلود نمیکرد.
یه خورده که فکر کردم دیدم همون 256 بگیرم نا محدود بهتره چون الان که حساب کردم تو قسمت حجم مصرفیا تو سایت پارس آنلاین
23 گیگابایت مصرف کردم تو 14 روز فکر نمیکنم بد باشه البته من چیزایی که لازم داشتم رو دانلود کردم.
اما الان سرعتم 30 40 اکثرا پس شاید به خاطر همینه..درسته؟
درضمن به خاطر حملات دیداس که من میشم همون بهتر نامحدود باشه چون 512 که میگیرم با یه حمله باید رفت ترافیک گرفت.
نظر شما چیه؟
راستی این ایپی ها که گذاشتن تو سایت چیه ؟چطوری میشه گرفت؟
ای تو روح اینا ! دوباره سرعت ما از دیشب کم شده !
نامردا 1 هفته پیش sms زدن که به علت ارتقا تجهیزات اینترنت شما 33 ساعت قطعه ! بعد دو روز نیم قطع بود !
با سلام.
دوستان بیاید همه به پارس آنلاین ایمیل بزنیم که هدیه عید امسال رو به صورت 13 روز ترافیک رایگان قرار بده(مثل دو سال پیش).
اگه تعداد زیادی درخواست داشته باشن ممکنه اقدام کنن.
با تشکر.
خواستی بهت یاد بدم شگرد حرف زدن با اینارو که هم مودبانه باشه هم دهن یارو چفت بشه :)نقل قول:
در مورد 16 و 128 بگو بله اگر من 16 می خواستم می رفتم نامحدود مخابرات می گرفتم که حداقل 12 رو بهم میده کلام رو هم مینداختم هوا که نامحدود دارم.
بهش بگو حق با شماست منم سر این قضیه با شما بحثی ندارم اما سرعت که این نباید باشه !! درسته که هرچه تعرفه بالاتر بگیریم کشش از Burst هم بالاتر میره اما من دیگه باید 80-90 رو دانلود کنم !
اینطوری باهاش حرف بزن.
بعد اگر گفت Peak Time هست بگو که با این پنل های کم حجم 1 گیگ و 2 گیگ مزخرفی که تو سایت دارید کسی نمیشینه اصلا در روز دانلود کنه !!! حتی اگر 100 نفر شیر باشند و از این حرفا...
اولش هم که سر مشکلی زنگ می زنی همه پارامتر هارو تست کن. هم اسپید تست بگیر هم لینک دانلود itunes رو از اپل با IDM چک کن بعد زنگ بزن. اولش هم روضه بخون بدونند گاو نیستی می دونی پینگ چیه..
این که وی پی ان یا ------ آن نیست..آپدیت ویندوز و آنتی ویروس خاموشه و از این شر و ور ها.
یه بار بهش گفتم آقا این چه وضعشه اینترنت 2 ساعت قطع بود من از Dota 2 بن شدم..
گفت ما گیم ساچورت نمیکنیم. گفتم آقا مگه سبزی خوردنه که ساپورت نمیکنی ؟ مگه سرویس خاصیه !!؟ چه ربطی داره ؟ من که n تومن پول نمیدم ماهی که ایمیل چک کنم و تو چت روم سایت مخزن چت کنم و برم یاهو مسنجر !
اگر فقط یاهو مسنجر ساپورت می کنید که به ما هم بگید !
یه بار وی پی ان کار نمیکرد گفت ما وی پی ان ساپورت نمیکنیم. بهش بگو سایت گوگل رو ساپورت می کنید ؟ ( آخه وی پی ان 3 تا پورت داره.واصلا سرویس ساپورتی نیست ! پورتا هم بازه مگر مخابرات در بعضی روزای بحرانی ببنده.. ربطی به پارس نداره. چون از پورتا برای گردو شکستن که فقط استفاده نمیشه ! اینارو می گن که کاربرای خنگ باور کنن )
من اینقدر همینطوری چفت کردم که نگو =))
دوستان من 1-2 روزه خطم رانژه شده و چراغ لینک مودمم روشن میشه و داون استریم و اپ استریم نمایش داده میشن تو پنل مودم. الان مشکل اینه که من زنگ زدم نمایندگی میگه مخابرات باید اوکی بده تو پرتال ما باید بیاد میگم خطم رانژست دیگه یوزر پس بده بعد خلاصه گفت چند روز دیگه زنگ میزنیم خودمون. میخوام بدونم من زنگ بزنم پارس انلاین تهران میتونن خودشون یوز پس بهم بدن؟
طرح بسیار عالی هست.فقط میشه ایمیل رو بدید؟نقل قول:
به نظرم اگه بخوان چیزی بدن همون چند گیگ هدیه بدن بهتره ...چون اگه بخوان ترافیک رو رایگان کنن همه هجوم میارن سمت نت اینا هم از خدا خواسته در نتیجه سرعت افتضاح میشه!نقل قول:
یه سوال عید همین سال چی دادن؟
سلام.نقل قول:
نه. فقط برای بعضی جاها میشه یک ربع قبل شروع کرد (1:45). اول یه تست بکن ببین کم می کنه یا نه بعد.
سلام بچه ها سوال دارم
بین 256 نا محدود و 512 10 گیگ کدوم رو بهتر میدونید ؟ سرعت دانلود تا کجا میره ؟ من مصرفم زیاده الانم 256 8.5 گیگ مخابرات دارم که سرعتم افتضاح شده می خوام عوض کنم.....
خواستید بگیرید 1 مگ محدود بگیرید بعد حجم بخرید اگه نیاز داشتید در عوض سرعتتون از همه سرویس هاش بهتره چه تو شب چه تو روز ، به خاطر چند هزار تومان کمتر سرعتتون رو خراب نکنید
این ایمیل پارس آنلاین هست:نقل قول:
من خودم ایمیل زدم و جوابش هم اومد و گفتن توسط بخش مربوطه پیگیری میشه.
به نظرم اگه تعداد زیادی درخواست بدن شاید احتمال اینکه اقدام کنن بیشتر بشه.
ترافیک رایگان.دقیقا یادم نیست چقدر بود.یا 1 گیگ بوده یا 2 گیگ.نقل قول:
اگه یه 6-5 گیگ بدن آره خوبه ولی فکر نکنم زیاد بدن.ممکنه در حد یکی دو گیگ باشه.نقل قول:
به نظرم اگه 13 روز رو رایگان کنن بهتره بالاخره یه ساعاتی پیدا میشه که سرعت خوب باشه.مگه میشه 13 روز 24 ساعت سرعت پایین باشه!
بچه ها با کارت دانشجویی 1 مگ میدن ؟ یا کار دیگه ای هم باید انجام داد ؟
میدن من که 512 دارم هنوزم کارت ندادمنقل قول: