من پول ریختم 512 فعال کنم ولی نشد و 128 برام فعال کردن حالا در وضعیت تراز مالی 4400 تومن باقی مونده چطوری باید از این تراز مالی استفاده کرده؟
Printable View
من پول ریختم 512 فعال کنم ولی نشد و 128 برام فعال کردن حالا در وضعیت تراز مالی 4400 تومن باقی مونده چطوری باید از این تراز مالی استفاده کرده؟
دوستان این وضعیت ترافیک شبانه مبین نت الان چطوره؟ چند وقت پیش شنیده بودم فقط تا دو برابر (؟) حجم قرارداد میشه شبا دانلود کرد.
الان به همین صورته؟ من به خاطر همین دیگه تمدیدش نکردم.
Sent using Tapatalk
سلام دوستان
نمیدونم قیامت شده یا نه ولی مبیننت حدود 14.8 گیگابایت به حجم من اضافه کرده. فکر کنم بالاخره پیگیری شکایات من نتیجه داد. البته عجیبه آخه من برای 8 گیگ شکایت کرده بودم اما اونا حدود 7 گیگ بیشتر از اونی که محاسبه کرده بودم بهم دادن:n19:
باهاش میتونی حجم بخرینقل قول:
سلام من میخوام مودم مبین نت بخرم محل کارم خارج از تهرانه و خونمون تو تهرانه به نظرتون مودم جیبی بهتره یا داخلی؟ داخلی رو میشه حمل کرد هرروز؟
اگه میخوای هر 2 جا اینترنت داشته باشی جیبی بهتره. داخلی رو میشه حمل کرد اما خوب دردسر داره. البته باید به مسئله آنتندهی هم دقت کنید.
تا پیش از ماه رمضون که مشکلی برای دانلود شبانه نبود. ولی الآن سرعت دانلود به حد افتضاح رسیده اصلا نمیشه به حد نصابِ 2 برابر حجم رسید!نقل قول:
برا من بگیر نگیر داره بعضی شبا 2.5گیگ میگره بعضی شب هم 3.5 به خاطره رمضون:n03:
باز خوبه. برای من تو رمضون به زور به 700 مگابایت میرسه:n08:نقل قول:
نقل قول:
برو برو از خدا بترس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..من چه تو رمضون و چه غیر رمضون سرعتم 7 یا 12 ه اونم چه تو روز یا چه تو شب فرقی نمیکنه بعد تو چون الان دو گیگ میگیری ناراحتی؟؟ خسته نباشی واقعا.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جفتتون از خدا بترسیننقل قول:
:n19:
من الان نزدیک 10 روزه حجم باقی ماندم فریز شده! کسی این مشکل نداره ؟ نمیدونم چقدر مونده از حجمم
دیگه نمیدونم از دست مبین نت چیکار کنم یه بازی آنلاین که نمیشه انجام داد سرور ایرانی پینگ 130 همش هم لگ - قیمت ها خیلی گرون حجم اضافه هم گرون - الان مجبور شدم 128 مگابایت حجم گرفتم فقط شبا + روز ها تصاویر غیر فعال کردم حجم نبره.
تقریبا 3 هفتهای هست که برای من هم حجم و هم زمان باقیمانده یخ بسته.نقل قول:
واسه منم همین مشکلو داشت مودمو خاموش روشن کردم درست شد!!!!نقل قول:
بگیر نگیر داره. مثلا الآن زمان کم شده اما حجم کم نشده اصلا صفحش قاطی کرده. مثلا زمان باقیمانده زده 28 روز ولی نوار دایرهای شکلی که زیرشه تقریبا پر شده! یا قسمت «آخرین میزان ارسال و دریافت» هنوز خرداد رو نشون میده!نقل قول:
با سلام.
دوستان من چند روز پیش بعد از پایان تعرفه 1 مگابیت، طرح 2 مگابیت 6 ماهه را فعال کردم. اما سرعت دانلود من به شدت پائین اومده و در حد 30 ال 40 کیلو بایت در ثانیه رسیده !. در صورتیکه که قبلا با 1 مگ سرعت دانلود 128 کیلو را داشتم. با تماس با پشتیبانی به من گفتند سیگنال را تقویت کن. ولی من با همین وضعیت سیگنال با طرح قبلی سرعت بیشتری داشتم.
به نظر شما این طرحهای 2 مگ 6 ماهه 21 گیگ بین چندین نفر اشتراک شده است که این قدر افت سرعت دارد؟
با تشکر
فکر کنم بین 15نفری اشتراک داده باشن از اینا بعید نی به نظر من چون این شرکت بگیر نگیر داره نتش از همه بهتر اونه که ماهانه تمدیدش کنی نه 6 ماه 6 ماه منم همین چند وقت پیش وسوسه شدم که طرح 1ساله بگیرم ولی نگرفتمنقل قول:
تشکر. چون از تماس تلفنی با پشتیبانی نتیجه ای نگرفتم به بخش صدای مشتری و سامانه ثبت شکایات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شکایت ارسال کردم.نقل قول:
512 داشتم شبی 1گیگ میگرفتم
رفتم 2مگ گرفتم 50 تومن دادم الان شبی 500 مگ میگیرم :|
بشکنه این دست که نمک نداره
هرچی بیشتر تو شکم مبین نت بریزیم بدتر میشه
داداش طرحو کی گرفتی من فردا تموم میشه قبلا یه 65 گیگی دان کردم بعد برنامه رو ریست دادم الان شبی3.5 میگیرم شاید محلتون شلوغهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه باز مجبور شدم به مبیننت برگردم...چه با سرویس ۱ مگ چه با ۲ مگ سرعت در ۹۰٪ مواقع زیر ۱۵ کیلوبایت هست، دوستان شما هم اینجوری هستین؟ کاری میشه با این دزدا کرد؟
منم همینطورمنقل قول:
فقط 512 از همه پایدار تره
الان دارم با 2 مگ با سرعت 20 دانلود میکنم!!
