نه چرا پیش بیاد ؟
Printable View
نه چرا پیش بیاد ؟
واللا این سایت مخابرات یه ادا هایی داره که آدم میترسه :n02:نقل قول:
صبح مخابرات میگه پسورد را اشتباه زدی چراغ استاتوس روشن نیست!
الان نصف شبی یه دفعه پسورد ما درست شد چراغ ثابت شد ولی هی قطع و وصل میشه.
زنگ زدم پشتیبانی مثل همیشه و همه شرکت ها میگه نویز داری :n02: اصلا اگه این مبحث نویز نباشه اینها بی جواب می مونن!
به هر حال باید چند روز تست بزنیم شب هم دانلود کنیم ببینیم جواب میگیریم یا نه، 400 باشه برای من کافیه :n05:
دوستان عزیز اکانتیگ مخابرات به شدت مشکل داره و هر از گاهی وصل میکنه و گاهی قطع میکنه. زیاد خودتونو اذیت نکنین
این حرف را به منم گفت , منم تو جواب گفتم | سیم تلفن نیست که نویز داشته باشه ! کابل شبکه cat6 هستش . می گم خوب srn و ... را چک کنید ببینید چنده بعد بگید نویز داره :n21: snr 32.7 چه طور می تونه نویز داشته باشه :n21:نقل قول:
کلا این فردی که پشت خط پشتیبانی هست 2 صفحه تک رو چرت و پرت دادند بهش و گفتند هر چی هر حرفی گفت اینا را بگو < 1.5 صفحه اش در رابطه با نویز هست نیم صفحه اش هم مودمت مشکل داره :n08: افرادی که پشت خط تلفن پشتیبانی این مخابرات و یا اکثر شرکت ها هستند باید اطلاعات لازم و کافی در رابطه با شبکه داشته باشند ! که متاصفانه 90 % ندارند :n15:
این نرم افزار اکانتینگشون مشکل داره یا سیستماشون مشکل داره یا خودشون مشکل دارند یا ... را برند درست کنند ! الان چند صباحی هست که این مشکلات هست و کسی هم فکری براش نمی کنه !نقل قول:
بابا کلا سیستم خورده بهم از صبح هی قع میشه و دوباره وصل میشه .یه لحظه میزنه اکانت تموم شده بعدش دوباره وصل میشه
بچه ها دیروز از سایتش یه شماره تلفن ثبت نام کردم و یه سرویس خریدم براش، الان وقتی میخوام ورود کنم میزنه کد تصویری رو اشتباه وارد کردید
شماره پشتیبانیش چیه ؟
شماره تلفن پشتیبانی adsl رو میگی ببخشید سلامنقل قول:
سلام
قیمت سرویس های ماکس نت زیاد شده ؟
چون من قبلا تمدید میکردم 3 ماهه نامحدود 512
حدود 87 تومن
الان مثل اینکه شده 118 تومن
درسته ؟
دوستان دو سوال در مورد اینترنت مخابرات:
1- دانلود شبانه پنجشنبه همانند همارا 1-9 هست یا همون 1-7
2- اوایل دوستان میگفتن که مودم را ساعت 1 خاموش روشن کنید (برای مخابرات) خواستم ببینم این مشکل درست شده؟ خاموش روشن توصیه میشه، اصلا نیاز هست.
(انشاالله سرعت دانلود امشب را فردا قرار میدم)
آره متاسفانه کاری هنوزم درست نشده . جای بدش اینجاش عوض اینکه راستشو بگن همش بهونه میارن :n13:نقل قول:
شماره پشتیبانی 2020 هستشنقل قول:
بله متاسفانه اکانت های نامحدود برنزه 2 ماهی هست که به شدت افزایش قیمت داشتننقل قول:
نقل قول:
دانلود رایگان شبانه مخابرات بدون استثناء هر روز فقط از 1 الی 7 صبح هست
روشن خاموش کردن مودم اصلا لازم نیست و اون مال چند سال قبله که دیگه همچین چیزی وجود نداره
دوستان فعلا در بین نامحدود ها کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
مال من 512 ماکس نت بود ولی هزینه ش زیاد شده قبلا 78 میدادم الن بخوام بگیرم 118 باید بدم
به نظرتون 256 یا 128 بگیرم بهتره یا از سرویس دهنده های دیگه بگیرم
نامحدود میخوام
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4G ایرانسل - شهناز
اقا اخیرا یه مشکلی داشتم که فکر میکردم از مودمه منه که خراب شده (بدبخت مودم چه مشت ها که بهش نزدم) ولی مثل اینکه دوستان هم این مشکلو دارن؟
اینترنت به ظاهر وصله ولی هیچ صفحه ای باز نمیکنه و باید مودم رو خاموش روشن کنی تا وصل بشه
با سلام مجدد
اساتید عزیز و پیشکسوت این عرصه fanoostalaei عزیز
در صورت امکان پیشنهاد خودتون را برای تنظیمات بهتر ارائه کنید.
البته این را بگم که وضعیت پایدار نیست (دلیلش را نمیدونم) برای مثال دو روز پیش وقت راه اندازی روی 6 بود ولی الان 4 هست.
گزینه SRA Enable رو غیرفعال کنید و همینطور Annex_M رونقل قول:
نامحدود 128 مکس نت سه ماهه 53000 سرعت دانلود 30-35نقل قول:
128 نامحدود مخابرات سه ماهه 36450 سرعت دانلود 30-35
512 نامحدود مخابرات سه ماهه 118500 سرعت دانلود 60-65
با تشکر فراوان از شما استاد بزرگوارنقل قول:
مقادیر به شکر زیر تغییر پیدا کرد:
نیازی به تغییر Service Category که نیست؟
سرعت دانلود 512 و 1024 و 2048 مخابرات اذربایجان شرقی به ترتیب چقدره؟
روزانه اولترا مخابرات
محتوای مخفی: سرورهای خارج
شبانه
محتوای مخفی: سرورهای خارج
اون موردو تا حالا ندیدم. الان وضع خطت خوبه دیگه نیازی به تغییر خاصی نیستنقل قول:
دوستان وضعیت خط من چطوره مودم tplink 88-17 هستش
ADSL Firmware Version :FwVer:3.11.2.175_TC3086 HwVer:T14.F7_6.0 Line State :Showtime Modulation :ADSL2 Annex Mode :ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin :6.6 23.4 db Line Attenuation :46.0 28.5 db Data Rate :7136 508 kbps Max Rate :7952 1060 kbps POWER :19.7 11.3 dbm CRC :0 0 به نظرتون این وضعیت نویز عادیه خونهی ما در خیابان اخونی هستش و مرکز ما هم مرکز علامه هستش و ایا با عوض کردن مودم وضعیت بهتر میشه
ممنوننقل قول:
برای خرید adsl از مخابرات سایتی چیزی هست ؟
ممنون میشم سایت خرید نت مخابرات رو هم بدین
با تشکر
شماره تلفن پشتیبانی مخابرات چیه ؟
2020 هستش دوست عزیزنقل قول:
اینم یک تست دیگه
ADSL Firmware Version :FwVer:3.11.2.175_TC3086 HwVer:T14.F7_6.0 Line State :Showtime Modulation :ADSL2 PLUS Annex Mode :ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin :6.0 23.6 db Line Attenuation :48.9 28.5 db Data Rate :8553 508 kbps Max Rate :9712 1057 kbps POWER :19.4 11.3 dbm CRC :0 0
سلامنقل قول:
در بیشتر مودمها تنظیمات جدید درست ذخیره نمیشه پس شما اول مودم رو ریسیت فکتوری نمایید بعد قسمت adsl settings بزارید روی multimode و فقط adsl +2 رو انتخاب کنید تیک sra رو هم بردارید.
در صورتی که درست نشد این موارد هم میتونه دلیل باشه:
1- (مهم) چیپست مودم خیلی در کیفیت سرویس شما تاثیر خواهد داشت یعنی snr ,... بعنوان مثال مودمهای سیاه دی لینک بسیار بهتر از جدیدها هستند که سفید تولید شده اند.
2- شاید اسپلیتر شما درست نصب نشده باشه یا کلا" کیفیت پایینی داشته باشه در نتیجه امواج تلفن روی دیتا تاثیر میزاره.
3- خط تلفن در معرض امواج بسیار قوی الکتریکی باشه و نویز شدیدی روی خط بیفته.
4- (مهم) فاصله شما تا مرکز مخابراتی و نوع مودولاسیون adsl سرویس دهنده که با میزان پهنای باندی که میتونید دریافت کنید رابطه مستقیم داره.
5- خرابی پورت دی اس ال در سمت مخابرات
6- کیفیت پایین زوج سیم مسی
همشهری عزیز چه خبر؟ چی شد؟ پیگیریتون به نتیجه رسید؟نقل قول:
من هم زنگ زنگ زدم بهشون گفتم گفتن اگه کمتر از 512 نباشه سرعتون مشکلی نیست اینو گفت قطع کرد پشتیبانی در حد صفر پشتیبانی صبح در حد صفر شب بسیار بی ادب اقای نماینده خبر داشته باشه اون دارهنقل قول:
خبر خوش سرعت دو مگ دوباره رفت روی 1 مگ تبریک به دوستان
اگر منظورتون اینه که سرعت دانلود اکانت های اولترا مجددا 1 مگابایت در ثانیه شده نه متاسفانه اینجا (مرکز فهمیده - اکانت اولترا) باز هم روی 500 کیلوبایت در ثانیه مونده . شاید شما پیگیر شدید در مورد شما استثنا قائل شدن.نقل قول:
نمیدونم ما که مرکز علامه هستیم الان سرعتم تا 920 بالا رفت شاید دارن درست میکنن
همین الان
به قول معروف الآجل
۱۲۸ محدود مخابرات آزادی،ابوریحان
سرعتمون پایین نره
صلوات:n39:
سلام
من مشترک پس پرداخت هستم.(3 گیگ +2 گیگ بخاطر نگرفتن مودم) حجمم بمونه برای ماه بعد صفر میشه یا میمونه؟ چون هردو اتفاق برام افتاده.موقع نصب چند روزی از ماه مانده بود و اون حجم انتقال پیدا نکرد ولی ماه بعدش برای دوستم با همان شرایط من دو گیگ صفر شد.