الان دو هفته اس 1مگ مبین نت گرفتم. دو سه روز اول با سرعت 150 کیلوبایت دانلود میکردم. الان به زور به 50 میرسه. شب هاشم یه شب درمیون قطعه :angry:پینگم همیشه بالای 120. نمیدونم از دست مبین نت چیکار کنم!!! حیف که مجبورم وگرنه یه روزم از این مبین نت استفاده نمیکردم.
شرکتای دیگه به مناسبت جام جهانی طرح و جایزه گذاشتن مبین نت فروش اقساطی مودم با همکاری بانک گذاشته
سلام بچه ها من جایی که هستم امکان استفاده از ADSL ندارم مجبورم وایمکس بگیرم
به نظرتون بیان مبین نت یا برم ایرانسل؟
الان اوضاع مبین نت چجوریه؟سرعت تو روز خوبه؟
(منزل ما تو نقشه در قسمت سبز پررنگ قرارداره)
من باید چه مودمی بگیرم که انتن دهی بهتری داشته باشه؟
سلام:n12:من الان 17 روز دیگه طرحم تموم میشه سرعت1024 سرعت رایگان هم افتضاحه:n28:میخوام بدونم الان دوباره تمدید کنم یانه اگه بخوام بکنم کدوم سرعت؟اگرم نه کدوم شرکت دیگه رو انتخاب کنم.:n13:
من مدتی هست برای دونلود از سایت top2download دچار مشکل شدم.
و اروری که میده مربوط به اینترنت خود من هست.
خواهشا چک کنید ببینید شما هم برای دونلود مشکل دارید یا نه
اگر مشکل نداشتید لطف dns تون را اینجا بنویسید
من که 6 ماه دو مگ داشتم.سرعت شبانه ام 250 بود.
الان که تمدید کردم .شد 350
سلام یکی میشه بگه امکانات بخش جدید خرید سرویس چیه؟؟؟:n30::n28:
در مورد ایرانسل اطلاعی ندارم ؛ ولی مبین نت نگیر !نقل قول:
من که مشکلی ندارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دی ان اس هم همون 4.2.2.4 هست
سلام به دوستان
سرعت اینجا تو ماه رمضون چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید دوست عزیز شما از چه سرعتی استفاده میکنید؟نقل قول:
دو مگابیت که روزا سرعتش خوبه شبا هم بگیر نگیر داره 48 تومن ناقابل هم ماهی میریزم تو جیب مبین نت :n15:نقل قول:
تازه دو روزه اینجا آشنای اول اومده ولی هنوز کسی نگرفته ببینیم چطوریه خیلی ها هم تو این انجمن دارن راضی نبودن اگه خوب بود میرم سمتش.:n10:
سلام
من مودم bm632w هست کلا کانفیگ مودم بهم ریخته و متاسفانه هر کاری کردم درست نمیشه
کسی هست فایل کانفیک این مودم را بکاپ بگیره و به من بده؟
سلام دوست عزیز، بخشی از تنظیمات اختصاصی هست. بهترین کار اینه که زنگ بزنید به پشتیبانی. فقط دعا میکنم طرف مقابل آدم نابلدی نباشه چون منم گیر یک تازهکار افتادم و یک هفته نت نداشتم!نقل قول:
من خودم مقداری وارد هستم و اینکه متاسفانه زنگ زدم چند بار و اصلا باور می کنید حالیشون نیست عصابمو خورد کردن که به اینجا رجوع کردمنقل قول:
خواهش می کنم کمکم کنید
فقط اگر یکی از دوستان لطف کند کانفیگ هودش را به من بده هیلی خوب میشه
نقل قول:
سلام دوست عزیز
میخواستم بدونم شبی چند گیگ دانلود میکنید با این سرعت ؟
من خودم 512 دارم و شبی 800 یا 900 مگ یا نهایتش یک گیگ میتونم بگیرم
راحت ترین راه اینه یه بار به دیفالت کارخونه برگردونین و دوباره یوزرنیم و پسوورد رو وارد کنیدنقل قول:
اگه همه شرایط( سیگنال خوب باشه دکل ترافیک نداشته باشه و پهنای باند توسط اون سه نفر اشغال نشده باشه(اشتراک 1به 4 )) مهیا باشه شبی نهایت 3.5 گیگ و در بد ترین حالت هم 1.5 گیگ میتونید دانلود کنید(توی ماه رمضون کلا سرعت پایین اومده دلیلش رو نمیدونم چیه)نقل قول: